"Here I am, Deidara-senpai! :D"

Deidara och Tobi är inte mina, de båda tillhör Masashi Kishimoto.

iPad + Sketchbook


Jag blev en latmask med denna på slutet och orkade verkligen inte ge mig in på att göra de vita ränderna runt om molnen på deras kappor, än mindre försöka pilla in molnet på Tobis (han till höger) arm. Så ursäkta för det, hehe.
   Det är kul att rita på paddan, men jag föredrar nog ändå ritplattan/datormusen+datorn eller penna/färg+papper (men det är ju trevligt att jag kan rita vart jag än går i skolan nu med paddan om jag glömt papper+pennan hemma).

Ursäkta för den fasligt dåliga bloggningen ifrån min del... Jag har en hel del bilder ifrån D60 på datorn just nu + att hela minnet som jag har i D60 just nu är fyllt av porträttbilder (plus en regnbåge som fick vara kvar för att bilderna inte skulle börja om att heta 0001 igen), så jag ska försöka bättra mig.

afraid of the past.


iPad + Instagram


Var uppe tidigt idag som vanligt för att jobba... Av någon anledning tog det ungefär en timma kortare än vad det brukar ta, så det kändes fint och jag blev riktigt pepp på att slita hela helgen med saker jag behöver göra.
   Vid lunch bar det av in till Uppsala och jag gjorde ett välbehövligt besök på Panduro som öppnat i Gränby - kom hem med tretton nya Promarkers, en Fine liner, ett nytt ritblock, och ett fint pennskrin till mina Promarkers (dock behöver jag ett till, för jag har tre för mycket för att alla ska få plats). Efter det besökte vi djuraffären jag jobbade extra på när de behövde hjälp förr i tiden för att hämta Fridolf (vänstra bilden). Dock tror jag att han inte trivs inne i Tjabos terrarium, i mina ögon verkar han vara rädd... Så jag börjar undra om Tjabo fortfarande är kvar där - helt ärligt så tvivlar jag inte på det eftersom jag brukar höra saker då och då ifrån den delen av vardagsrummet där terrariumet står, så för mig kan det mycket väl vara så att Tjabo är kvar där än... Så jag vet inte... Det känns inte överdrivet bra egentligen, men jag har inte mycket att säga till om så det finns inte precis något jag kan göra åt det. Det är inte precis så att jag kan prata med de döda, jag hör och känner av dem bara.

Egentligen är jag trött redan nu, men jag tänker vara uppe ett tag till... Måste rita klart "WaI" så snart som möjligt... Plus att jag måste börja spåna i hur sjutton det var jag hade tänkt rita Nui-Jaga för ett tag sedan... Sedan blir det Promarkers som fan! Tänker testa att börja rita demoner med Promarkers också, det blir så tråkigt med blyerts i längden även om det blir snyggt som fan om man sitter så många timmar som jag gör med det jag ritar.

Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!

let him curse my name, but remember the truth.iPad + Instagram


Det är nu en vecka sedan skolan började. Allt känns fint och som det ska vara, jag gillar skolan även om jag kanske inte är på humör för den varje dag. Kanske borde man vara skoltrött sista året i skolan? Jag är det inte... Jag var trött på skolan under låg, mellanstadiet och början av högstadiet (jag fick ett vagt positivt tycke för skolan under sista veckorna innan jullovet och sedan ökade det under vårterminen i nian, antagligen för att jag fann delar av min mening med livet och delar av varför jag lever ungefär då).
   Har fått två läxor hitills, Naturkunskap och Religion... Inget mig emot, jag tror att jag kommer gilla Naturkunskapen mer än vad jag trott att jag skulle göra och Religion har jag alltid haft lätt att intressera mig för även fast det inte är ett ämne jag gillar. Naturkunskapen är jag redan klar med och har lämnat in (jag hade lämnat in den en timma efter att lektionen var slut, vilket känns väldigt "Oj, jag blir pluggis och ordentlig med inlämningarna sista året i skolan! Lite sent kanske?" - inte för att jag brukar lämna in överdrivet många saker försent, men det händer när jag får för mycket att göra). Ska sätta mig med Religionen nu hade jag tänkt så jag har den gjord också.

Har ni det lika trevligt i skolan som jag har det?

det fanns en tid då jag älskade det.

