Jag har varit helt död, tror jag... Eller kanske besatt.Det var länge sedan... Jag menade inte att jag skulle bli så off då det gällde att blogga bara för att jag har ägnat mitt liv de senaste dagarna åt att snacka med några av de bästa människorna runt om i världen... Men tydligen blev det så... Jag har blivit en forumare igen, lolz. Underbart. Det enda som suger med det är att tiden flyger förbi när man är det (men det som äger är att jag får träna på min kassa engelska, vilket jag ser som ytterst positivt då jag inte har engelska i skolan). Rätt som det är så slår klockan halv två på natten... Dock är det väl inte forumet jag ska skylla på att jag har råkat vara uppe till efter ett de senaste dagarna...
Jag har nämligen börjat skriva en ny novell nu eftersom Ett öde skrivet i blod officiellt är klar och undanlagd för att dö i glömskan (eller inte, ska skriva ut den och låta min mormor läsa den och kritisera mig, vilket ska bli kul - om hon vill läsa det vill säga). Kallar den för tillfället Tids resenär, originalet på idéen till den skrev jag för drygt två år sedan för hand (vilket förvånar mig, jag skrev bara noveller för hand då jag var elva till tretton ungefär) och då kallade jag den för När ingen ser, ser jag (muppat namn ja, därför ändrade jag på det). Man kan väl säga att jag blev besatt av att skriva den... Jag är som ett fåtal kanske vet besatt av det övernaturliga och spöken är en stor hit hos mig. Det farcinerar mig otroligt mycket... Så det är nog därför jag gillar det... Novellen är den andra nu i år som jag börjat skriva i jag-form istället för hon/han-form (otroligt, jag började att skriva i jag-form då jag var yngre, slutade med det för drygt fyra år sedan och för ett halvår sedan gick jag tillbaka till att skriva i jag-form - vänta nu? tog det bara ett halvår för mig att skriva klart Ett öde skrivet i blod? Jävlar, jag har blivit snabb, det brukar ta minst ett år för mig att skriva klart en novell)... Den handlar väl i korta drag om en tjej som är 16 år som kan se, prata och höra spöken och andra demoner utöver det, men även ett spöke som hon träffar en dag som hon reser tillbaka i tiden med (därav den nya titeln jag gav novellen). Jätte sött... Dock låter det inte allt för bra nu när jag skriver det, snarare ytterst "detta har man läst/sett/hört förr... kom med något nytt för fan!".

Jag har för den delen fotograferat klart ena filmrullen nu. Så jag ska bege mig in till Uppsala någon dag för att få den framkallad - dock inget bestämt när, men någon gång innan jag fyller år hoppas jag på. Och då är det bara att be till Mata Nui att bilderna blev något så jag har nya bilder att visa här på bloggen - har nämligen provkört en kamera som jag måste skriva omdöme på så snart som möjligt, så jag har ingen aning om hurvida bilderna blir i den, i EOS 700 vet jag att det blir något i.
Jag ska försöka ägna resten av kvällen åt att göra klart saken jag började med innan jul - dock väldigt mycket kvar att göra på den, väldigt synd att jag inte hade tid att bli klar med den innan jul då den var tänkt att vara det, så jag tänkte göra ett "skämt" av den i stället för att det "inte ska märkas att den är försenad"... Med en jävla tur och en famn full av mirakel kanske jag blir klar innan midnatt med den, men det är inget jag räknar med. Kanske kan greja det till midnatt om jag slarvar som en åsna med den.

Until then, får vi hoppas att jag inte "dör" igen...

Merry Christmas to all and to all a good night!


Eh, detta är väl bara en max femtio minuters kladd, så det är väl inte allt för väl gjort eller något... Cour ville hälsa er en god jul i alla fall. (:

Bästa julafton i mitt liv, om jag får säga min sak. Bara vara hemma... Äta gott till lunch då pappa skulle jobba. Julgröt till middag och lite fika på kvällen. För att inte tala om att det var, vad jag skulle vilja säga, fantastiskt awesome inne på DC idag vid tjugo över två ungefär. (: Kanske lite patetiskt i och för sig att jag blir helt hyper och får värsta adrenalin kicken av en hemsida... Men inget slår känslan av att känna sig lyckad och att man framför allt kan bara man ger sig fan på att klara av det som folk anser vara omöjligt (nej, ni skulle inte förstå även om jag började ge mig på att förklara vad jag menar, så jag skiter i det). Så man kan väl säga att jag har gett mig själv den bästa julklappen jag kunde få inne på DC idag... Jag har bara dagdrömt om det ögonblicket tidigare, och nu är det så underbart att det är verkligt.

