Varje sida på internet har en adress, så även min blogg...

Jag har tänkt på en sak gällande adressen till min blogg. Då jag gjorde det kom jag även på att jag faktiskt har tillgång till att byta adress på min blogg. Men då slog tanken; "Är det vettigt att göra det? Är det värt det? Eller kommer det bara att förvirra alla att det helt plötsligt är en annan adress hit till min blogg?"
Så min fråga är, tycker ni som läser min blogg att det ska vara den nuvarande adressen (casowa.blogg.se) eller att jag ska byta till casowa.net/blogg?
För mig spelar det faktiskt ingen roll, jag har inget emot blogg.se's adress och inget emot det jag kan komma med själv. Så det är kort och gott ni som avgör det hela. Vet hitills att det i alla fall är en person som tycker att jag ska byta.

Kan även tilläggas att jag blev väldigt sugen på att titta på en viss film precis... Dock inte så passande då jag bara gjort två av fyra saker som jag hade velat hinna med idag, men det är väl bara att ta dem imorgon, kommer ändå inte orka sitta och måla klart två bilder i sträck imorgon (har minst kvar tre timmar på ena bilden och minst åtta timmar på ena), så det borde bli bättre med lite variation.

När är det lov? Aldrig säg.


Från fotolektionen då vi gick igenom sådan jag redan förstår, fick tråkigt, slutade lyssna och fotograferade mitt skrivblock istället.

Jag längtar efter lov... Känner att jag har skött skolan rätt bra hitills i alla fall. Jag har missat en dag (en tisdag, som betyder tisdagen då jag låg inne på akademiska) hitills, men inget mer än det. Och eftersom man inte missat mer än en dag, så längtar man efter höstlovet som fan. Vet inte om man kan kalla denna dag och morgondagen för "lov", har så jävla mycket jag behöver göra innan skolan börjar på måndag igen. Min lista är liksom lång över det jag ska hinna med... Har försökt delat upp det på de dagarna jag har "till godo" på följande sätt:

Torsdag (idag):
 Rummet (bädda rent i sängen, dammsuga, damma, skura i fönstret och lite till)
- Akvariumsakerna (göra rent allt, var ett bra tag sedan jag gjorde det och en storrengöring av det är i behov nu)
 Akvariumet (göra rent bakgrunden, filtret, pumpen och ta bort lite alger ifrån de trögväxta växterna)
 Surprise to tha blog (;

Fredag:
 Börja förbereda jobbet så det går fort på lördag
- Fotografera (nämnde för vad som känns som en månad sedan vad det är jag är fett pepp på att fotografera)
- Rita klart "ToD" (i andra ord "Twins of Darkness")
 Rita klart "RaC" (i andra ord "Rayu och Cour")
- Göra rent någon/några av "dem"

Lördag:
 Jobba
- Sy
 Göra läxor (vet egentligen inte om jag har några, men har denna punkt ändå, just in case)
- Göra rent någon/några av "dem"

Sedan är det en annan sak som jag kommer på utöver det jag har skrivit upp nu som jag vet att jag måste hinna med innan skolan börjar igen när jag fortfarande har ork till att göra annat än att sitta helt död då jag kommer hem efter skoldagarna. Det är att fixa klart min hemsidas galleri och den lilla mängd php som jag tänkt att lära mig för att få den helt färdigställd... Men jag har inte bestämt mig ifall jag ska ägna hela söndagen åt den eller om jag ska jobba med den då jag tröttnar på något av det jag ska göra/då jag har "rast" ifrån något jag göra... Det skulle även vara passande att klämma in att jag ska gå ut och springa någon kväll också och börja ta för vana att åtminstonde göra det en gång per vecka...

Vi får se hur det blir, är ett som är säkert. Har inte gjort något av det jag skrivit upp för denna dag än (jag tänkte göra nytta strax innan lunch, men fann det rätt roande att sitta och spela ett pokémon spel online just då, så det glömde jag bort).
Om jag ger mig fan på att jag ska hinna med allt som jag satt upp för varje dag borde det gå... Kan man i alla fall hoppas...