Det var i början av år 2007 som jag bestämde mig för att jag inte längre ville rita som en åttaåring och beslöt mig för att mitt mål var att alltid sträva (kanske till och med tvinga om det behövdes) mig själv till att bli bättre. Jag ville kunna rita lika bra som alla andra, jag ville bli bättre än alla andra omkring mig.
   Under ett par års tid var det bara drakar, manga och demoner som jag ritade. Manga hade överhanden och jag hade en glöd likt ingen annan att rita det, så gott som varje dag ritade jag någon bild på någon manga karaktär som antingen var med i någon anime som jag gillade (på den tiden var det YGO som var nummer ett för mig) eller något som jag hittade på för stunden... Men något hände och drakar tog över allt (ja, till och med att rita demoner blev mer sällan och sällan). Glöden jag en gång hade dog ut och jag har inte ritat manga med den glöden jag en gång hade under dryga två års tid nu (tyvärr räknar jag inte [Slifer] eller [Tobi] till manga, Slifer ville jag egentligen inte rita, den ritade jag för att jag inte hade något annat val, men gjorde mig själv mer intresserad av att avsluta den bilden genom att rita just honom. Tobi där emot ritade jag för att jag ville, men jag kallar den bilden ändå inte för manga).

Men den senaste tiden har jag suttit inne på dA mer än vanligt, jag har hittat en person som kallar sig för SkyGiratina och hon ritar manga som jag inte sett någon annan göra tidigare. Det är som om Masashi Kishimoto har lärt henne exakt hur man ska göra för att rita så det ska se ut som en bild som mycket väl skulle kunna vara med i t.ex. Naruto Shippuuden. Helt oroligt kort och gott, jag blir inte klok på hur mycket övning hon måste ha lagt ned på att bli så pass bra som hon är. Hon ritar karaktärerna ifrån speciellt Naruto Shippuuden som om hon har varit med och ritat animen och hennes egen karaktär är så otrolig att man kan tro att hon varit med i bakgrunden någonstans om man inte sett hela Naruto Shippuuden (eller rättare sagt, alla delarna som hitills gjorts).
   Det är något med hennes bilder helt enkelt... Jag vet inte vad, men något är det, som fått mig att vilja ta tillbaka det jag förlorade för så länge sedan. En beslutsamhet har vaknat till liv inom mig igen, denna gången inte bara målet om att bli bättre. Jag tänker lära mig att rita manga igen. Inget ska stoppa mig, jag tänker inte ge upp, visst hatar jag konturer och skuggor som inte tonar ut sig till färgen bredvid, men det är bara att acceptera - det är manga.

Ursäkta om detta inte är så kul för er att läsa, men jag skriver mina tankar istället för att säga dem högt. Och detta hjälper mig faktiskt att motivera mig själv ännu mer att se till så jag en dag kan nå mitt mål.


uggla i all grönska för att du är en uggla.

iPad + Sketchbook


Denna tog mig ungefär tretio minuter att göra. Och självklart glömde jag bort att färga klorna för att jag glömde bort att jag inte visste vilken färg de är... För övrigt har jag egentligen inte en aning om hur ugglor ser ut (har aldrig ritat ugglor förr), så jag försökte minnas hur den lilla bruna ugglan i "The legend of the guardians" såg ut (ni vet den lilla roliga saken, hehe) - har sett den filmen två gånger så det var svårt att minnas exakt.
   Anledningen till att jag ritade den var för att vi satt och väntade på att ha klassråd och jag frågade vad jag skulle rita, och Marija tyckte att jag skulle rita en uggla, så ja. Det fick bli en uggla. Marija gillar grönt, så därför kom jag fram till att gröna ögon och grön bakgrund var perfekt.
   Gissa hur röd i facet jag blev när alla hörde Marijas reaktion när jag visade den för henne och frågade om de också kunde få se? Ett ord; Röd.

Det är ett försök till att le.

Det finns saker som ej får ske,
Djupt ner i ett hjärta,
Det är ett försök till att le,

En sak som ingen kan se,
Djupt ner finns en smärta,
Det finns saker som ej får ske,

Kanske ett trappsteg upp för te,
En sorg likt en ärta,
Det är ett försök till att le,

Det är svårt att förutse så sne,
Eller kanske likt en pärta?
Det finns saker som ej får ske,

Vad vill du härmed förutse?
Känner du det behjärta?
Det är ett försök till att le,

Bara tar och har inget att ge,
Du känner det smärta,
Det var en underbar fe,
Det finns saker som ej får ske.


