Hårda dagar skapar bara trötthet

Man jobbar arslet av sig i skolan.
Man jobbar arslet av när man kommer hem ifrån skolan.
Är det svårt att förstå att tonåringar behöver fritid att vila på också?
Fritid att få syssla med sina intressen på?
Seriöst, vad är fel med lite lugn och ro?
Jag är så jävla trött nu att jag inte ens kan sova av mig all den tröttheten de timmarna jag sover på...
Jag vill ha sommarlov nu!!
De förväntar sig att man ska orka med alla jävla läxor och tror de är de enda som ger eleverna läxor. De tänker inte på att det finns andra lärare som också tänker som dem.
 Jag orkar seriöst inte ens öppna spanskaboken för att plugga längre... Jag orkar inte ens fortsätta med projektet till multimedian längre.
Allt jag vill är att sova. Sova sova sova och inte vakna igen förens om tre veckor.

(ja, trötthet och för mycket att göra är anledningen till att jag inte har bloggat så värst mycket den senaste veckan)


Helgens "att göra-lista"

Grönt = Klar
Rött = Gjort lite av det
Orange = Håller på med just nu
Ingen bock = Kvar att göra


 - Jobbet
 - Städa rummet
 - Göra rent 105 L akvariumet
 - Göra rent 16 L akvariumet
 - Åka till Stockholm
 - Ta ut pengar
 - Göra "Jag är på TV"-uppsatsen
 - Göra instuderings frågorna till multimedian
 - Göra projektet till multimedian
 - Plugga till spanskaprovet
- Vattna växter & plantera några till
- Städa klädkammaren
- Troligtvist sy lite (inget måste, men det vore kul)
- Fixa med bloggen om det finns tid över (inget måste)

Som ni kanske förstår, tänker jag uppdatera det här inlägget allt eftersom helgen passerar.


Skenet bedrar, en leende mask

Ett ögonblick av tystand, en evighet utan ljud.
   Du var aldrig tvungen att le då du stod där och såg på, men ändå gjorde du det. Ett leende som du drog på dig som en mask, för att få alla att se dig för det du borde vara. I ditt inre, i din själ, gömde du ditt sanna jag. Du vågade inte visa känslorna, du trodde det gjorde dig svag, du trodde alla skulle se dig som stark då du stod där på ett hörn och försökte att inte visa en gnutta känsla.
   Det är inte styrka att vara känslolös. Det är känslorna som skapar den starke.
   Du ville många gånger bara sjunka igenom jorden, försvinna ifrån allt. Men du stod kvar och höll masken, längtade efter att skoldagen skulle ta slut. För varje ögonblick som tickade förbi, planerade du ännu en sak du skulle göra då du traskat den långa vägen hem och väl var innanför ytterdörren. Så fort någon såg på dig, undvek du att se in i dennes ögon, rädd för att avslöja dig själv.
   Ögonen är din väg till själen, det är dem som sviker dig och blottar ditt inre.
   Du står där helt stilla och väntar, hoppas på att ingen ska komma och göra dig illa. De ser inte ditt inre. De ser bara din leende mask. De skulle aldrig komma att få veta sanningen hos dig. De var aldrig värda att se dig lida. Ett leende som döljer sanningen, är allt de är värda att se hos dig. Du känner inte dem, de känner inte dig. Rätt ska vara rätt.
   En leende mask är allt de får lära känna, men inte tårarna som rinner ned för dina kinder under den.
   När du står där tyst och lugn på ett hörn och väntar, försvinner du ofta iväg till en annan plats. Du drömmer om en plats där ditt leende är äkta, dina skratt lika så. Om du har tur, väcker dina tankar ditt äkta leende till liv, men bara ifall du är tillräckligt långt borta. Det är när du står där, långt borta i tankarna, som ett ögonblick av tystnad slår emot dig, du hör inte längre deras röster.
   Det korta ögonblicket, känns som en evighet, en evighet utan ljud.


I know folks, jag ändrade från dåtid till nutid. Det är inte ett misstag gjort av mig, det är gjort med flit till fullo.
Du = jag själv, skulle man kort kunna säga...

0 - Ett år har passerat. Ett år har föds för att försvinna lika fort.


Ca. 50 minuters kladd. Nej, muffisen lipar inte, det är en glad mun ska det föreställa... I know, det kan misstolkas som att den lipar.

