sprite / pixelkonst

MS paint + Image ready CS - Cour tillhör mig. ©
  
(ursäkta att texten inte syns när den skiftar över i vitt...)

Det var nog nästan ett år sedan en person ville att jag skulle rita en bild på tio minuter, jag satt på övertid (tjugotvå minuter). Allt jag lyckades få fram på den tiden var en skiss på Cour. Efter det har skissen legat orörd i en av alla mina bildmappar här på datorn i hopp om att jag en dag skulle ha något att göra med den. Nu har jag haft det. Min avatar som jag använt fram tills idag har jag haft i dryga två års tid nu och det var dags för något nytt. Så det blev en ny sådan.
   Det är bilden till vänster som är avataren, första gången på cirka fem års tid som jag animerat något kan påpekas också. Bilden till höger är den i sin helhet, högra delen av bilden orkade jag verkligen inte lägga ned någon ork på eftersom jag ändå visste att jag inte skulle använda den (men jag visar upp den delen ändå, eftersom jag har som vana att visa upp majoriteten av allt jag gör här).

Nu ska jag käka soppa lite snabbt och sedan går jag ut och kör bil. Efter det ska jag städa igenom rummet lite snabbt innan jag försöker få pli på ritplattan som avinstallerade sig själv tidigare i veckan. Efter det får vi se om jag fortsätter rita eller om jag sätter mig och gör "detta något annat" som jag planerat att göra.
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day