Tysta tårar i ens inre...

Det finns inte så mycket annat att säga än att jag kommer vara depp ett bra tag fram över pga. att min bild raderades... För övrigt, har jag ägnat den här dagen åt att städa i 16 L akvariumet - det är lite små läbbigt när Yuiz, Yazmine, och Yumiz klättrar ur hoven och man måste ta dem med händerna för att de små sötnosarna inte ska landa på golvet. Och det är lite trevligt att Yazmine typ är tam, hon är den enda av dem som sitter någolunda stilla, det är bara på vägen tillbaka ifrån hinken till akvariumet som hon vill ut fort för att se vad som har hänt i akvariumet, så då måste man vara beredd.

Förutom det har jag sytt en spindel. Kommit fram till att jag behöver köpa mer svarta piprensare - de jag har kvar räcker bara till 4 ½ spindel till. Har lyssnat på låtarna ifrån TNBC, Seether och Sonata Arctica som in i helvetet mycket. Fått nålar i fingrarna när jag har sytt - aj, jag som har fobi för nålar sitter och syr, inte så bra combo.

Imorgon blir det att göra rent åt platy'sarna och i alla fall slamsuga i 105 L akvariumet, och så klart, att sy fler spindlar och försöka komma på en bra form till spöken att sy.

Men nu ska jag nog gå och lägga mig så jag inte råkar vända på mitt dygn igen...

©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day