Nej det är ingen vanlig dag idag, för det är D60's födelsedag idag, hurra hurra hurra!
Kan inte fatta, det har gått ett år nu. Ett år. Fan vad snabbt tiden går nu för tiden! Och jävlar skulle man också kunna säga, det har gått mer än ett år nu sedan jag började blogga igen efter att jag dumpade min allra första blogg och tog uppehåll i ca. 1 ½ år ifrån bloggvärlden. Började blogga första gången 2006, men sedan vid nyår någon gång slutade jag blogga för att jag inte hade något att blogga om, sedan på min förra blogg (tror det var den 28:de februari jag började blogga där) tog jag mig tillbaka med att ha en blogg, därav, har det nu gått snart ett år och en månad sedan jag började blogga på nytt. Skojs. Iofs, om man ska köra med den här bloggen som riktiga bloggandet, så har det inte gått ett år än. Men nog om bloggen nu, det här var ju tänkt att bli ett av två inlägg tillägnade min kära vän. (:

Men ja, det är otroligt att jag har hållt på och fotograferat i ett år "på riktigt"... Började fotografera då man fortfarande körde med analogt och jag fick prova mina föräldrars kameror innan jag och min bror fick en liten egen utomhus kamera som vi fotograferade med (eller, det var mest jag som fotograferade med den då, men ja, den var bådas) - fortfarande analogt. Sedan när vi började köra med digitalt, så fotograferade jag lite mer än innan, dock inte så värst mycket just då, jag kunde ju inte lägga ensamrätt på kameran då den inte var min. När jag fick mobil med kamera i (kan tilläggas även att den inte var bra), började jag fotografera jävligt mycket, det blev minst 500 bilder/månad för mig då, eftersom jag hade med mig mobilen i stort sätt överallt. Men sedan, började jag fundera på att skaffa en egen riktig kamera då jag ansåg att min mobils kamera var skit. Och då såg jag D60 i några reklamblad, tyckte den såg fin ut (eheh, ja, jag dömde kameran efter utseendet då...), började läsa lite mer ingående om dem, gick och hoppades innan julen 2008 på att få en D60 i julklapp, men nix pix, D60 kom inte förens flera månader efter det. Gissa hur överlycklig jag var då jag fått med mig D60 hem? Jävligt lycklig, kort sagt! It was a dream come true.
Alla är vi amatörer någon gång då vi har kameran i handen, och jag var inte den första amatören med en kamera i handen. Men istället för att mitt intresse skulle slokna (som vissa sa att det skulle) växte det tusen gånger om. Med tiden började jag utforska de manuella funktionerna (auto fokus var den auto saken jag dumpade först av allt, det tog mig bara någon vecka att dumpa den, så mycket bekvämare med manuell) och dumpa auto mer och mer. Visst tog det tid i början att förstå sig på allt, och visst förstår jag inte allt till hundra än, är fortfarande osäker och måste ta minst fyra test-bilder innan jag får in allt så som jag vill att det ska vara. Då man misslyckas, föds inte den gnagande oron över att man inte är bra nog, att man är dålig, i första hand - inte för min del - jag försökte förstå vad som gick fel, försökte igen. Jag vägrade ge upp och jag vägrar fortfarande att ge upp. Med misslyckanden, föds det otroliga, det lyckade, som man blåser upp sig som en [insert något som passar bra här] över för att man är så stolt över det. Visst blev jag generad till en början då jag hade min första utställning med mina foton och folk sa att de tyckte mina bilder var fina, och visst blir jag fortfarande det och blir helt paff på ord ifall man får någon riktigt underar kommentar om någon bild.
We'll keep on walkin' until the day we die.

Men nu blev det för den delen lite mycket text, ska försöka få upp det lite mer seriösa inlägget som jag har jobbat med och planerat sedan jag började med nedräkningen i rubrikerna på inläggen om någon timma, har fortfarande mycket kvar på det att göra.


Update:
Måste tyvärr meddela att jag inte kommer hinna bli klar idag med nästa inlägg pga att det är för mycket kvar att göra, jag behöver minst tre timmar till på mig. Och jag håller på att somna redan nu trots att jag drogar musik på skit hög volym... Så det känns som att jag jobbar järnet imorgon för att få upp inlägget imorgon eftermiddag...