Skrev denna för flera år sedan (jag tror att det var sommaren mellan åttan och nian), och bara för att jag saknar att vara poet så kände jag för att visa den eftersom jag tydligen inte hade gjort det innan och eftersom jag fortfarande gillar den ganska mycket.


MidnattCanon EOS 1000FN + 70-300mm - inte min kamera (men fotografierna är exponerade av mig), bror fick kameran i julklapp av mig förra julen. Objektivet är mitt.

En dag med regn får en att tänka tillbaka på dagar med snö.
   Hade tänkt rita klart WAI nu idag eftersom jag blivit en sådan snigel med den, men jag blev sugen på att rita den där bilden som jag har haft i huvudet en längre tid... Tyvärr sket den sig totalt - det går verkligen inte att rita demoner på datorn, så jag tänker beställa hem lite nya ritblock som jag sett ut, om jag gör det så kommer det nog bli en hel del mer att rita för hand eftersom jag alltid blir mer sugen på att rita för hand när jag köper nya saker. Det är för övrigt nästan lite tråkigt att jag inte ritat demoner på drygt ett år nu, med tanke på att demoner är bland det bästa jag vet.

Två dagar


iPad + Instagram


Skolan började för mig igår som sagt, det är faktiskt riktigt skönt att den har gjort det, för jag har nog saknat skolan riktigt mycket nu under sommarens gång. Jag gillar att strosa runt i korridorerna igen och att på rasterna bara sitta och slappa på en stol (fast nu har man sällskap av paddorna också så då är det trevligt att se på anime eller fotografera lite - Jocke och hans padda blev mina första offer, hehe).

WAI - In progress

Photoshop CS + trasig datormus + många timmar =


Jag kände inte riktigt för att spamma ned twitter ännu mer med en massa WIP bilder på denna, så jag visar en här istället. Skulle nog kunna påstå att jag är ungefär lite mer än halvvägs med bilden (okey, jag är nog betydligt längre än halvvägs, det är bara vingarna, svansen och lite grejor kvar på bakgrunden att göra).
   Egentligen hade jag önskat att jag var klar med den nu, men, men... Jag tänker inte skämmas allt för mycket, för jag hade inte väntat mig att det skulle bli så som det blev när jag höll på med [videon] fortfarande... Visst, fjällen är rejält olika stora överallt, men det är ganska svårt att få det lika stort överallt med datormusen (det är nog så gott som omöjligt, det är svårt med ritplattan).

Imorgon är det första dagen på mitt sista läsår i skolan. Jag är i ett väldigt neutralt läge till hurvida jag vill att den ska komma eller inte - det spelar helt ärligt ingen roll för mig. Mitt schema för i år är inte kul, det kommer se olika ut varje vecka så jag kommer aldrig att lära mig det utantill. 

Blast from the past.


Alla fotografierna exponerades sommaren 2005 med troligtvist en engångskamera.


Jag försöker lära mig hur man använder min scanner, även fast den bara har en knapp så är den förbannat svår att lyckas scanna in negativen med. Dock tror jag att jag tänker köpa någon som är "värre" i framtiden, för jag gillar verkligen inte att jag var tvungen att redigera fotografierna (nej, det är inget fel på att redigera kontrasten och ljuset lite, på digitala bilder dvs, men jag vill inte redigera mina analoga bilder) när de väl kommit in på datorn.

Bli vald och inte väljas

En gång i tiden var alla valen lätta, jag tänkte inte mycket och gick på den där ”ja, detta är så jävla rätt”-känslan i magen. Det var en december dag 2008 som jag kom fram till att fotografera var vad jag ville göra i framtiden och därmed började jag titta på systemkameror. Det var antingen eller, antingen var det en Canon EOS 1000D eller en Nikon D60 som jag skulle gå hem med någon dag i framtiden. Innan jag ens hade besökt någon affär som sålde kameror hade jag sett lite bilder i reklamen på en Nikon D60, för mig var det kärlek vid första ögonkastet…
   När jag väl stod i affären för att äntligen få komma hem med en efterlängtad kamera hittade min mamma en Canon EOS 1000D, jag tittade på den i dryga tre sekunder innan jag vände mig bort. Jag minns inte om jag sade det högt, åtminstone så tänkte jag något i stil med: ”Det var en Nikon D60 jag kom för, och det är en sådan jag ska gå hem med”
   Mitt val då var enkelt och rakt på sak, jag visste inte ett skit rent ut sagt om vad slutartid, bländare och ISO var. Megapixlar var det enda jag hade ett litet hum om vad det var – det var det enda jag hade hört folk prata om tidigare och att många ansåg att kameran var bättre med ett så högt antal megapixlar. Jag kunde inget på den tiden, så det förklarar nog en hel del om varför det var så lätt att välja då – det var helt enkelt så att jag gick på utseendet.