Har dock inga foton att bjuda på ifrån dagen, tyvärr... Har inte vågat fotografera med kitobjektivet, och det är det enda objektivet som jag anser att det funkar att fotografera "det här händer just nu"-bilder inomhus med... Vette fan vad jag ska ta mig till... Bli av med mitt favorit filter och objektivet jag har börjat använda mest på senaste tid när man inte har råd att köpa nya pga att man har köpt både kamera, väska och ett nytt objektiv på senaste tiden utöver julklappar och present...

Så snart var det jul, här i vårt hus...

Det var som sagt EFIT idag igen då. Denna gång kom jag faktiskt ihåg det (riktigt stolt över det, hade inte skrivit upp det någon stans). (: Ursäkta bilderna för den delen... Det är väldigt svårt att fotografera med mitt kitobjektiv efter olyckan, fokusen är döende, känns som att främre delen av objektivet trillar av inom en snar framtid... Undrar om jag har någon garanti kvar på det... Hoppas det, om inte annat måste jag införskaffa en ny normal-zoom, för jag överlever inte utan det, den är bra att ha då man ska fotografera inomhus...


Kl. 10:48 - Dagen började väl egentligen vid ett inatt för min del då jag blev vaken lite för länge, men orkade inte plocka fram D60 då... Detta är by the way min nya väska som jag köpte på fotomässan. Rymlig och fin på alla sätt och vis. (:


Kl. 11:48 - Solen skiner och jag vill gå ut för att fotografera... Men jag hade annat att göra (som jag skrev i förgående inlägg).


Kl. 12:48 - Lunch. :3


Kl. 13:48 - E4:an på väg in till Uppsala för att handla... Fick inte gå ut och fotografera då min mamma ansåg att det var på tok för kallt för att göra det... Vilket jag inte märkte eftersom jag har fått en ny jacka som man håller värmen i som om det var sommar-varmt ute trots att man går med den uppknäppt (plus att det står "Tidtryck" på den väldigt vackert på ena axeln också, hehe).


Kl. 14:48 - På väg hem, denna gång inte via E4:an utan "lilla vägen".


Kl. 15:48 - Bästa biten då det gäller julafton, att slå in julklappar (jag älskar det). Dock suger det att jag inte har tillgång för saker jag vill ha för att kunna piffa till dem precis så som jag vill ha dem... Det är bara ett paket hitills som jag är hyffsat nöjd med...


Kl. 16:48 - Tomten Tjabo har kommit till rummet för att hjälpa till att slå in julklapparna! :D Och jag känner mig för den delen jävligt hemsk och misslyckad som inte lyckades få fokus på honom... Jag borde kanske sluta använda kitobjektivet med detsamma så inte D60 går sönder ifall fokusen skulle gå sönder helt och hållet...


Kl. 17:48 - Fortsatt inslagning av julklappar... Denna gång är det faktiskt inte mina julklappar som jag köpt eller gjort... Fick som sagt i uppgift att slå in min brors julklappar... Och man kan väl säga att de var rena helvetet att komma på hur jag skulle slå in och det blev inte vackert för fem öre. Så längst in där de syns minst under granen tänker jag plasera dem imorgon.


Kl. 18:48 - Självklart gick julmusten åt när man slog in julklapparna... Dock hatar jag den julmusten som är på bilden, den smakar skit i min mun rent ut sagt... Jag har aldrig gillat den, och kommer uppenbarligen aldrig att gilla den...


Kl. 20:03 - Tänk vad lätt man glömmer bort tiden då man sitter inne på youtube och ser på en massa awesome amvs... Guess who it is? (:
Detta är för den delen min sista bild för denna dags EFIT, efter detta var det nämligen inget intressant att fotografera för min del, jag drack lite kaffe samtidigt som jag såg Alice in Wonderland (nej, inte den de flesta såg då de var små, jag menar Tim's nya version som kom ut tidigare nu i år som jag bokstavligt älskar - vilket inte är förvånande eftersom jag älskar majoriteten av Tim's filmer och tycker han bokstavligt talat tycker han är bäst).

