Boys and girls of every age, would you like to see something strange?

Då var det ett foto i timmen igen. (: Och denna gång kan jag vara med.


08:41 - Godmorgon väckarklockan (mobilen), dags att gå upp.


09:41 - Varm obóy till frukost, mums. (:


10:41 - Musiken igång för att bli peppad till att börja jobba, självklart ska även Guld och Silver (spindlarna) vara med på bild bara för att.


11:41 - Det går sakta fram här, extra sakta då man smsar med en annan människa, men traven växer i alla fall och det kan även tilläggas att jag är as duktig på att trava högar, den höll på att rasa, haha. Tur att man har mycket muskler kvar i låren sedan man spelade fotboll så man kunde hålla emot det och knuffa upp allt igen. :P

12:41 - Tråkigt vänder ute. Tyvärr ingen bild ifrån just denna tidpunkt.


13:41 - Jag hittade min vän, solen! (: Den hade faktiskt kommit fram ungefär tre minuter innan det var dags att ta en ny bild. (: Nice tidpunkt att komma fram om jag får säga det själv.


14:41 - Det är inte mycket godis kvar nu i min skål... Haha, det tog slut fort då man såg på natt på museet två.


15:41 - Då internet inte funkar på dagen som jag hade behövt det fungerande mer än någon annan dag under året blir jag så jävla frustrerad att ord ej finns och jag vill göra både det ena och andra emot combort för att de ska ta och fatta att man sitter vid internet på helgerna mer än vad man gör på vardagarna. Man får väl tacka och bocka att de förstör den enda dagen under året som jag verkligen gillar och längtar efter varje år - eller inte...


16:41 - Det är synd att man får sådant enormt behov av att spela gitarr då man blir förbannad... Min mammas stackars gitarr har fortfarande ont i ena sin sträng, så det funkar inge bra att spela på den, då det är strängen jag anävnder mest som gått av.


18:11 - Försenad pga middag och pga att jag fastnade med att göra ett ansikte på en pumpa... Oj, ursäkta, en paprika. Det var en pumpa jag ville ha för att göra ett ansikte på, men det fick jag inte. :(


18:41 - Sorgestund över att jag inte hunnit med något av allt jag skulle ha gjort denna helg - i stora drag i alla fall... Kände mig så stolt i onsdag då allt på min lista blev gjort, samma sak i torsdags... Men i fredags började det gå ut för... Så imorgon är det bara att starta med att göra så mycket som möjligt ifrån listan som jag inte gjort...


19:41 - Detta är världens bästa bok (och jag måste erkänna att den är den av de tre böckerna i serien som är bäst även fast Jaromir inte är med längre *tyst minut*). Man fastar i den och tappar grepp om tiden då man läser, hehe.

Sedan har jag tyvärr inga fler bilder för denna dag, och nej, jag gick inte och lade mig vid sista bilden, satt och läste fram tills ungefär tio då jag började författa ihop det här inlägget samtidigt som jag läste - göra två saker på en och samma gång, tumme upp för det.

Update första november kl. 09:21; kul, kul, mitt inlägg publicerades inte där i går kväll... Jävla internet. Aja, det är uppe nu i alla fall.

Oktober IV - Life’s no fun without a good scare

Dagar av mörker, dagar av det som många kallar ondska. Egentligen skall detta bara vara en natt, men ingen hade anat att vägen emellan vår värld och deras värld var så vek. Den föll ihop, likt ett löv som faller ifrån en trädgren.
   Barn tänder ljus i pumpor som de gjort ansikten på, de spökar ut sina hem för att det ska likna ett spökhus in i minsta detalj. I glädje de väntar på dagen som komma skall, dagen då Halloween kommit i hamn. Ty de lockas av godis och bakelser, deras behov av att klä ut sig till helvetets demoner och farsoter är mer än vad de vill. Deras uppgift ifall de inte får vad de kräver, är att ställa till ett elände för den som krossar deras välde.
   Vid timman av midnatt då mörkret är kompakt, är stunden då allt faller på plats så som vårt kontrakt sagt. Deras välde ifrån världen långt borta sedan styr, ty detta är vad deras mål alltid varit, deras önskan att alltid vandra på jorden tills ljuset flyr.
   Ty låt oss leva denna höjdpunkt likt demoner själva, låt ingen skillnad emellan oss skina likt en älva.


(ni får leva utan bild på förändringen denna gång, för det kommer bli mer än vad som redan skett på denna punkt)


Jag trivs, jag är hemma. Detta är rätt!