Nu står jag där igen för att välja, och jag vet knappt ut eller in. Idag kan jag, för jag har haft den finaste och bästa läraren av alla lärare jag någonsin haft, det vill säga min D60. Så mitt problem idag större än vad det var då. Allt var så enkelt förr, nu velar jag hit och dit, jag väntar och tittar – utan att komma någon vart eller få ihop en vettig lösning.
   För några månader sedan tyckte jag det var svårt att välja vilket stativ jag skulle köpa, men detta är betydligt värre. Jag har lovat mig själv att det är Nikon som ska vara med mig digitalt och Canon som ska vara med mig analogt. Men nu de senaste dagarna har jag börjat tvivla på om jag kommer att kunna hålla det. Om inte något händer snart går jag mitt itu.

Egentligen har jag inte haft för avsikt att nämna något av detta här, men jag behövde skriva av mig lite.


death's images are all around me again, they're right behind me
Det är ganska fint att tänka ändå, jag gillar den sysselsättningen väldigt mycket.
   Vad sägs som Stockholm på måndag? Göra ett besök hos Nikon och lämna av lite grejor jag inte vill ha kvar på ett annat ställe? Det känns som om det är på sin plats.
   Vad skulle ni tycka om att få se bilder ifrån min tid då jag var nykär i att fotografera (dvs bilder ifrån när jag var tolv år och fortfarande fotograferade analogt till 98% av alla bilder jag tog)?
   Vad sägs som att ge fan i att rita nu ett par dagar (det känns som om den biten har tagit över här på sista tiden, för att inte tala om att det tagit över mitt liv totalt) och sy istället? Jag är även sugen på att göra lite nya armband...

Where am I? - Så ritar jag med datormusen.Jag fick ett önskemål för ett bra tag sedan, detta önskemålet gällde att jag skulle visa hur jag ritar med datormusen. Dock ville jag visa hur jag gör en hel bild och inte bara en halv bild som videon ovan innehåller, men mitt screen capture dog igen (före movie maker dog för en gångs skull), så jag kan inte filma mer... Men jag hoppas att detta duger i alla fall tills jag hittar något nytt att filma med, men när jag väl gör det så tänker jag visa på någon annan bild hur jag gör när jag skuggar med datormusen eftersom jag inte vill vänta med denna (om inte annat gör jag någon lite mindre detaljerad bild så jag kan göra en video som är ifrån första sträcket till signaturen är gjord). Jag hoppas även ni finner denna kanske mer roande att se än vad de senaste videosarna jag gjort har varit - jag lade faktiskt in lite fin musik på denna, så ni får höra det jag lyssnat på medan jag ritat denna, låtarna heter "Through the never" och "The struggle within".
   Bilden ska i alla fall föreställa Arice (ni kanske minns [denna] som jag kladdade ihop henne som ett spöke i, detta är andra gången som jag ritar henne på datorn), dock vet jag inte riktigt om bilden är ifrån innan eller efter hon dog... Det är för mig en gåta utan svar.

Och nu tänkte jag fortsätta rita på den, det kommer ta en jävla tid eftersom det är med datormusen jag gör den.

"Får jag komma upp i ditt knä?"Egentligen hade jag ett ganska fint behov av att vara poet tidigare idag, men det blev inte av - för jag sydde istället en liten sak till bror min. Solen kanske är på min sida så jag kan gå ut och fotografera lite självporträtt senare idag, men jag överväger om jag ska klippa mig innan dess... Antingen det eller så ska jag rita en stund innan jag går ut, dock vill jag fortfarande försöka vara lite poet en stund idag...
   Vi får se hur det blir, självporträtt är ett måste att fixa ifall det inte börjar regna om dryga timmen.

Twins of darkness


större finns [här] - en halvt färdig in progress-bild på skissen finns [här] - karaktärerna tillhör Lego.