Och nu ska jag bege mig, sängen kallar, hah. För övrigt så måste jag verkligen orka mig upp tidigt som få imorgon, jag måste hinna göra uppsattsen som jag inte har orkat försöka mig på ens en gång, sedan göra klart pappas julklappar som lär ta några timmar att göra, och framför allt så måste jag rita klart den där lilla "saken" som jag har hållt på med de senaste dagarna och tyckt varit roligare än uppsattsen...

Att se saker ifrån ett annat perspektiv.

Solen skiner ute, jag har inte ätit något än, det är EFIT idag (helt otroligt att jag kom ihåg det utan att ens ha skrivit upp det), bror vill att jag ska slå in hans julklappar som han skaffat åt mamma och pappa. Så jag överväger just nu om att gå ned och göra i ordning lite gröt och slänga i mig lite fort, sedan slå in hans julklappar och sedan bege mig ut medan solen fortfarande skiner.
Det blev tyvärr inte så att jag fotograferade klart någon av de två filmerna jag håller på med i måndags, så det är mest därför jag vill gå ut nu när det är regnbågs snö igen. Plus att jag tycker det är så mycket roligare att fotografera snö antingen då det är mörkt ute eller när solen skiner som den gör nu.

Denna gång ska jag för den delen försöka vara duktig och lägga upp mitt EFIT-inlägg ikväll istället för att vänta tills imorgon för att göra det. Och jag kom på en sak då det gäller mitt kitobjektiv, snart måste jag nog säga "tack för allt och hejdå" till det. Fokusen mår inte så bra efter olyckan.

Jag är inte förvånad.


Första gången i världshistorien som jag inte bråkar med tassarna i två timmar, jag ansträngde mig inte ens med dem, haha. Visserligen vill jag bråka med högra framtassen, den blev mupp... Men jag orkar inte.

Jag är inte förvånad att jag sitter här och ritar istället för att skriva den där uppsattsen till samhällskunskapen... Det är roligare att rita än att göra läxor. Inte så lyckat egentligen, det hade vart bra att få den klar nu ikväll så jag slipper bry mig om den... För imorgon går jag upp tidigt även fast jag har lov, för jag ska börja fira jul med mina vänner ifrån bl.a. USA då. (: Det ska bli skit skoj, jag längtar! (: Vi håller på ifrån imorgon tills den 28:de, så jag kommer att ha fullt upp kan man nog säga och leva mer än vad jag i vanliga fall gör framför datorn nu de kommande dagarna. (; Synd bara att det är EFIT mitt i allt ihopa (har i alla fall för mig att det är den tjugoandra nästa gång).

Och juste, anleningen till att bilden är aningen suddig (både skissen som jag lade upp igår och denna) är att jag har zoomat in den till 400% för att kunna se vad jag gör - ja, jag ritar faktiskt väldigt litet för ovanlighetens skull.

Jag gillar att vara oförutsägbar...


Jag vet, en drake, inte oförutsägbart för att vara mig. Men det är snarare det jag ska ha honom till som är oförutsägbart... Jag tror ingen kan komma på vad det är jag gör just nu. Visserligen är det en person som jag har nämnt att jag skulle vilja prova att göra det jag gör just nu, men det är ingen som läser min blogg och en som nog inte bryr sig så värst mycket om det egentligen...
Mitt hopp är att bli klar med denna innan julafton, så ni kan nog lätt koppla det till nu att det har med julen att göra. (; Men jag tror inte att någon av er kan gissa vad det är jag gör...

Jag är för den delen väldigt lyckad, ritar då jag borde skriva uppsattsen till samhällskunskapen och plugga på svenskan till provet imorgon.. Det känns som att jag har blivit lite pluggis, seriöst, jag ska till skolan imorgon och mitt jullov började i fredags... Men skit samma, får åka in till Uppsala utan att behöva betala, så det är trevligt. För jag behöver ändå fotografera klart de två rullarna jag hållt på med i några veckor nu. Så kamerorna följer med imorgon så blir det stadsbilder. (; Hoppas även på att få bilderna framkallade innan julafton, känns nämligen som att jag drogar sönder bloggen med foton á la D60 och inget ifrån EOS 700...
Jag måste även komma ihåg att köpa de sista julklapparna imorgon... Plus att jag verkligen måste komma ihåg att lämna tillbaka Lord of snow and shadows imorgon, det är sista chansen jag har.