Det var kul, detta måste jag erkänna. Jag älskar att sy, även fast jag må hända inte är så skicklig, men hatar då min kära väninna till symaskin tillhörande min mamma inte vill som jag vill. Men det är underbart då vi båda är överens, de stunderna skulle man kunna säga att vi är som bästa vänner och fyller i varandras meningar, bara att vi "gör det med stygn".
   Jag hade ingen plan, inget mönster, inte ett skit. Det som kom tog jag utan att tänka, allt jag gjorde var att agera utan att vänta. En bit tyg som jag testade inställningarna på min väninna blev mitt nya armband, utan att jag tänkte att det skulle ha blivit det. Den sitter så fint på min vänstra handled och får mig att känna "detta är rätt, detta är min tid att glänsa" då det gäller allt med denna kommande högtid att göra. Må hända att jag ej hann klart, för jag stötte på skit och problem längst vägen vi vandrat. Jag skulle ha färgat håret, men färgen blev till damm då den torkat och föll ut ur håret som en dimma, så frustrerad och förbannad som jag var rusade jag in i duschen för att få ur helvetets skit ur mitt hår. Aldrig igen köpa sådant skit, den oöppnade åker tillbaka till affären så snart som möjligt, sådant skit tänker jag inte kasta ut pengar på igen.
  
Min plan var en klänning, men jag fann ett linne på nästan tre år i min "garderob" som fick bli en del av det hela. Mina leggings vars liv är rätt ungt, fick även så bli en del. En färdig hatt med nät och svart tråd för 119 kr fick även bli en del av det hela. Lite klipp klipp där, lite sy sy här, lite klipp där och ett stygn här och där, så har vi en ärm att bära med stolthet och lycka. I slutändan pga allt kaos med håret blev inte klädnaden klart till fullo, det var sannerligen tur att detta inte syntes. Så min morgondag består nu delvis av att sy klart denna klädnad.
   Det känns så rätt, det känns inte främmande trots att det är helt nytt, jag älskar detta. Det känns hemma, jag trivs! Önskar så innerligt att man kunde få bli accepterad då man går klädd så här året om, men det lär man inte bli, en sådan synd att ord ej finns. Fan vad hemskt att bara få trivas som sillen i det enorma stimmet av nära och kära tre dagar varje år... Hemska värld vi lever i. Låt det vara Halloween varje dag, snälla.

Skriv & Rita - Böljande mörker, elektriska storm


(haha, failade blixtar, första gången i världshistorien som jag ens försöker mig på att rita det, och otroligt nog använde jag inte ritplattan)

Stegen vars ljud dog ut då de snuddade vid den mörka marken som sträckte sig ändlöst emot alla håll. Varken berg eller någon som helst förändrig fanns i dess närhet, bara en plan yta, likt ett bord. Med ett mörker likt mörkaste natt, varken början eller slut. Enstaka blixtar lyste visserligen upp det döda området med sitt vita sken. De sträckte sig ned emot marken, tävlade om att snudda vid dess yta med varandra, ingen visste vem som skulle vinna, ingen visste vem som skulle förlora. Deras mullranden som small till varje gång de for fram över det mörka himlavalvet var öronbedövande och växte sig allt kraftfullare för varje ögonblick som gick förbi. Stormen som rådde fick himlen att spraka av små stötar som for snabbt kors och tvärs, de flydde ifrån vad de trott varit helvetet. De rörelser som de magnifika fenomenen skapade fick mörkret att bölja och våga sig som en vattenyta i en vag bris. En elektrisk storm var dess födelse, dess liv övergick ifrån en tävling till en lek där de ringlade sig omkring varandra och lekte tafatt. Det gick inte att räkna dem då det kommit fler än bara ett fåtal, det var hundratals som lekte deras lek. Livet i mörkret var deras ljus och livs glöd, men för vartannat ögonblick som gick förbi, slocknade ett efter ett av de liven ut.
   Deras tid var förbi, deras flykt sprakade iväg igenom mörkret, samtidigt som stegen vars ljud dog ut, allt och alla flydde igenom mörkret bort till en annan plats. Bort ifrån platsen kallad samvete.


Jag räknar lov till att vila och slappa, men min hjärna hade andra planer.