1 - Glasklart


I know, kanske inte det bästa fotot, men ändå, kanske en trevlig omväxling ifrån alla naturbilder? Är så van att vara ute i det gröna och fotografera djur & natur att det helt plötsligt har blivit skit svårt för mig att fotografera inomhus med bra ljus. Enda problemet med saken, jag har inte bra ljus i mitt rum, därav, använder jag blixten som jag sällan använder på bilder.

Har inte hört något än ifall det är middag snart eller så, och det luktar inte mat än i köket. Så jag tänkte dra undan min fina matta och göra rent i akvariumen. Dock är jag jävligt peppad just nu till att fixa om bloggen, men det får i så fall vänta tills ikväll, för fiskarna går ju och lägger sig 20:00, så jag kan fixa bloggen då de sover. Behöver nog inte städa mitt rum allt för noga heller av det som återstår av denna dag, kanske dammsuga golvet, damma av i fönstret, bedda rent i sängen och städa här på skrivbordet, mer är det inte som jag behöver göra. För jag röjde undan det lilla som jag stökat till på golvet sedan jag städade förra gången igår på typ tio minuter, knappt det, kanske bara var fem minuter det tog.

Men ja, kanske inte så vettigt att skriva ett långt inlägg nu då jag har två akvarium som väntar. Och åh, jag måste nog beställa ett polariseringsfilter ifrån tvspelsweb så jag kan börja fotografera fiskarna utan att behöva tänka allt för mycket på blixten. Yumiz, Yuiz och Yazmine vill ju vara modeller!

2 - Färger i svart


En av bilderna ifrån igår, innan utslagen anföll. Har en annan version av den här bilden med spindel saken (eller vad det är, jag studerade den inte allt för noga då jag inte ville att den skulle krypa upp på mig, jag klarar nämligen inte av att ta bort små insekter ifrån mig utan att döda dem) i fokus istället för de övre blommorna. Kan ni gissa vad som är den svarta bakgrunden? :P (nej, den är inte naturlig)

Hej, jag har köpt ett nytt halsband idag på marknaden (och inget godis, visst är jag duktig?). En drake, vad annars? Och jag hittade min försvunna drake för några timmar sedan. Var fan är mina ögon kan man fråga sig? Den har hängt helt synlig i en vecka, och jag har ändå inte sett den... Fail.
Men jag gillar min nya drake i alla fall, den påminner om en kinesdrake, bara att den har vingar och inte de där utsmyckande detaljerna som kinesiska drakar har. Kinesiska drakar är vackra och riktigt roande att rita. (:

3 - Smile to tha camera bro!


Haha, det första jag tänker på när jag ser på den här bilden är "Åh, Yamato's smile! OwO". Detta är i alla fall en snigel (den som inte ser det är blind), som jag satt och lekte med för några dagar sedan intill vår altan, den var jätte snäll och jätte nyfiken och allt annat trevligt. Dock var dens slem inte så trevligt, för den "spottade" på mig när jag försökte få den att sitta still på min hand... Framför allt gillade han att vara modell för en timma. ;D

Och ja, jag vet, jag lovade en bildbombning, men min eftermiddag blev inte som jag ville. Gick ut för att fotografera, var ute i en timme ungefär, tvingades gå in pga. vättskebrist och för att jag fick massa röda utslag över hela smalbenen efter att ha krupit omkring i gräset som en orm. Då jag kom in satte jag mig först vid datorn ett tag och var sur över att benen kliades, sedan blev jag trött, så jag la mig i sängen ett tag och vilade (eh, ja, somnade), sedan käkade jag middag och spelade guitar hero fram tills ca. 20:45, då jag satte mig vid datorn igen. Men jag lovar, ska fotografera mer imorgon ifall vädret tillåter, det var kul att prova på nya sätt att fotografera på... Dock vet jag inte när jag hinner med det då jag ska fixa jobbet och gå på marknaden (inte för att jag kommer kunna köpa så värst mycket, jag har bara 50 kr (i enkornor, en femma och femtioöringar) som jag tillåter mig själv att handla för - det kommer inte ens räcka till en drak t-shirt denna gång, får nöja mig med något halsband och kanske armband).