Detta är då finaste Chadok och Gahdok (min version av dem alltså), två av mina favoriter (antagligen för att de är drakar, hehe). För att inte tala om att detta är målningen jag satt och målade under åtta timmars tid igår. Jag är nöjd, fasligt nöjd. Dock är detta inte den typen av bild som ska vara fin på nära håll, så ursäkta om ni inte tycker den ser så fin ut på fotografiet (för att inte tala om, ursäkta för det gul/bruna ljuset där i högra sidan av bilden, jag var tvungen att använda taklampan för att lysa upp rummet eftersom det ska till och regna här - eller något sådant, mysko ser himlen ut i alla fall).
   Den är alltså målad med oljefärger och är mitt första seriösa försök vad gäller att måla med det - så jag är förvånad att jag lyckades så pass bra med den. Det är även min sista gång att måla med det. Innan någon frågar, de gröna cirklarna med krummelutter i betyder "We are twins of darkness".

Jag hade egentligen hoppats på att få gå ut och fotografera lite nya självporträtt idag, men vädret vill inte som jag vill, det spöregnade imorrse så det är dyblött ute och himlen ser som sagt mysko ut... Så jag får snällt hålla mig inne. 

lycka är som allra bäst i färg.

Efter nio timmar spenderade i min fina och hemtrevliga klädkammare under dagens gång är jag äntligen klar. Med två målningar till och med (dock är den ena väldigt simpel och är en sådan som bara är fin för mig då orden har en speciell betydelse för mig). Mina kläder luktar lite sådär fint oljefärg precis som mina händer och jag känner mig riktigt nöjd med mig själv. Det är dagar som denna som verkligen får en att vilja fortsätta göra det man gör! Jag trivs med mig själv riktigt bra när jag uppslukas av det jag gör totalt, så att omvärlden inte finns, det är bland det bästa som finns i mina ögon.Ni kan nog inte förstå hur mycket jag vill måla och rita just nu, jag vill bara gå in på min favorit hemsida med mina favorit konstnärs saker och klicka hem lite akvarellfärger och annat fint så jag kan måla, måla, måla, måla.
   Om inte annat kan ni inte förstå hur mycket jag vill ha ur den där bilden som jag har haft i huvudet i nog en och en halv veckas tid nu. Jag kanske borde tillåta mig själv att rita den så jag blir av med den och kan fokusera på de sakerna jag egentligen måste göra...? Vi får se helt enkelt. Jag bjuder i alla fall på låten som har gett min den bliden i huvudet, så jag hoppas ni finner den lika fin som jag finner den (den är faktiskt bland de lugnaste låtarna jag gillar).

Tänk att inget någonsin går som man tänkt.Jag hade planerat att stolt sitta och skriva att min hemsida är klar nu, men så är inte fallet. Den vill inte som jag vill, och jag hade inte ens planerat att det var formuläret jag skulle sitta och bråka med, det var snarare PHPn det bråket var planerat att ske med.
   Men jag är väl nästan klar i alla fall, så det är en liten tröst. All text är förhoppningsvis klar, alla bilder till galleriet är klara och layouten i sig är klar. Det är bara formuläret, PHPn och några bilder kvar som jag ska ha till PHPn.

Nu ska jag i säng i alla fall, så jag får fortsätta bråket imorgon. Jag hoppas ni har haft en trevligare kväll än vad jag har haft.

I'm going straight ahead.

Det var länge sedan jag gjorde detta, så denna morgon när jag vaknade var det första jag gjorde att kolla när nästa dag var, och till min stora förvåning var det idag. Undrar om jag hade det på känn?

Kl. 08:55

Började dagen med att gå in på hemsidan för efit, blev glad då jag såg att det var idag, så jag vattnade min köttätande växt och satte mig en stund vid DC.

Kl. 09:55

Fortsatte sedan med en ganska rejäl frukost och att spela "Treasure Towers" på mobilen (det var trots allt två och ett halvt år sedan jag använde den där mobilen sist, så jag måste ta igen vad gäller spelen, hehe).

Kl. 10:55

Regnmoln och regn har varit över himlen så gott som hela morgonen, och regnet kom medan jag satt och åt och fortsatte medan jag spelade Wii.

Kl. 11:55

Tröttnade på att spela Wii vid halv tolv då jag gick upp och kom fram till att jag kunde börja lägga upp fotografierna och beslutade mig för att fortsätta med hemsidan nu. Jag tänkte testa att göra bilderna i ljusgrönt också för att se vad jag gillar bäst av det och de ljusblåa jag har nu.