(Den lilla gråa bocken jag satt vid vissa saker är bara för att jag själv ska hålla koll på vad jag gjort och inte gjort. Den är inget ni behöver bry er om. Så som ni kanske förstår sätter jag dit en bock för varje sak jag gjort klart nu under helgen)

Twins of Darkness - In progress


Jag vill inte veta hur många timmar det är som jag totalt har suttit och skissat och markerat konturerna på den här teckningen. För länge är det. Har inte ens börjat skissa upp en seriös skiss på "person"(=drake) nummer två som ska vara med i den... Sedan tänker jag skanna in den och göra den på datorn (ja, jag skulle ha kunnat rita den på datorn ifrån första början, men nej, det funkar inte så då jag ritar dem, jag har försökt, men jag måste göra det för hand för att få det rätt).

För den delen är jag nog något nu. Jag hör saker jag inte borde höra. Musiken tog slut medan jag satt med bilden inne i photoshop och fixade in vattenstämpeln på den, det hade gått ca. tre minuter efter att sista låten hade tagit slut, jag hade precis sparat bilden. Så hör jag något precis bakom mig. Det lät som en viskning... Skulle gissa på att det var en man som viskade. Jag hörde inte exakt vad det var som sades, men jag hörde att det var någon som viskade något, det lät som att ordet började på "P"... Rösten var dröjande på något sätt, den drog ut på det onödigt mycket... Självklart snodde jag runt och stirrade ut i rummet emot akvariumet och tvn och slängde en blick ut i mörkret utanför fönstret och blev rädd för min egen spegelbild (haha, jag är så lyckad då det gäller att titta ut igenom fönstret). Och nu känns det äckligt obehagligt bara och jag drog igång DF på jävligt hög volym så jag slipper höra något annat.
Känns i och för sig lite löjligt nu när jag skriver det, men ja, det var lite creepy... Vet fan inte om det är jag som är sjuk i huvudet, har för stor fantasi och tänker för mycket på annat än sådant som folk i min ålder gör, eller om jag faktiskt hörde det, så det är kort och gott lite frustrerande då man inte vet vad man själv är i för "tillstånd"...

Min statestikmätare är moderat.


Hej, jag vet, min statestikmätare är inte så "lugn och fin" som den borde vara, men jag upptäckte för ett par dagar sedan (haha, jag brukar inte titta på den allt för ofta, gör det då jag har tråkigt, och det hade jag då jag såg detta) att den är moderat. En lite sne moderat... Men fortfarande en moderat.

Min fantasi är inte bra att ha när man tittar på en statestikmätare kan tilläggas, jag ser saker i den som nog inte många andra ser.

Det var vi som hade allt, men ändå bad vi om mer.Tystnad känns som det enda rätta just nu.Fick jävla ont i halsen igen på fotolektionen idag. Imorgon tänker jag därmed ha sjal på mig. Fy fan alltså, vill inte bli sjuk... När jag ville bli lagom sjuk för att få vara hemma ifrån skolan blev jag inte sjuk och blev kry efter typ en veckas tid igen, kul ifall det börjar om igen. Fick i alla fall veta idag på fotolektionen att vi ska ha mörkerfotografering på torsdag den sjunde oktober och ska infinna oss på något torg där inne i Uppsala som jag varken vet vart det ligger, vad det hette exakt, och sådant klockan 18:30 och vara där tills 22:00 på kvällen... Inte så lockande om jag får säga det själv, jag väljer gärna att göra mörkerfotografering ute i gredelbyhagar istället... Men nejdå, man måste vara med då det är obligatoriskt. Som om att jag aldrig har testat mörkerfotografering tidigare (det har jag). Sedan lär han väl inte heller tänka på mig som är allergiker och fått bekräftat att jag är gluten allergiker också, så då känns det jätte trevligt att gå (min lärare har tydligen planerat att bjuda på varm saft av okänt slag (säkerligen med äpplen i eller något annat jag är allergisk emot) och macko) dit då. Helt ärligt, jag tänker inte säga något, han borde ha vett nog att fråga ifall det finns någon allergiker.

Har en jävla massa läxor tills imorgon... Bildläxa och samhällskunskap (tre olika läxor i ett och samma ämne, till en och samma dag, hur lyckat är det? Vill lärarkandidater ta livet av oss eller vad?). Men jag är så äckligt trött att jag inte orkar... Men får så lov att gå ned igen om ett tag och göra läxorna... Skit samma ifall det blir skit dåligt gjort. När lärarna inte kan acceptera att man går i skolan från klockan 08:35 på morgonen till 16:30 på eftermiddagen får dem skylla sig själva att läxorna inte blir gjorda ordentligt.

