Skriv & Rita - Böljande mörker, elektriska storm


(haha, failade blixtar, första gången i världshistorien som jag ens försöker mig på att rita det, och otroligt nog använde jag inte ritplattan)

Stegen vars ljud dog ut då de snuddade vid den mörka marken som sträckte sig ändlöst emot alla håll. Varken berg eller någon som helst förändrig fanns i dess närhet, bara en plan yta, likt ett bord. Med ett mörker likt mörkaste natt, varken början eller slut. Enstaka blixtar lyste visserligen upp det döda området med sitt vita sken. De sträckte sig ned emot marken, tävlade om att snudda vid dess yta med varandra, ingen visste vem som skulle vinna, ingen visste vem som skulle förlora. Deras mullranden som small till varje gång de for fram över det mörka himlavalvet var öronbedövande och växte sig allt kraftfullare för varje ögonblick som gick förbi. Stormen som rådde fick himlen att spraka av små stötar som for snabbt kors och tvärs, de flydde ifrån vad de trott varit helvetet. De rörelser som de magnifika fenomenen skapade fick mörkret att bölja och våga sig som en vattenyta i en vag bris. En elektrisk storm var dess födelse, dess liv övergick ifrån en tävling till en lek där de ringlade sig omkring varandra och lekte tafatt. Det gick inte att räkna dem då det kommit fler än bara ett fåtal, det var hundratals som lekte deras lek. Livet i mörkret var deras ljus och livs glöd, men för vartannat ögonblick som gick förbi, slocknade ett efter ett av de liven ut.
   Deras tid var förbi, deras flykt sprakade iväg igenom mörkret, samtidigt som stegen vars ljud dog ut, allt och alla flydde igenom mörkret bort till en annan plats. Bort ifrån platsen kallad samvete.

anna

haha jodu, jag bor i uppsala :D så då bor vi nära varandra

2010-10-30, 10:58:02 / http://madeinjapan.nu
Hanna

Jag tyckte blixtarna blev mkt fina ju! : D

2010-10-30, 23:09:42 /
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day