Ibland är du bättre än vad du själv vet

Idag på engelskan - som vi krigade till oss igår att få starta 11:45 istället för 13:55, och därav slapp fyra timmars håltimme och fick sluta 13:05 istället - kunde jag inte fatta en sak då jag satt och rensade min mapp med saker som jag gjort under det här skolåret. Jag hade fått VG eller VG+ på i stort sätt allt skriftligt jag gjort där... Och kort sagt, det är inte likt mig, jag har bara haft VG i engelskan en gång, på ett prov, i nian, innan det här året, och nu har jag fått VG på i stort sätt allt. Vad fan har hänt egentligen? Jag är ju lika dålig på engelska nu som jag var förr... Visst, visst, jag är bättre på stavningen, grammatiken och verben, men jag behöver fortfarande träna på grammatiken och verben. Men liksom resten, typ ordföljden, uppläggen, och mitt sätt att beskriva, kör jag precis som jag gör på svenska bara att det är i engelska... Och på svenskan har jag bara fått VG på typ en sak som jag skrivit (och ett MVG som jag nämde i förra inlägget), resten är på G där. Sedan kan jag verkligen inte förstå att jag fick VG på nationella i engelska, det gick ju fan skit dåligt på läsförståelsen för att jag somnade av att läsa det där jävla tråkiga skiten som vad i den och för att man fick höra den lätta texten som på hörförståelsen två gånger och den svåra bara en gång (kanske nämnt detta tidigare också?)... Aja, det är bara tacka och bocka ifall jag får VG på engelskan. (: Iofs, jag har inte en aning om vad jag fått på muntliga sakerna, hade i alla fall VG på den biten i nationella... Men jag tror inte att jag haft så bra på lektiontiden eftersom jag inte klarar av att redovisa inför massa folk. Och jag undrar vad jag kommer få i svenskan som betyg... Jag har ju liksom haft VGminus-VGplus på alla muntliga saker, någon enstaka G, VG och MVG på skriftliga, det är väll grupp-övningarna som sabbar mig för att jag alltid hamnar med folk som munnen går non-stop på så jag inte hinner säga något annat än "ja", "mm", "nej" osv. Och min lärare ser aldrig och hör aldrig då jag snackar när jag hamnar med folk som munnen inte går non-stop på...

Åh fy fan, hade inte tänkt mig ett sådant här långt inlägg, hahah, hade bara tänkt säga att jag kommer blogga bättre senare idag, för jag ska gå ut i värmen och fota blomstret medans de inte är misshandlade.
På tal om fota, en frågade mig idag ifall jag ville fota hennes kanin. (: Fan vad kul det skulle vara att dels få testa att fotografera en kanin igen (senast jag gjorde det var flera flera år sedan med analog kamera), men ännu roligare att någon vill att jag ska fotografera åt en. Då får jag ju dels lite träning med att lyckas med ett tiotal bilder som hon är nöjd med. Dock känner hon att det är lite brått att få ett par fina och bra bilder på hennes kanin, för den lilla filuren är tydligen tio år gamal och de vet inte hur länge till hon kommer leva, så de vill ha ett par fina bilder på henne innan det är försent. Och det är kalas för den delen också att det just är ett djur som hon vill att jag ska fotografera, för det är ju just det jag vill syssla med. (:
Men ja, fotografera var det.
Ska dra på mig piratbyxorna och någon t-shirt (inte svart! XD Det är för varmt, haha), vill inte förstöra mina fina tights och min fina tunika med fula gräsfläckar på (iofs vill jag inte förstöra mina piratbyxor heller då dem är mina enda hitills, men jag kommer köpa några par till under sommaren, det är då jag behöver dem som mest). (;

Vi hörs senare och då bildbombar jag istället och säger inte ett ord så ni slipper läsa sönder ögonen. :P Och sorry för något fel i det här inlägget, jag orkar inte kolla igenom, de säger att det ska regna idag, så jag vill hinna ut innan dess. (:

5 - Dag av lycka, det kan ingen annan än han & jag tyckaDagen kanske inte helt och hållet har varit fylld av lycka, men nästan.
Jag fick MVG på mitt svenska fördjupningsarbete (fan vad gött att veta att all möda på mina noveller var värt det). Jag har inte feber längre. Jag har värsta skriv-behovet och skit stor insperation just nu och har skrivit jävla mycket av Mörkrets Härskare. Det har gått skit bra för mig när jag suttit och ritat tidigare idag. Mina kryddor och så har börjat bli jätte stora (vilket betyder att jag fortfarande har gröna fingrar). Det är fotboll på idrotten imorgon. Det gör inte lika ont i min skadade lilltå längre. Jag ska få köpa dem. Jag har fått lov att göra uppsattsen till mediekunskapen hemma (dock fattar jag fortfarande inte exakt vad jag ska göra...).