Lovet har börjat. Kändes drygt att åka in till skolan för att ha en lektion (webdesignen var inställd). Så jag satt i biblioteket hela morgonen och var lite halvt social med folk inne på DC (ovanligt? nej). Sedan var det idrott - enda lektionen - som jag tror att jag dog lite på (ingen astma medicin som sagt, men är rätt stolt att jag överlevt omrking fem idrottslektioner utan den, i början var det svårt, men nu funkar det hyffsat bra, så kanske ska fortsätta att köra utan den).
Efter idrotten begav jag mig till matsalen för att äta någon gryta som inte smakade ett skit rent ut sagt (denna punkt är ovanlig, brukar annars åka hem direkt efter idrotten). Då den smaklösa maten låg i min mage dränkt i två glas vatten och ett glas mjölk så var det bara upp till biblioteket igen och göra samhälls läxan - dock blev den nog lite halvdant gjord är jag rädd, men jag orkade verkligen inte bry mig, jag hatar samhällskunskap.
Sedan begav jag mig in till centrum och försökte få byta tyget som jag köpte i onsdags som det visade sig att jag inte behövde, men nejdå, det är bara de som är 40+ som får byta tyger tydligen för att då en som är 20- kommer så är det ingen annan som behöver ha den längden på tyget man har och att det inte funkar att lägga den biten bland stuvarna. Så då gick jag förbannad som få där ifrån och stapplade in på H&M där jag nästan välte en hylla för att jag var så arg - jätte lyckat, jag vet, men det blir så då man blir knuffad samtidigt som man nästintill har ånga som bolmar ut ur öronen. Hittade ingen nagellack som jag sökte där (det var i stort sätt tomt på alla hyllorna), så då begav jag mig till Åhlens där jag hittade nagellack och köpte det - men jag suger på nagellack, så jag vet inte om det var värt att betala hundra kr för två små "flaskor".

Sedan slöade jag mig till stationen då jag visste att jag skulle missa tretton över tåget. Då jag stod där i min egen lilla värld och blev kvävd av alla som rökte omkring mig så var den en äldre kvinna i ungefär 40 års åldern som gick rakt in i mig trots att jag såg att hon glodde på mig då hon kom gående. Så min fråga är... Blir jag osynlig då jag står och tänker på annat och inte är allt för närvarande i nuet eller är jag osynlig hela tiden...?

Väl hemma orkade jag i stort sätt inte göra ett skit rent ut sagt, så jag kom fram till "Jag vill gråta!" av någon anledning, så jag drog upp min älskade bok som kom hem för någon vecka sedan efter närmare tre månaders väntan och läste tortyr scenerna där Baltzar och Skar som är med på ett hörn toterar Gavril, älskar seriöst den biten även fast jag hatar idioten Baltzar så äckligt mycket, den mannen är fan sjuk i huvudet... Det borde vara han som är inlåst i det där mentalsjukhuset istället för Gavril.... Hej, ja, jag är besatt av Gavril, hehe. Han är bäst (plus att jag har fått för mig att han är jävla snygg utifrån Sarah's beskrivningar av honom, hehehe). (:
Sedan blev jag fast i tortyr scenerna i alla fall och grät som en bebis precis som första gången jag läste boken, men sedan jublade jag då Khezef kom till undsättning och räddade Gavril då jag avslutade att läsa med tårade ögon och ett leende på läpparna.

Sedan dess har jag inte gjort allt för mycket - säger vi som bara för att få ett avslut på det här inlägget. Antar att ni får veta imorgon vad jag har sysslat med idag mellan klockan halv nio ungefär tills för tretio minuter sedan.

Ursäkta för den delen att jag har blivit tråkig här på bloggen på sista tiden... Men det blir så då jag inte har något vettigt att säga men ändå har saker att säga.

I follow you and you follow me.

Jag har egentligen så mycket jag vill visa i både bild och text. Det sorgliga är att jag inte tillåter mig själv till att göra det då jag inte vill att vissa personer (tänker inte nämna namn, heh) ska se vad de kan vänta sig ifrån mig. Så jag visar troligtvist två av sakerna som tidigast på lördag omkring klockan fyra (ska testa det där med tidinställa inlägg eftersom jag inte kommer vara hemma klockan fyra på lördag, utan vara på halloween fest, och det är personen som ska hålla i den som jag inte vill ge någon tjuvkik förens jag väl står där, så då får ni tjuvkik samtidigt som hon).

Har varit en helt okey dag idag, har arbetat på pappas "beställning" under hela tryck lektionen, för att inte tala om att jag var som alla andra till och från, bara att jag körde med DC istället för facebook och var social med trevliga människor ifrån andra länder - känns mupp att jag är typ den enda svensken som är någorlunda aktiv på forumet.

