IskalltDenna dag har varit roande trots så mycket dator under ett och samma dygn. Dagen började med att jag ägnade ca. 2 timmar till att sitta och skriva mycker av kap. 3 i min fanfiction Fasornas Lakejer. Jag var för den delen inne på DC under den tiden också och snackade med några där. Sedan gick jag ned och åt "lunch" (två-tre chokladbollar samt rostat bröd). Sedan gick jag upp till datorn igen, loggade in på msn och snackade med en person som brukar läsa här på min blogg innan hon tyckte att jag skulle gå ut. ^^
Så man kan nog säga att hon och jag kom ut ungefär vid samma tidpunkt idag, skulle jag tro i alla fall. Så jag har varit ute och förfrysit fingrarna, hällsat på två hundar vid namn Fia och Lotta (sjukt söta och väldigt trevlig matte). (:
Jag har för övrigt träffat många fåglar på min färd ute i snön i gredelbyhagar. Dock ångrar jag att jag inte tog skidorna och åkte där... Hade sluppit så mycket snö i skorna då. ^^'

Sedan har jag varit inne, kollade på någon konstig film precis då jag kommit in och väntade på att mina fingrar skulle börja leva igen. När filmen var slut badade jag Tjabo, som självklart envisas med att dricka vatten en minut i sträck så fort han kom ned i badkaret. ): Som vanligt fick han hicka, men den här gången hade han druckit för mycket vatten så han spydde upp lite på ryggstödet av soffan när han och jag kommit ned i vardagsrummet igen... Stackars min lilla ponke... ):

Jag har fått testat på att vara lite "lärare" över msn också... (x Det är tur att jag inte har kort tålamod. ^^'

Aja, nu ska jag faktiskt vara så duktig att fortsätta skriva. Se you later guys! (:
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day