Kl. 12:55

Det är ett helvete att välja ut vilka bilder man vill ha på hemsidan i första hand. Jag har så många att välja bland...

Kl. 13:55

Fortfarande regn, fortfarande photoshop + fotografier. Men för att göra detta mindre tråkigt får ni se mina favorit snäckor och stenar (gillar att mitt tigeröga gjorde sig så fint på bild).

Kl. 14:55

Mellanmål, väldigt gött efter att ha redigerat bilder i två timmar.

Kl. 15:55

In till klädkammaren, där mina rosor hänger på dörren in. Krockskadade och fina. Dags att göra rent stora pumpen åt fiskarna och ta av skäggalgerna på de trögväxta växterna.

Kl. 16:55

Råkade fastna med att lägga in bilderna jag redigerat i galleriet (och jag förstår inte varför min iPad gillar rosa när man fotograferar datorskärmen).

Kl. 17:55

Då har fiskarna fått lite rent också. Puss på mina älsklingar. <3 Funderar på om jag ska köpa nya vänner till dem, de har ju inte fått någon present för att fira att jag har haft akvarium i över fyra år nu (inte så mycket över fyra år dock, skaffade mitt första akvarium i början av juni 2007). Nu ska jag röja undan lite sy saker i klädkammaren så jag kan ta fram färgerna och måla en tavla, wiho, jag är så pepp på att måla.

Kl. 18:55

Mina staflin är redo att brukas igen, dock osäker på skicket av oljefärgerna nedanför det lilla staflit (de är rejält gamla). Middag här näst och sedan måla, måla, måla.
 
Kl. 19:55

Rita över bilden är inte lätt, och inte kul för den delen heller, jag vill måla, haha. Detta blir sista bilden för mig idag, jag vill inte avbryta när jag sitter och ritar. Men jag gjorde det nu eftersom jag ska mata fiskarna och släcka akvariumet. Så ni får ha en fortsatt trevlig kväll, det ska jag ha i mitt favoritrum här i huset.

Bilderna är fotograferade med min iPad och redigerade i PS Express.


make it go away"I know there's a snake in my bed, eating its way through my head... Show me there's a way to beat the monster."

Vet ni hur svårt det är att rita Slifer när man har de orden i huvudet och en helt annan bild som man ser pga. det? Det är jävligt svårt. Jag vill bara släppa taget om Slifer och rita den där andra bilden jag ser i huvudet mer än något annat just nu. Men jag har lovat att jag inte får börja med någon ny bild förens jag är klar med alla jag har påbörjade.
   För tillfället har jag tre bilder som jag ska ha gjort klart innan skolan börjar, den ovan som kallades "Facing Slifer the sky dragon", men som döptes om till "Vrede" då jag totalt misslyckades med Jaden och blev arg, så jag raderade honom ifrån bilden. "Twins of darkness" som jag helt ärligt överväger om att göra i oljefärg istället för digitalt nu när jag tänker på saken, dock är jag nybörjare på oljefärg (har målat två gånger tidigare med det, länge sedan var det också). "Where am I?" som jag endast använder datormusen till och filmar samtidigt eftersom Sara ville att jag skulle visa hur jag ritar med datormusen.

Nu tänker jag skita i att rita för resten av kvällen och istället ägna mig åt hemsidan. Vad har ni gjort idag då (som ni kanske förstår har jag ritat så gott som hela dagen idag, hehe)?

Om tiden stod still, skulle jag göra vad jag vill.


iPad + Ttv camera + PS Express


Man skulle kunna säga att jag har drogat dator hela dagen nu, men jag har egentligen bara ritat klart en halv bild och försökt komma på hur man skriver i annonser som man lägger upp på blocket (alltså hur man ska skriva om saken man vill sälja).
   Föräldrarna är borta idag och åker båt, så det är bara jag, bror, fiskar och Elin hemma idag. Ganska skönt egentligen, det är väldigt tyst här. Bror sov tills halv elva eller så och nu är han ute med sin moppe så jag slipper honom.

Jag tänkte väl gå ned och hitta på något att äta till lunch nu, börjar bli hungrig (man blir fasligt hungrig av att rita) och sedan efter det har jag bestämt mig att jag ska bli klar med bilden jag håller på med innan jag gör något annat (dock kommer bara lägga upp den inne på dA eftersom den skulle bli så ful om jag förminskade den till 600px för att den ska passa här - originalstorleken är 2500x2500 px).©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day