Dock är det som är mindre bra att jag har allt som kommer på spanskaprovet imorgon i skolan, därav kan jag inte plugga. Jag ligger skit mycket efter i svenskan. Fyra jävla timmars håltimme på fredag mellan nationella och engelska lektionen. Redovisning på engelskan på fredag, och jag har inte ens hittat allt man ska redovisa om (för den delen klarar jag inte ens stå och redovisa inför en hel klass, klarar knappt att redovisa på svenskan inför läraren och tre-fyra andra i klassen).
Åh, jag har bra lust att säga på fredag till vem det än är som vaktar oss på nationella att jag mår dåligt och går hem så jag slipper sitta där i fyra timmar och vänta på engelskan... Jag går mer än gärna hällre dit på fredag nästa vecka på handledningstiden och redovisar för bara vår engelskalärare.


6 - "Jag vill vara din modell medan jag letar mask!"[Klicka på bilderna för att se dem drygt 300px större]

Det känns så otroligt lyckat att ha spanska boken i skolan då man har prov på saker ifrån den på torsdag, och inte kommer vara i skolan imorgon heller, och då första gången man går till skolan den här veckan är på torsdag morgon - inte precis. Lycka till att lära sig allt ifrån det kapitplet under skoldagen då man har andra lektioner också större delen av tiden. Så jag kommer kort sagt faila totalt på spanskaprovet... Och min ena lärare i mediekunskapen verkar för den delen inte behaga svara på mitt mail, så jag tolkar det som att jag inte kommer få skriva uppsattsen pga. att jag inte var i skolan idag, och därmed, får IG på den delen av kursen...

Sitter just nu och försöker få ihop en hemsida som projekt till multimedian/projekt för egen vinning (lite av båda delarna). Dock är jag sur på mig själv för att jag fortfarande har lite feber... Seriöst, jag måste vara frisk tills på torsdag... Jag vill inte missa klassrådet då vi säkert kommer få veta vad som händer torsdag nästa vecka, fast i och för sig så lär vi inte få veta det av vår "snälle" mentor. Och jag vill inte missa fotbollen på idrotten, för jag saknar så jävla mycket att spela fotboll och det var så jävla länge sedan för den delen också.

För den delen längtar jag inte efter fredag. Det är nationellt prov i matte - jag har inte pluggat ett skit - och vi har över fyra timmars håltimme innan engelskan - i vanliga fall är den håltimmen två och en halv timme lång bara, men den blir längre nu då vi har nationellt prov. Jag gissar på att de flesta kommer skita totalt i skolan på fredag, eller kommer komma till nationella och sedan skita i engelskan. I och för sig skulle jag kunna söka upp min svenska lärare på håltimmen och be henne dra igenom allt hon drog igenom med resten av klassen på de två lektionerna jag missade idag och igår, annars är det kört för mig att klara av antiken och myter... Kanske bäst att maila henne redan nu...


7 - Ibland hatar man att tiden går så fort

Blev hemma ifrån skolan idag, kommer bli hemma imorgon också då jag fortfarande har feber.
Har tydligen missat jävligt mycket på svenskan... Och jag har inte en aning om hur jag ska kunna ta igen allt jag missat i och med att hemtentan ska vara inlämnad och alla frågor ska vara besvarade senast den tjugofemte...
Kommer även missa uppsatts skrivningen imorgon på mediekunskapen...
Så kort sagt, enda anledningen jag satte mig vid datorn idag var för att maila lärare. Men jag tänkte att jag väntar med att maila min svenska lärare tills imorgon.
Nu vill jag i stort sätt bara gå och lägga mig i och med att jag bara drömmer massa konstigt skit då jag är sjuk (jag visste btw inte att jag kunde höra min mobil då jag får sms då jag ligger och sover, men det kan jag tydligen om jag inte sover allt för djupt).
Och detta är nästan rekord. Mindre än en timma, drygt 45 minuter, har jag bara suttit vid datorn idag.

