Tysta steg

En plats som tycks vara tidlös likt en klocka som stannat, så länge sedan, på en plats som sedan länge är glömd. Skogen viskar och tisslar, men sedan förblir den tyst. Steg ekar tomt emot marken. Djuren flyr. De bryr sig inte längre om vem de springer iväg sida vid sida med. Huvudsaken för de alla är att komma undan. Tysta steg, som är lättare än luft. En kyla som får alla växter att förfrysa, förs fram av en vind som far igenom skogen. En dimma förs också fram med den kylan. De ljuva dofterna ifrån skogen dör ut omkring en skepnad svart som natten som går fram igenom skogen. En doft av död och förruttnelse tar över i dess ställe.
   Denna skepnad tillhör en varelse ingen annan lik. De beniga fingrarna söker stöd hos träden då den tar sig fram igenom skogen. Dess kropp är vek och den är utmattad. Den har inte ätit något på flera dagar. Dess tid är knapp i denna värld. De matta röda ögonen sveper över sin omgivning, i jakt på föda. Varje steg är en möda, varje andetag lika så. Dess andedräkt bildar moln framför dess mun i den kyliga luften. En liten vargunge stannar till på stigen framför den och stirrar nyfiket på varelsen som stannat intill ett träd. Deras ögon möts en kort sekund, innan hungern tar över varelsens sinne. Den kastar sig fram emot vargen som snabbt slinker iväg in bland buskarna. Den beniga veka kroppen som tillhör varelsen blir liggande på marken, orörlig. Det gråa skinnet skiftar över i svart, sakta. Varelsens liv har nått sitt slut, en tyst död.


Ursäkta för mycket text och inga bilder nu på sistone... Jag antar att jag är deppad över att behöva bege mig tillbaka till skolan imorgon igen och därav vägrar lägga in alla foton på datorn... Bättre blir det inte när man bara orkar göra sina läxor halvdant (ja, jag har varit lite pluggis nu under helgens gång och gjort två och en halv av totalt fem läxor).
Kan tilläggas att jag blev äckligt sugen på att rita en bild till denna lilla one shot... Fast jag måste säga att jag nog är mer sugen på att rita Exen och Leonors första möte (hej, jag vet att ni inte vet vilka de är, men det är kort och gott två personer. En demon och en flicka. Med ett öde de båda delar som skrivits i blod vid Leonors födsel - med andra ord, huvudpersonerna i min novell "Ett öde skrivet i blod")...

carro

ja verkligen, alla är nog lika chockade.. vi får se framåt och vara glada att han inte lyckades !

<3

2010-12-13, 22:31:55 / http://lovelyc.blogg.se/
Kjell

Intressant skrivstil du har!!:-)

2010-12-16, 09:25:56 / http://ktorum.blogg.se/
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day