Imorgon tänker jag rent ut sagt inte göra ett skit på webdesignen, haha. Orka göra det, vår lärare är troligtvist borta imorgon också. På idrotten lär jag väl försöka att vara med så gott jag kan, men det blir inte 100% pga att jag har skit ont i halsen och min astma medicin är både försvunnen och har passerat bäst-före-datumet, så jag vill inte göra det värre. Sedan direkt efter idrotten beger jag mig till centrum i hopp om att få byta ett tyg jag köpte i onsdags som jag inte behövde trots allt (tycker att jag har minst lika mycket rätt att byta tyger jag köper fel som de äldre människorna som handlar på samma tygaffär har). Då jag ändå är i centrum ska jag även leta efter nagellack och lite annat trevligt. Och när jag väl är hemma har jag mycket att göra, sy, rita, jobba och göra rent åt fiskarna.

Nu måste jag sätta mig och skriva den jävla saken om barn i fängelse till samhällskunskapen så jag slipper få IG.

Niohundrasextioen kronor och femtioåtta ören


Denna är bara med för att den serien är så bäst. (:

Åker in tidigare till Uppsala idag hade jag tänk. Börjar egentligen 11:30 och jag brukar åka in vid antingen 10:05 eller 10:35, men idag tänkte jag köra 09:35 då jag ska leta efter svart tyg (som gärna är lite genomskinligt och som har spindelnät/spindlar/både spindlar och spindelnät på sig som mönster), svart nagellack och orange nagellack. Hoppas på att mina pengar räcker till det... Sedan när jag kommer hem ska jag sätta mig och sy en hatt och en klänning eftersom jag ska på Halloween-kalas/maskerad/vad-du-än-vill-kalla-det på lördag och vill ha det klart så snart som möjligt så jag slipper sitta i sista minuten och sy det (jag gillar att vara i god tid till saker och ting - kanske därför jag oftast är vid tåget en kvart innan det går för att vara säker på att jag hinner med det). Om jag ska vara ärlig har jag egentligen noll planer på hur jag ska sy klänningen... Men Shock är i alla fall i min åtanke hela tiden då jag tänker på den. (;

Funderar även rätt rejält mycket på att ta med mig ritplattan till skolan idag så jag kan jobba hyffsat mycket på uppgiften vi fick förra lektionen, så det hela slutar nog med att jag tar med den. Plus att jag måste komma ihåg att fråga ifall det är okey att göra flera olika "versioner" till uppgiften, istället för flera av en och samma... Hoppas i alla fall på att jag får det, för jag vill verkligen inte bara göra flera av samma.

Men nu ska jag sätta mig och skissa klart min tredje kines och kanske sätta mig och göra några skisser på klänningen innan jag beger mig...

Oktober III - Gränser likt väggar


Your tears don't fall.

Nu hoppas vi på att webdesignen är inställd, pallar inte ha vikarie och jag har huvudverk.

Skriv & Rita - Eld demoner, lågor som skadar


(ja, jag vet, bakgrunden suger, men jag hatar bakgrunder... plus att jag är lat och inte orkar med den, det räcker med sju+ timmar på den här lilla plutt bilden, vill inte lägga ut minst två timmar till på den, har annat att hinna med nu)


