Konsten att göra en logga


Kalla detta steg för steg om ni så vill. Det är så här jag gör när jag gör loggor i alla fall. Steg ett, skaffa någon eller något att göra en logga till, för utan någon eller något att göra en till... Varför ska du då göra en logga? Steg två, skaffa en idé. Basera den på färger som den eller det som du ska göra loggan till redan har. Basera den på maskotar/karaktärer som de redan har. En grundtanke om vad och hur du vill göra det helt enkelt. Steg tre, skissa. Vid den här punkten håller jag hus i Photoshop eller i sketchbook på min iPad (det är även vid den här punkten som jag har bilder ifrån steg till steg). Steg fyra, starta Illustrator, det är dags att bli lite högupplösta och inte vara beroende av pixlar som vår vän Photoshop är. Steg fem, prova fram och tillbaka tills du hittar vad du är ute efter. Steg sex, jag valde att börja med den enkla texten idag. Även här trevade jag fram och tillbaka för att hitta rätt. Kultcon har en så kallad logga som var väldigt rund, tillslut insåg jag att jag borde behålla det och nu ser den inte lika plottrig ut som deras nuvarande gör. Så jag är nöjd med den.

Steg sju för mig, blir imorgon, och då att hitta på något kul att göra klart bilden med i form av ett K och ett C så det blir KC som i KultCon. Men nu ska jag sova i ett par timmar, är tanken.
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day