8 - Ännu en dag flyr


Älskade Löjtnadshjärtan, blomma, blomma, så jag får fotografera, fotografera, fotografera...

Mår fortfarande pyton till och från, är i och för sig lite piggare nu när jag lyssnar på Nickelback (men det lär förändras då jag stänger av musiken). Och kan inte påstå att det här är den mest eländiga dagen trots allt som gått fel idag.
Jag har hittat en annons på blocket som jag bara har drömt om skulle finnas där under alla åren jag letat efter dem... Jag hoppas, och önskar, att de är kompletta, om de är det, tänker jag köpa dem, även fast de är lika dyra som ett billigt objektiv... Det kan inte hjälpas. Ett sådant här tillfälle lär jag bara ha en gång i mitt liv...
Och de flesta av dem är ifrån 2001, så de består mest av vanliga delar, så ifall något saknas kan jag lätt ersätta dem då jag byggt upp ett förråd med extra delar, plus att det säkert finns någon hemsida man kan köpa dem ifrån också, ifall jag inte skulle ha det som saknas dvs...

Eländiga dag, för här sitter jag

Jag förstår mig helt ärligt inte på mig själv. Har mått skit dålig sedan klockan fyra ungefär imorrse. Därav låg jag klarvaken fram till klockan sex då jag somnade (jag var ärligt på vippen att gå upp då). Vaknade igen strax efter sju av att jag hade börjat må skit illa, jag gick upp i och med det. Satt och läste "Children of the Serpent Gate" fram till halv tio-tio tror jag, anledningen till att det blev så länge var pga. att jag tänkte att det kanske kunde fåt mig att sluta klia i vänster ögat som hade gjort ont och kliat sedan där vid fyra imorrse. Nejdå, gjorde lika ont och kliades lika mycket då jag gick ned och åt yoghurt.
Satte mig inne i soffan i vardagsrummet och kollade på Animal Planet, och då när jag satt (eh, halv-låg) i soffan så fick jag värsta feberfrossan kändes det som, i ena stunden var jag hur varm som helst, någon sekund senare frös jag som fan. Och så höll det på tills jag beslöt mig för att gå upp och spela Guitar Hero istället. Så spelade jag det i alla fall till ungefär tjugo i ett då jag gick ned igen för att käka nudlar (nomnom).
Sedan gick jag upp igen och fortsatte läsa fram tills klockan tre, då jag gick ned för att dricka te. Självklart då jag fixat klart min andra kopp vid bänken och ska gå och sätta mig vid bordet, är jag så duktig att jag slår i foten i stolen. Jätte lyckat. Det var också precis på lilltån jag slog i, och nagelbanden gick av och min nagel sitter i stort sätt lös nu och det blöder som fan. För att inte tala om hur jävla ont det gör, seriöst, det gör i stort sätt lika ont som när jag hade problem med tårna när jag var liten och de varade skit mycket och allt vad det nu var (minns inte riktigt, har försökt att förtränga det).

Så nu sedan jag kom upp igen efter att ha gjort illa tån har jag suttit vid datorn och spelat Tetris... Och jag kan inte påstå att jag mår så värst bra nu heller... Halsen gör fortfarande ont när jag sväljer, jag har fått hosta till och från (har ju dumpat astma medicinen då jag bara får ont i halsen av skiten, så därav, har jag börjat hosta i samma takt som halsen blivit bättre), ögonen sprutar (nej, jag gråter inte för att tån gör ont, det kallas pollen och det har sprutat i ögonen hela dagen istort sätt, även fast jag har försökt dölja det då jag skämms över att det ser ut som att jag bölar), och näsan rinner... Toppen, toppen...
Ett plus är i alla fall att öronen inte gör lika ont och att jag inte har feberfrossa längre. Men det skulle inte förvåna mig ifall jag har feber, i och för sig, jag har aldrig feber då jag mår dåligt.