Det var en mörk kväll, för flera hundra år sedan. Vakterna hade släpat honom igenom alla korridorer, förbi alla celler där det satt andra män och kvinnor fängslade, han trodde att det var det vanliga straffet för dagen som de skulle utsätta honom för. Hans ork och vilja för att oroa sig över det som komma skall hade sedan länge dött ut.
   Då de stannade i ett av alla rummen i fängelset, hade de kedjat fast hans fotleder och handleder i kedjorna på ena väggen. Han hade inte någon ork att kämpa emot längre. Vakterna samlade sig i en halvcirkel omkring honom och betraktade hans veka, skadade kropp med kyliga blickar.
   Det enda rummet de befann sig i lystes upp av var en brasa på motsatta väggen emot den han stod fastkedjad emot. De två vakterna som stod i mitten av halvcirkeln backade efter en stund undan och försvann ut i korridoren igen. Han förstod inte vad som stod på, han undrade varför de inte gjorde något så det kunde bli överstökat så han kunde få sin natts oroliga sömn.
   Efter en stund, sprakade det till bland lågorna i brasan vid motsatta väggen, den lös upp hela rummet med sådant kraftigt sken att han blev bländad. Då skenet avtagit och brasan återgått till sitt ursprungliga sken såg han bort åt dess håll. En skepnad rätade på sig precis framför brasan. Hans hjärta hoppade över några slag då han upptäckte att skepnaden som närmade sig halvcirkeln inte var en människa, och att de han alltid trott varit sinnessjuka människor inte heller var det längre. Deras skratt ekade i rummet då de stod och såg på honom. Han sänkte ned blicken och stirrade ned i stengolvet framför sig samtidigt som han försökte intala sig själv att det hela bara var en mardröm, att han inte upplevde allt som skedde omkring honom.
   Han vände blicken uppåt då han såg hur golvet lystes upp framför den nyanlände i halvcirkeln. Han stirrade på eldklotet som svävade emellan de beniga gråa händerna som stack fram ur de långa vida armarna på den svarta klädnaden. Allt han såg var eldklotet som blev allt större. Då varelsen tog ett par kliv närmare emot hans håll, så sänkte han blicken igen och försökte åter igen intala sig själv att allt var en dröm, eller att han bara hade blivit galen som de sade att han och alla andra som satt fängslade var.
   Det dröjde inte länge innan smärtan spred sig ifrån hans höger arm då värmen spred sig och brände hans skinn och kött. Värmen avtog och deras skratt ekade i rummet igen innan de släppte låss honom. Doften av bränt skinn och kött nådde hans nästan utdöda luktsinne med sådan frätande effekt att hans ögon tårades. De släpade honom tillbaka igenom korridorerna till hans cell. Då de slängde in honom föll han ihop emot det kalla stengolvet slog han i huvudet och blev liggande i smutsen.
   ”Demoner födda i eldens lågor tillåts att vandra på Jorden… Igen.” han hade aldrig hört rösten tillhörande personen som talade, då han mödosamt höjde blicken emot dörren till hans cell som de smällde igen såg han skepnaden som dykt upp framför brasan tidigare.
   Han kravlade sig inåt i cellen och sjönk tillbaka emot väggen längst in. Sakta slöt han ögonen, hans enda önskan var att få bli fri, fri ifrån detta helvete på jordens yta. Hans enda önskan var att få dö, ty han visste att det var enda sättet att undfly det ödet han givits av Satan.


Jag har aldrig gillat det jag var, men jag har lärt mig att acceptera vad jag är.


Man måste älska sin webkamera med överdrivna inställningar och den lilla storleken på bilderna man får med den. Och ja... Jag var "jätte seriös" - långt ifrån seriös - med bilderna. Påstod att jag behöve glasögon och drog fram mina 3d brillor ifrån bion i sommras. Ja, jag hade även väldigt tråkigt även fast jag jobbade med vad som kändes som tusen saker samtidigt.


Oktober II - FärgfyrverkeriDe stilla andetagen liknar en vindil i den luft som vi andas, en luft som för varje natt och dag blir allt kyligare. I ett mörker som brutit ut i vårat land exploderar färgerna i skogens allra minsta vrå i vad som kan tolkas som ett fyrverkeri. Enda skillnaden med dessa fyrverkerier är att de inte smäller, man ser dem inte komma, det bara sker över en natt. Då morgonen gryr möts man av ännu ett fyrverkeri då man stiger utanför sin dörr. Ingen vet vart nästa färgsprakande fyrverkeri ska slå ut sina färger i vårat land.
   Det är detta vi kallar höst – färgernas och mörkrets tid.


Take a chance at the right time.

Bild 1) Nuvarande bilden jag ritat på hemma (skissen gjord med datormusen, färgad med ritplattan och bakgrunden är detta fotot fast sönder redigerad) - Bild 2) Guess who, haha. Men ja, hade tråkigt i söndags. - Bild 3) Sak jag hållit på med då och då när jag haft tråkigt på fotolektionen (även ett fint sätt för er att se hur "fint" jag skissar på datorn med datormusen.

Den saken jag glömde säga i gårdagens kvälls inlägg var att jag tydligen får vara på APU på Tidtryck, awesome det. (: Dock är jag inte helt säker, vet inte om jag förstod min ena tryck lärare rätt, men jag tror jag kommer få vara på APU där eftersom KPH var mitt andra val och där har de redan satt in en annan i min klass... (:

Är jag värd att berömma mig själv?Jag bestämde igår kväll tio i tolv ungefär: "Jag går igenom 11 ½ sidor varje kväll, då är jag klar om sex dagar och kan läsa igenom allt en sista gång."
Det höll ju verkligen... Jag har gått igenom 36 sidor idag om jag inte räknar helt fel, och då bara under 3 timmars tid, så jag har kört mer än tio sidor per timme. Starkt gjort. Nu är jag värd femton minuters sovmorgon. (:

Just nu förstår jag varför jag har en fil på mitt skrivbord vid namn "important.txt" som jag skriver upp saker jag inte vill glömma, jag glömmer fan bort viktiga saker då jag ska skriva ned dem...