Höstens färger i septembers ljus.
Döende lik, du hör inte hit.Ryggen gör ont som fan nu, jag kan varken sitta eller stå utan att den gör ont. Rummet är inte städat, akvariumet är inte städat, läxorna är inte färdiga, och inget är i övrigt färdigt... Vettefan vad jag ska ta mig till, om jag ska plåga mig själv genom att städa rummet och akvariumet eller om jag ska plåga mig själv med att sitta still och göra läxor... Och jag behöver fortfarande införskaffa färgpennor så jag kan göra klart min samhällskunskaps läxa...

Äntligen, nu tänker jag inte göra mer på den på ett tag...


[Full storlek finns här]

Hennes namn är Yuna Delgado och hon är 17 år. Hon är personen som är huvudpersonen i mina noveller "På flykt", "Fasornas Lakejer" och "Mörkrets Härskare" som jag skrivit sedan sommaren 2007. Fy fan vilket helvete det är att rita personer man skrivit om så länge efter så många år sedan man första gången låg i sängen klockan tre på natten och ville logga in på FeFo och rollspela med någon... Speciellt är det ett helvete då människor är det jag ofta... Undviker... Att rita (därav inget ansikte och ingen vänster hand, vet inte hur man ritar det).. Det är ännu mer ett helvete att rita blod då man aldrig har ritat blod förr... Bakgrunden orkade jag inte med... Så den blev som den blev, tog mig två minuter att fixa ihop den, haha, och henne i sig tog väl kanske åtta timmar om man räknar med alla försök jag ägnade åt att försöka komma på hur kroppen såg ut och så... På tok för mycket för en så här liten bild i mina ögon.
Men nu är den klar i alla fall. Kanske ger henne ett ansikte och vänsterhand om jag någon gång skulle lära mig hur man ritar det.

Orkar tyvärr inte sitta och dra ihop kortfattat vad storyn om Yuna Delgado handlar om här också (har suttit i en halvtimma och försökt inte vara allt för dålig på engelska inne på dA nu - förvånar mig inte om alla sitter och tänker "Vafan menar människan?" över min "vackra" engelska, helt ärligt, jag hatar att jag är såpass dålig på engelska som jag är, önskar att jag var bra på engelska).

Är trött nu, så sängen för mig så jag orkar jobba imorgon.

Mjölmask till frukost, lunch, mellanmål och middag.Sitter här och skriver jag. Borde egentligen göra läxor, men pallar inte just nu, vi ska ändå åka och handla snart - tror jag - så det känns inte värt att börja nu.
Satt och funderade på ifall jag skulle leka med mammas äpple då jag satt nere i köket för några timmar sedan, men var trött så jag fastnade här vid datorn (förvånande? Nej).

Har en hel del att göra i helgen utöver läxor, jobb och saker som ska göras klart. Rummet är äckligt stökigt igen pga. att jag inte har haft ork till att städa ordentligt sedan skolan började... Och vi ska ju fira bror min typ nu i helgen, så jag lär väl behöva städa rummet snarast....

Det finns tre ord, vars mening står för anledningen till livet i sig.
Dessa tre ord, som har haft så stor betydelse i mitt liv har hjälpt mig mer än vad man kan tänka sig många gånger. Dessa tre ord är enighet, plikt och öde. Det är då man ställer sig frågorna: "Vad är min enighet här i världen?", "Vad är min plikt? Till vem står min plikt i fråga?" och "Vad är mitt öde? Vad är det jag vill uppnå innan mitt liv får sitt slut?" som man verkligen börjar tänka till gällande vad anledningen till att man lever är. Jag frågar mig de frågorna varje gång jag inte är på bästa humöret och inte ser något annat än ett mörker utan slut. Men jag frågar mig själv det då jag bara behöver påminna mig själv om varför jag själv anser att jag lever det livet jag lever här.