Men jag har bestämt mig för att jag måste försöka göra rent åt fiskarna ändå... Jag får så lov att knyta något under näsborrarna och under ögonen så att inte snoret och "tårarna" hamnar i akvariumen... Och det får vara skit samma ifall jag gör min tå ännu värre än vad den redan är, den gör ont när jag sitter ner, och därmed kommer den göra ont då jag står upp också, så skit samma. Smärta som smärta.
Har även fått värsta behovet av att sätta mig och sy igen, gud så lyckat att det kommer nu...
Ursäkta för ett långt och tråkigt inlägg... Men jag ville skiriva av mig min dag nu istället för att ta allt ikväll, då hade inlägget blivit minst dubbelt så långt...

9 - Genom våra ögon går allt att se, allt som krävs är att se efter vad som finns


Hade totalt glömt bort den lilla Grodan jag stötte på för ett tag sedan. Den var så jäkla söt. (: Den hade väldigt len mage också. ;D

Näsan rinner igen, skit kul, dock tror jag inte att det är någon förkylning, det är nog snarare allergin som spökar... Inte kul... Hatar det.
Funderar på att gå ned och baka nu, banankaka är gött. (: Fast först ska jag natta fiskarna och ta sinova...


10 - Jag har alltid hatat rosa, men just idag är det dags att älskar'tHar precis kollat klart på Avatar. Älskar filmen lika mycket denna gång också som jag gjorde första gången jag såg den och jag har "plågat" en på blocket med mitt förjävliga sätt att försäkra mig om att allt är så som jag vill ha det, hahah, stackarn. Men nu är det dags för mig att dra mig tillbaka...


Det blev 12 så snabbt, men ännu snabbare blev det 11Mår lite bättre än vad jag gjorde imorrse nu, dock känner jag mig inte helt kry än. Halsen gör fortfarande ont (inte lika mycket som imorrse), men förkylningen jag hade imorrse när jag vaknade är borta nu, så näsan rinner inte längre. (: Synd att mamma sa till mig att kolla febern, för det visade sig att jag har feber (som tur är inte så värst hög)...

Och jag har kommit fram till nu idag att jag sumpade min sista chans till ett sommarjobb i måndags då någon ringde mig där ifrån - i alla fall är det vad jag gissar då jag stod som reserv... Så kort sagt, det känns jävla surt... Jag hatar att jag sätter min mobil på ljudlös då jag är i skolan och när jag kommer hem glömmer jag bort att jag har den på ljudlös och då hör jag inte när det ringer, plus att jag i stort sätt dumpar min mobil då jag är hemma och lägger den på bottenvåningen medan jag själv är här uppe på övervåningen. Hur jävla dum kan man vara!? Men seriöst, jag tycker de kunde ha mailat mig istället... För jag ser när det kommer mail då jag är inloggad på msn och den säger till om det...
Nu kan jag totalt sluta hoppas om att få något sommarjobb i sommar är ett som är säkert. Kul, klara sig utan månadspeng då fiskarna behöver nya saker (som t.ex. lysramp är bara en av de sakerna, och en ny sådan är inte precis billig)

Torsdag "morgon", den trettonde i femte tvåtusentio

Här sitter jag... Har läst bloggar och kommit fram till att jag någon dag måste sätta mig och leta efter fler bloggar jag kan börja följa. Man får så tråkigt när man läst igenom alla bloggarna man följer och sitter som ett fån och inte har en aning om vad man ska göra här näst.
Jag tror det är min tur att vara sjuk nu. Halsen gör så jävla ont att jag inte vill prata (då det känns som att jag tar död på halsen då), inte vill äta annat än min vanlij+choklad yoghurt för att det gör så jävla ont om jag äter annat och inte egentligen vill svälja alls då det känns som knivar i halsen då. Jag har blivit förkyld under natten också, så trevligt... Har även blivit väldigt hängig och helt matt i kroppen också, och ni vet, den där krypande känslan man har då man är sjuk? Den är på besök igen... Seriöst, jag vill inte vara sjuk, hatar det... Speciellt då det är pollen säsong, då blir det bara hundra gånger värre då jag blir sjuk...
Funderar på att kolla på film hela dagen lång, typ droga gamla Disney filmer igen eller kolla igenom var enda jävla dvd film vi har nere i vardagsrummet (plus mina som jag har här uppe i mitt rum, men de är bara sex stycken), vore trevligt att kolla på Avatar igen, den var så jävla awesome! Men ändå... Jag har värsta bra tankarna om saker jag vill sätta mig och göra/rita.. Speciellt att sy klart Spyro vore något då min arbets bänk inne i klädkammaren är så gott som klar. Men jag känner inte för att sitta där och nysa och snora på honom... Så det kanske blir bara att försöka rita det jag hade tänkt mig, dock måste jag tigga av bror min att få låna modellen av honom... Och det kommer jag aldrig få då han är minst lika rädd om sina som jag är om mina... Om inte annat får jag gå in och gräva i klädkammaren, för jag har för mig att jag har hans mask i alla fall, och sedan får jag väll dra fram lite tidningar också ur klädkammaren och söka på bilder ute på internet på honom...