Aja, nu skall jag fortsätta en stund med ponken min ett tag innan jag beger mig till sängs. (:

"Which one? I've more than one, Megatron..."Cour gillar julen...Satt och fixade till min avatar lite... (: Det är min söta Cour. Förra gången jag ändrade på den ändrade jag bara färgen på bakgrunden ifrån grå till den röda den har nu... Så nu ritade jag dit lite annat krimskrams på den. Kanske inte det vackraste, men jag är inte så förtjust i att rita pillergöra eftersom jag tycker det är så äckligt svårt... Sedan lät jag texten vara framför Cour istället för bakom.
Så nu kommer jag ha honom så här nu under juletiderl. (:

Nu ska jag återgå till Narnia, så spännande. (:

"Give me the cube, boy..."Nikon D60 + 18-55mm

Hej, det var länge sedan jag skrev något sist... Men är huvudet dumt får kroppen lida, dock fick mitt huvud lida för sin dumhet också... Mådde skit i måndags morrse då jag vaknade, men jag brydde mig inte, så jag drog i mig en ipren och gick till skolan ändå. Framåt lunch precis efter mediekommunikationen gick den ur och jag började må sämre och sämre, men jag bet ihop och var kvar i skolan ändå. Samhällskunskapen gick fort de första ca. 45 minutrarna, för då satt jag inne på DC efter att ha skrivit aktivit under 30 minuter på uppgiften så jag hade gjort mer än majoriteten av alla andra i klassen. På webdesignen satt jag och dog bokstavligt talat... Jag satt och led helt enkelt, tiden gick inte, en minut var som en timma i min värld... När jag kom hem dog jag i min säng och såg lite halvt som halvt på Coraline innan jag somnade efter att ha fått i mig lite majs, köttfärs och tacco. Under tisdagen låg jag död nere i soffan och såg på fyra filmer tror jag... Vet att det var andra till fjärde av Harry Potter filmerna som jag såg, men utöver det tror jag att det var Narnia också... Men jag är inte säker... Onsdag började jag bli levande igen för att febern började släppa, så då minns jag i alla fall att jag såg på femte Harry Potter filmen och Kejsarens nya stil utöver att jag gjorde fotoläxan och spelade Guitar Hero som den nörden jag blivit igen...
Igår stapplade jag mig iväg till skolan igen, men när jag kom dit blev jag paff, jag var först av eleverna och det var bara Ernst som var inne i tryckeriet... Så visade det sig att vi hade fått vara lediga... Jätte kul att sådan information når fram till de som är sjuka (observera min ironi). Idag var nog den sämsta fredagen under den här terminen, jag brukar nämligen sluta 11:30 på fredagar, idag slutade jag 13:20 pga. julavslutningen... Så sämst.
Jag är fortfarande dålig, kan knappt säga något pga. hals helvetet som dödar mig plus att jag är förkyld. Ska till skolan på måndag igen för att se till så jag inte får IG på svenska provet vi hade innan APUn. Och utöver det har jag en samhällsuppsatts som ska vara klar innan midnatt på måndag också... Sedan har jag bildläxor över lovet antar jag...
Underbart...

(Jag gillar rubriken och vill se filmen nu, haha, vänta bara, jag har kommit på ett svar på hans "order"...)

Tysta steg

En plats som tycks vara tidlös likt en klocka som stannat, så länge sedan, på en plats som sedan länge är glömd. Skogen viskar och tisslar, men sedan förblir den tyst. Steg ekar tomt emot marken. Djuren flyr. De bryr sig inte längre om vem de springer iväg sida vid sida med. Huvudsaken för de alla är att komma undan. Tysta steg, som är lättare än luft. En kyla som får alla växter att förfrysa, förs fram av en vind som far igenom skogen. En dimma förs också fram med den kylan. De ljuva dofterna ifrån skogen dör ut omkring en skepnad svart som natten som går fram igenom skogen. En doft av död och förruttnelse tar över i dess ställe.
   Denna skepnad tillhör en varelse ingen annan lik. De beniga fingrarna söker stöd hos träden då den tar sig fram igenom skogen. Dess kropp är vek och den är utmattad. Den har inte ätit något på flera dagar. Dess tid är knapp i denna värld. De matta röda ögonen sveper över sin omgivning, i jakt på föda. Varje steg är en möda, varje andetag lika så. Dess andedräkt bildar moln framför dess mun i den kyliga luften. En liten vargunge stannar till på stigen framför den och stirrar nyfiket på varelsen som stannat intill ett träd. Deras ögon möts en kort sekund, innan hungern tar över varelsens sinne. Den kastar sig fram emot vargen som snabbt slinker iväg in bland buskarna. Den beniga veka kroppen som tillhör varelsen blir liggande på marken, orörlig. Det gråa skinnet skiftar över i svart, sakta. Varelsens liv har nått sitt slut, en tyst död.