Kortfattat är mina svar på frågorna följande: Min enighet är framförallt till naturen, men även till djuren som lever där. Min plikt är att leva det livet jag blivit given och försöka med allt jag tar mig an så gott jag kan, ingen kan leva mitt liv bättre än vad jag kan. Mitt öde är att alltid kämpa för det jag tror på, för mina drömmar, för det jag vill uppnå och göra allt jag är i kapabel till för att försöka uppnå de sakerna innan min sista dag i livet är kommen.

Samma plats, samma motiv, men två helt olika foton.Nikon D60 + 50mm

Jag har ritat manga för första gången på ett års tid idag. Tänkte åka tidigare till skolan imorgon då jag fick läxa på samhällskunskapen att rita klart saken (vette fan vad man ska kalla det.. Kanske "kretslopp" om hur en motion blir till en lag). Så D60 följer mest troligt med till skolan imorgon så kan jag fota lite "in progress" bilder på det... Ska täcka ett A3 med lite text och bilder till de olika styckena nämligen, så det blir många små manga gubbar och gummor det och lär ta ett par timmar att göra klart...
Dock har jag inte bestämt mig om jag ska köra i svartvitt på dem eller om jag ska ta med mina färgpennor som jag haft sedan jag var liten och färglägga dem med... Färgpennor... Det är något jag verkligen måste införskaffa, har mina akvarell pennor, men vill inte utnytja dem som vanliga färgpennor...

The misery.


Nikon D60 + 50mm

Det jag mest av allt skulle göra nu är att gå till sängs och stanna där tills morgonen gryr. Mår pyton. Fryser, halsen gör ont, är allmänt hängig i kroppen sig självt och min huvudverk som jag haft hela dagen har börjat göra sig påmind igen. Men det är för mycket begärt att få krypa ned under täcket för att söka värme.
Läxorna väller överallt. Jag måste renskriva den jävla samhällskunskaps läxan, göra mediekommunikations läxan (som jag varken förstår eller orkar ta itu med), sedan har jag en sjyhelvetes bildläxa (jag nämnde den tidigare, men hon ändrade datumet, så jag slängde skit bilderna jag ritade till förra tisdagen för att ta det mer seriöst, men nu har den läxan växt sig större, tre ansikten + tre kroppar)... Funderar seriöst på att rita klart bilden på Yuna här på datorn och ta med den... Den är en människokropp, som jag har ritat, kan ju printa ut den åt min bildlärare om så önskas... Sedan har jag typ svenskaläxa också... Tror jag, vet inte...

För den delen tänker jag nog byta bort webdesign A i skolan. Ser ingen anledning att gå en kurs som jag redan kan allt i och inte kommer ha något att göra i fram tills sommarlovet (ja, jag har redan hört "gå den så får du ju ett lättförtjänat MVG!!", men det är det, jag vill inte ha lättförtjänade betyg, jag vill lära mig något, har alltid trott att skolan var till för att man skulle lära sig i den, men jag lär mig inte ett skit på webdesignen (okey, jag har lärt mig en sak, och det var lightbox, men det var inte svårt), jag sitter bara och klagar för mig själv på alla fel jag ser på min lärares hemsida - speciellt i css biten). Men det finns inget jag kan ersätta den med eftersom alla andra kurser som jag ville gå inte existerar längre.

Trapped in this world of memories.
Sitter här med mina två godispåsar (gott och blandat surt och skumm), har otroligt tråkigt, samt lyssnar på musik och funderar på ifall jag verkligen ska ta med kamerorna till Stockholm imorgon. I slutet följer dem alltid med, så det kanske är dags att sluta fundera nu och inse fakta att när jag går på pendeln imorgon i Märsta så har jag dem över axeln i och med att jag känner mig naken utan kameraväskorna. Dock lär det väl inte bli några foton - som vanligt då jag är i Stockholm - då jag brukar försöka vara så social som jag kan förmå mig till att vara med människorna jag åker in för att träffa istället för att vara social med D60 och EOS 700 som jag annars är social med i stort sätt varje dag.

Tänkte sätta mig och rita lite nu så jag kanske inte behöver ha lika tråkigt... Men jag har inte någon insperation till att rita just nu, inte ens till att skriva.

Walk away from the sun.