Aja, vi får se om jag ens kan sitta upp då den här dagen är slut... Ska äta upp min yoghurt nu i alla fall innan den blir rumsvarm... Har rätt många nya bilder ifrån mina två och en halv timmar som jag ägnade åt att fotografera vid Svandammen och i Botaniska igår.

13 - Like water we all change our ways...


Måndag tionde i femte tvåtusentio


Kl. 06:20 -
Godmorgon, draken min <3 Och resten av folket förståss ^^

Kl. 07:20 - Har hunnit duscha och att kolla på en del av Avatar - the last airbender. Rummet är stökigt... Funderar på att börja städa lite nu på morgonen...

Kl. 08:20 -  Är för lat för att orka städa på morgonen, så jag ritade och lyssnade på musik istället... :P Ska försöka orka städa i eftermiddag istället, hade jag tänkt.

Kl. 09:20 - I'm on my way to the train...

Kl. 10:20 - Kan inte påstå att det fanns något intressant att fotografera då jag satt och väntade på matten... Hahah.

Kl. 11:20 - Matte, fy fan vad tråkigt... Men man gör vad man måste ifall man vill klara av nationella på onsdag...

Kl. 12:20 - Lunch rast, och jag lånade om älskade boken som snart kommer i brevlådan (ja, jag är beroende av fantasy serien The tears of Artamon, den serien är de bästa böckerna jag har läst i hela mitt liv, jag har aldrig gråtit så mycket, fnissat och varit så fast i böcker förr som jag är då jag läser dem). <3

Kl. 13:20 - Antiken och myter på svenskan då. Skit kul... Ingen lärare på lektionen hade vi heller, och det var ju verkligen lyckat (eller inte)....

Kl. 14:20 - Stirra ned i marken då du väntar på tåget, undvik onödig ögonkontakt ifrån scary främlingar som ska med tåget...

Kl. 15:20 - Hemma igen, dvs, Mellanmål. (:

Kl. 16:20 -
Älskade Tjabo <3

Kl. 17:20 -
Begrunnar mitt stökiga skrivbord och önskar att jag inte var så lat efter en timmes lek med Tjabo... Kanske dags att försöka sätta igång att städa? Nej då. Anime först... (:

Kl. 18:20 -
Mina fina kedjor... Dock är jag ledsen över dem, en är borta, min favorit. ): Påbörjad städning av rummet med avbrott för middag, stuvade makaroner och köttbullar.

Kl. 19:20 -
Klar med garderobsdelen av klädkammaren. (:

Kl. 20:20 -
Fiskarna sover, men jag fortsätter städa. Mina nya tuggummin + SOTY + städa = funkar nice (:

Kl. 21:20 -
Städning pågår för fullt, det börjar likna något...

Kl. 22:20 -
Städningen klar (så gott som i alla fall...) och det här inlägget tog längre tid att få klart än vad jag väntat mig, och nu tänker jag gå och sova. Så godnatt folket. :3

14 - Jag tänker inte säga att det är över förens det verkligen är det.Jag har inte lite panik nu, kom på imorrse att det är onsdag som är sista dagen att lämna in en novell till novelltävlingen i skolan, och jag har total idé torka på vad jag ska skriva om. Jag vet att jag tänker skicka in [o]Sannolik Logik. Men jag vill ha med något som jag är helt säker på att den klassas som en novell... Och allt jag kommer på är skit långa stories som inte kommer bli "novell-långa"... Hjälp? Förslag någon?
Jag hade någon första mening eller så för ett par timmar sedan, typ precis efter jag kom hem ifrån skolan... However, it's gone now.

Blir ett lååångt inlägg till senare, om ca. 40 minuter. (:©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day