Change of plan...

Well, det är så att pappa inte väckte mig imorrse, och han tog bilen till jobbed då jag sa minst tio gånger igår att jag ville att den skulle vara hemma.
Det är nämligen så att det distriktet jag fick extra den här helgen är ca. 2 ½ km bort, och jag är inte i kapabel till att dra en kärra med reklam som väger minst 30 kg dit, då skulle det ta en timme för mig att gå dit - utan kärran, 30 minuter. Så jag tar bara mitt ordinarie distrikt idag och så ska bilen vara hemma imorgon bitti så mamma kan köra mig dit.
Ni kanske undrar varför jag säger "imorgon bitti"? Anledningen till det är att jag vägrar göra det distriktet jag fick extra när de i min ålder är vakna. Varför? Jo, det ska jag berätta, det distriktet är de områderna där de i min ålder, yngre och äldre än mig också, håller till om kvällarna och på dagtid och super sig fulla, röker, och allt vad de nu sysslar med. Och jag är gärna den personen som undviker dem, dels eftersom man inte har så trevliga minnen ifrån skolan med många av dem, dels för att de rent ut sagt, är rena rama idioterna.

Har dock ett väldigt stort behov nu av att spela PS2, så jag funderar på att göra det, men hade tänkt att sitta vid datorn lite först innan jag beger mig.
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day