NAMNLÖSA ORD - Vägen emot det förflutna

Del ett (Tidlösa ord) | Del två (Levande ting, bortglömda minnen)

En väg emot ingenstans, en väg som tycks ha tappat sitt eget minne om vad den en gång var och vart den en gång tänkt gå. Ett lager av snö, mycket tunt och ändlöst glittrande i solens kalla solstrålar, det är vad som täcker den och hindrar den ifrån att bli upptäckt.
   En väg emot slutet, där tiden stannat av och minnen bevarats längst resans gång. Själar som en gång begravdes i form av aska eller ben, har radats upp på led längst med dess sken. Minnen som de långa, massiva och praktfulla varelserna har bevarat i sina skuggors djupaste vrå, i hopp om att kunna dölja vad som skedde igår. Dessa minnen återspeglas i en doft som är renare än renast och oskyldigare än den vita färgen hos snön.
   En väg emot vad som varit, där inget är som det du känner till och kallar vardag. Dess sken som en gång fördärvades av varelserna kallade människor, dessa som tog över dess jag och gjorde dess själ och allt omkring denne till ett det. Förvrängd, förträngd och förfallen – det är allt dess sinne känner. En hämnd som bränner likt den isande snön, då dess sinne är i en bortdomnad dvala, en frusen dvala som inte tycks ha någon början, inte något slut.
   En väg emot det förflutna, där stunder som varit åter igen försöker ta tillbaka och återforma det som en gång var deras. Det som en gång var allt, det som en gång var verkligheten – innan de kom, innan de tog, och innan de drog. En väg emot det förflutna, där allt försöker förbli som det en gång var.
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day