En höst är samma sak som en årstid.

Var det inte vi som skulle minnas allt det där fina ifrån den här hösten tillsammans? Var det inte vi som skulle njuta av färgfyrverkeriet och leva som djur ute i naturen om dagarna? Var det inte vi som skulle göra allt det där som vi inte hann med förra året och i våras? Var det inte vi som skulle göra alltalltalltallt och litelitelitelite till? Jo, jag har för mig att det var vi. Något hände på vägen till det målet, vad vet nog ingen av oss. Hur mycket vi än försöker ändra på oss själva så står vi ändå bara där med en massa ord istället för ageranden. Det är som en ond cirkel som vi inte kommer ut ifrån.
 
Jag vet inte hur många gånger jag har besökt blogg.se sedan jag publicerade det senaste inlägget, många är det i alla fall. Ändå har jag inte skrivit något, bara laddat upp en massa bilder som ingen av er kommer att få se, för de hör inte längre hemma här. Jag vet inte hur gammal den där texten ovan är, för den har stått där sedan nog bara några få dagar efter att jag publicerade det där inlägget för så länge sedan. Hejsan, jag ville bara säga att jag lever och mår bra, även om dagarna är något som jag aldrig kommer att kalla för "liv".©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day