NAMNLÖSA ORD - Tidens ord

Att leva i nuet och se det som en gång varit. Det som en gång fanns kommer aldrig att återfås av livet nu, det är för alltid svunnet och förlorat i minnet – i orden av tiden som ingen må vara. Allt som en gång var idag kommer aldrig att bli imorgon.

Orden som inpräntats på näthinnorna och i ett av minnets alla fack är fortfarande kvar, de kommer aldrig att glömmas och aldrig att gömmas. Även om innebörden förblivit en gåta för mina näthinnors alla sinnens vett, förblir de alltid av värde och sanning in i allra minsta etikett. De är likt den sträva, knapriga, och torra ytan hos brödet jag glömde i ugnen, deras smak är för alltid ihågkommen i stavelser och känsla för innebörden.
   Strävan efter att förstå det som vi aldrig var menade att veta kommer att framstå som vansinne i en galen individs minne. Det är likt regnets isande nålar som föll ifrån himlen likt ålar denna morgon. Man är menad till att känna dess sting och kyla, blåsten som får dess vattniga konsistens att korsas i alla håll och några där till. I näthinnas gömma skall minnen alltid finnas, med prakt och högmod för vad som varit och drömmar vi aldrig funnit.
   Multnande pappersark med ord vars mening en gång betydde allt och ryggar som klena ligger i ens hand. Det sträva materialet som skär sig emot den känsliga huden, är en känsla av hopp och av sunt förnuft. Vem försöker de lura?
   Det är i de ändlösa orden ifrån en svunnen tid, ifrån tidens ord, som fantasin hålls vid liv. Varken med eller utan, varken ensam eller enad. De finns ingenstans att finna, det finns ingenstans som de inte finns.

seperti

aa, du har helt rätt 24MP är mkt, det är grymt om man ska göra stora förstoringar osv. sen är det bra att man kan klippa ganska mycket om man har fotograferat utan att det märks så mkt.

d60 är en nybörjare kamera, gå aldrig att gemföra med en fullformatare som är manuell :P vet man hur en manuell funkar så ska man absolut införskaffa en! lätt värt alla pengar :)

2011-09-09, 12:53:18 / http://seperti.blogg.se/
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day