Canon EOS 700 + 35-80mm

Mitt minneskort i D60 är fullt, men orkar inte ladda in bilderna nu i kväll. Och jag råkade radera ett av fotona som jag fotograferade på fotolektionen i måndags, men som tur är har jag det på datorn i skolan så det är bara att ta med den på usb minnet hem (även fast det är värsta random fotot så gillar jag det röda ljuset på den).

Regn imorgon enligt vädergudarna... Jätte passande då jag ska ut med reklamen då. Sedan har tydligen pappa bestämt att jag ska få övningsköra "hela dagen" (som han beskriver det). På söndag måste jag vara i vallokalen även fast jag inte får rösta (anledning; det som kallas lärarkandidater slänger på en massa skit läxor som man måste göra, trodde att det fanns någon regel om att lärare inte får ge läxor över helgen) och dokumentera och betrakta det som sker... Men glöm att jag är där längre än vad mina föräldrar är, jag drar när de drar. För jag ska till Stockholm på söndag också och träffa folk. Funderar även på att jag ska passa på och leta efter ett fickur då jag är där inne i Stockholm (tycker fickur är värsta fina och jag har velat ha en sedan jag köpte en t-shirt vars tryck hade tre stycken på sig) och sedan fick jag lust att leta efter någon keps då jag är där...

För den delen, jag är nyklippt och är fett nöjd. (:

I'm about to crack, I've lost my track.

Otroligt tråkig lektion pågår just nu. Har tröttnat på att hålla på med lightbox på det skit tråkiga sättet jag måste göra det på. Så då kom min hjärna på det smarta förslaget: "Men vafan, dumpa den skiten du håller på med nu och fixa lightbox inne på webhotellet istället så den blir klar!"
Sagt och gjort, loggade in på one.com's hemsida och försökte minnas vart det var man ändrade på sin hemsida (har dåligt minne om saker som jag inte gör så värst ofta), tillslut hittade jag rätt ställe, men det funkar varken i safari eller i firefox, och de är de enda webläsarna vi får ha här på skolans datorer, så det var en stor ren jävla besvikelse det här...
Jag vill inte hålla på med lightbox så som jag gjorde förra lektionen (visst, kanske ville göra det idag i då läget, men det har blivit tråkigt nu och jag har förstått hur man gör det)... Visst skulle jag kunna pilla på all css (som jag inte fick för läraren min) och se vad som händer... Men det orkar jag inte heller... Bilden jag vill rita på har jag hemma... Så det är jätte lyckat... Inte orkar jag börja rita något annat heller...

It's our memories from long ago.


(Ja, jag är väl medveten om rörig omgivning runt lingonen på sista bilden, men personligen tycker jag det är sött och att det symboliserar den levande värld lingonen lever i, för att inte tala om att man nog kan tolka den röriga omgivningen som den röriga värld vi lever i)

Älskar att fotografera analogt. Visst saknar man att kunna se resultatet i displayen, men det gör det hela så mycket mer "förr i tiden". Jag bryr mig faktiskt inte längre om att jag inte kan se det jag fotograferar med EOS 700 förens det kommer hem när jag fått det framkallat... Det blir en överraskning i vardagen för en.

Underbara värld... Underbara kameror, det gillas.

Vi hade det bra, vi tog det som det va'


Canon EOS 700 + 35-80mm (bara så ni vet att det faktiskt inte är D60 som ligger bakom denna bild).