Rise up for the time of your life.

Måste komma ihåg att jag ska lämna in min senaste film till EOS 700 för att få bilderna framkallade... Sedan måste jag köpa mer film så jag kan fotografera med honom igen.
Ska i alla fall sätta mig och hitta på något innan jag får sluta den här skoldagen om ungefär en och en halv timma. Kanske hörs senare i kväll, har planerat att arbeta mycket nämligen, så jag vet inte om det blir något mer sagt idag som är vettigare än detta...

Jag tänker för mycket.


Om jag hade mer än ett ögonblick av ditt liv, skulle jag ge dig allt jag hade att ge.


Nikon D60 + 18-55mm

Jag hade tänkt vara duktig, och fotograferat en ny bild till headern här på bloggen med hjälp av mina drakar.
Jag hade tänkt vara duktig, och bearbetat "Ett öde skrivet i blod" eftersom jag skrivit klart den.
Jag hade tänkt vara duktig, och skryta om att istället för uppgifterna man får på trycklektionerna, så hjälper jag till med beställningar som de får in.
Jag hade tänkt vara duktig, och fixa klart en så kallad "förändrig".
Ja, jag hade tänkt vara duktig med mycket, men vart fan försvann all glöd? I öronen som "blöder" och börjat göra ont mer och mer? Kanske. I tankarna om annat? Inte helt omöjligt. I tröttheten som slog emot mig i vinden före stormen? Nja... I mitt plötsliga behov av att sätta mig ned i lugn och ro, Metallica i spotify, dra igång photoshop och börja rita en drake jag egentligen inte känner och egentligen inte vet hur han ser ut? Ja, det är boven som rövade bort mina tankar om att vara duktig. Men fy fan vad värt det var att ge upp allt för en sak. Övning ger färdighet.
Men nu ska jag överge mitt behov till att rita,
för något har hänt med min högerfot, den gör ont som få och jag måste hitta orsaken till det, även fast jag redan försökt hitta det, men inte sett något.

Om vädret tillåter och jag inte ser allt för... Blek... Ut, tänker jag gå ut mycket i helgen och dels fotografera höstbilder, men jag funderade även på att fotografera ett par bilder på mig själv för ovanlighetens skull... Har fått lust att vara lite ego trippad. Plus att jag helt klart måste ägna mig mer åt mörkerfotografering, det är kul som fan att leka och testa sig fram...

Om det ändå bara fanns en väg att vandra.
Nikon D60 + 18-55mm

Har reserverat platser på bion tills på fredag. Är fett pepp på att kolla på filmer nu för tiden.
Var klantig idag på GKn och hade "shuffel" igång inne på spotify då jag skulle lyssna på Sonata Arctica, och så hann jag bara lyssna på två av deras låtar innan den hoppade ned till någon skiva som dem varit med och medverkat i där jag hittade en låt som ett helt awesome band hade gjort, så jag kollade upp dem och har drogat deras musik sedan dess. Metal for the winner! (; Visst, dem kanske inte är de nyaste, som jag har fattat det har dem funnits sedan 90-talet, men jag är inte precis den personen som är ett fan av ny musik. Jag trodde jag hade min egen blandning på musiken jag lyssnar på, men nejdå, jag upptäckte för några dagar sedan att det finns en person här i världen (som tydligen brukar vara in här på min blogg då och då, så hej på dig Jocke) som lyssnar på nästan exakt samma band som jag lyssnar på, bara att jag nog har lite därtill utöver det... För jag lyssnar på många (för många skulle nog någon säga).

Jag är den alla alltid sett rakt igenom. Jag är spöket.


Ursäkta att jag inte skrev något igår, var så inne i min story "Ett öde skrivet i blod" som jag blir klar med senare ikväll troligtvist. Och då jag tänkte blogga funkade inte internet (det har inte funkat normalt sedan i fredags förra veckan kan tilläggas).

Jag vill inte vara en i mängden... Men inte heller den som sticker ut mest.Detta är inget misstag, det var jag som fann det kul att vippa stativet.©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day