Denna dag blev inte som den var tänkt att bli. Jag var på slottet och käkade sushi under ett träd (haha, folk glodde som fan), jag saknade mitt ritblock och kamerorna. Jag höll på att missa bussen till skolan eftersom jag inte visste att dem gjort om turerna. Vi skulle göra egna tidningar på GK lektionen, det var tråkigt, jag gillar inte nyheter. Så jag gjorde inte ett skit på lektionen idag, satt och lyssnade på metal och läste aftonbladet, expressen och inne på moderskeppet. Åkte en försenad buss in till centrum, missade tåget precis, var tvungen att vänta i tretio minuter på nästa. Gick hem och bakade, gick ut och hämtade posten. Upptäckte då till min förvåning att bilderna jag fotograferat med EOS 700 kommit hem, blev ännu mer förvånad då jag upptäckte att det faktiskt går att fotografera med filmer som var fyra år gamla. Blev ledsen över den höga ISOn på bilderna och önskar mig film med lägre än ISO 400 nästa gång. Sedan har jag suttit och ritat i stort sätt resten av dagen... Och varit förbannad/ledsen/något som ej går att beskriva då det gäller min framtid. Jag vill inte ändra hela min kost efter 17 och ett halvt år i livet på denna jord, hade vart en sak ifall dem sagt att jag var gluten redan då jag var liten (tyckte hon vi snackade med idag på akademiska lät rätt övertygad om att jag har vart gluten hela livet då mamma beskrev hur jag var ifrån tiden då mitt minne inte existerar). Jag vill fortsätta med min plan att fortsätta käka normalt i 17 år till och sedan dö. Jag har inte dött under 17 års tid, så då lär jag inte dö de kommande 17 åren ifall jag fortsätter som jag alltid gjort. Seriöst, jag hatar glutenfri mat... Man blir inte mätt på skiten, och det smakar rent ut sagt skit. Jag hatar, hatar, hatar, hatar det.
Det var en sak att jag slutade äta nötter, morötter, äpplen, päron, kiwi och så vidare, för det mådde jag faktiskt skit dåligt av. Men jag mår inte dåligt av att käka gluten, visst, de dagar jag käkat för mycket spyr jag vid ungefär klockan två på nätterna mår jag väl dåligt, men det har inte hänt på länge nu och det är inte ofta det händer.

Det är väl bäst att jag avrundar och avslutar skuggningen av min bild jag hållt på med nu under kvällen och gå till sängs så jag orkar med de sista två dagarna av den här veckan. Ska kanske till UNT imorgon på studiebesök, så utifall att det blir av vill jag ha sovit ordentligt så jag är pigg när vi är där... Hoppas på att få sluta tidigare igen, dock har jag noll koll på vart UNT ligger...

I morgonens disiga ljus.

Har suttit och funderat ett tag nu och kommit fram till vad jag ska göra på fredag... Jag tänker göra det jag skulle ha gjort för länge sedan - plocka ihop det jag ska sälja och fotografera det...
Är nog helt hundra på att jag tänker sälja min skinnjacka då den inte är så värst mycket... Mig... Visst, det är väl sämsta tillfället för mig att sälja den nu då det börjar bli kyligt och så ute, men ändå, jag köper hällre en jacka jag själv tycker om till 100% och inte bara till 45%. Dock har jag noll koll på vad man ska ta för begangnade skinnjackor... Den är snart ett år gammal (har för mig att det var slutet av september/början av oktober som jag köpte den), är väl använd totalt under max två månaders tid om man plussar ihop alla dagarna och den är i samma skick som då jag köpte den.

Nu ska jag göra mig klar och käka lite frukost i alla fall, ska åka tjugo över åtta till akademiska - igen. Så vi hörs väl, troligtvist efter skolan någon gång, har mycket bilder som ska in på datorn och jag ska ha med mig usb minnet eftersom jag inte har CS3 här hemma och kan öppna bilderna jag fotograferar i raw (jaa, jag har vart duktig, har tagit mig "modet" till att fotografera med raw de senaste ca. 3 veckorna, dock förstår jag mig inte på camera raw än, men tänkte att jag kunde ägna den här GK lektionen till att lära mig det)...

Hej, jag gillar inte att behandlas olikt alla andra.

Men liktförbannat så blir jag olikt behandlad jämnt emot alla andra här på webdesignen... Inte trevligt... Det känns som att alla andra tycker att jag skryter och försöker vara bäst... Det var i alla fall trevligt nu idag, helt otroligt att han hittade något åt mig som jag fick göra som jag inte kan eller har hållt på med tidigare plus att det är något jag behöver. Kalas det. Nu kan jag göra klart layouten på mitt webhotell då jag kommer hem. (: Eller nästan i alla fall, måste lära mig php innan jag kan få den helt klar... Men den kommer vara mer än halvvägs klar i alla fall, så det känns jätte skönt.
Ursäkta att jag är så dålig på att blogga för den delen, hade tänkt att visa en bild jag trodde jag skulle ha ritat klar igår kväll, men blev inte klar med den, och jag är fett pepp på att rita klart den så jag gör det troligtvist då jag kommer hem om ca. en timme.

Lightbox for the winner.©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day