Ursäkta för mycket text och inga bilder nu på sistone... Jag antar att jag är deppad över att behöva bege mig tillbaka till skolan imorgon igen och därav vägrar lägga in alla foton på datorn... Bättre blir det inte när man bara orkar göra sina läxor halvdant (ja, jag har varit lite pluggis nu under helgens gång och gjort två och en halv av totalt fem läxor).
Kan tilläggas att jag blev äckligt sugen på att rita en bild till denna lilla one shot... Fast jag måste säga att jag nog är mer sugen på att rita Exen och Leonors första möte (hej, jag vet att ni inte vet vilka de är, men det är kort och gott två personer. En demon och en flicka. Med ett öde de båda delar som skrivits i blod vid Leonors födsel - med andra ord, huvudpersonerna i min novell "Ett öde skrivet i blod")...


Mina idéer och tankar bara sprudlar, men tiden den springer istället för att stanna kvar.

Jag gillar inte när det blir så. Jag har kommit på så mycket nu under dagen (okey, det är en ny dag nu, men ändå, jag har fortfarande den elfte trots att det är den övernaturliga timman nu), det ena efter det andra. Bättre, bättre, bättre och bättre allt eftersom det jag tänkt på blivit mer än en sak... Men tiden är knapp och jag vet att jag inte hinner med något av det.
Det känns som att jag har mer än fem bilder som jag håller på och ritar på till och från som bara ligger och dammar... Jag har nog för tillfället minst tio noveller som jag inte har skrivit klart (varav hälften aldrig kommer att avslutas då jag inte gillar dem alls, den andra hälften vill jag ha alla "oavslutade" eftersom jag skiftar emellan det jag skriver ungefär en gång per vecka för att kunna hålla inspirationen levande, så det är därför jag alltid startar något nytt då jag skrivit klart något, men nu har jag inte orkat göra det trots att jag skrivit klart "ett öde skrivet i blod" och i stort sätt har den redo att printas ut så min mormor kan få korrekturläsa den åt mig). Jag har en massa saker att sy som jag inte har gjort klart. Som t.ex. stackars Spyro har jag inte orkat avsluta och det var nästan ett år sedan jag började köpa in tygerna till honom. Men visst, det andra jag håller på att sy, t.ex. spindeln, överdraget till sänggaveln, bönpåsen till kamerorna, det tar inte så jävla lång tid att göra klara. Spindeln är det max tio minuters arbete kvar av, max en halvtimme på överdraget och kanske två timmar som max på bönpåsen (ja, jag gör den lite mer avancerad än bara en vanlig bönpåse eftersom jag vill kunna spänna fast kameran på den, så det blir lite mer jobb i och med det).
Utöver det så ska vi väl inte ens tala om alla foton jag har kommit på att jag vill fotografera och som jag måste fotografera.

Utöver det så är det skolan, för mycket måsten där med. Har halva foto och samhällskunskapsläxorna kvar att göra, en förjävlig bildläxa (förutom att rita massa porträtt bilder så måste jag redovisa om konstnären Franz Marc eller något sådant, minns inte ens vad han hette), en minst lika förjävlig svenskaläxa, säkert omprov i både mediekommunikationen och svenskan, samt att jag gissar på att det är ett oförberett prov antingen på måndag eller fredag i webdesignen (inget mig emot att det är oförberedda prov, gillar sådana prov bättre om jag ska vara ärlig). Sedan har jag en massa julklappar kvar att fixa och även de tar lång tid. Så jag kommer inte kunna genomföra någon av mina idéer förens efter jul.

Ska sätta mig att skriva en lista på det jag vill fotografera i alla fall så jag inte glömmer bort något... Det känns bäst att jag gör det nu innan jag går och lägger mig, för när jag vaknar imorgon har jag nog glömt bort allt. För mitt minne är som det är, jag kommer ihåg allt jag vill glömma, glömmer allt jag vill komma ihåg. Det är så lyckat (observera min ironi).

Fan vad jag hatar att praktiken är slut. En månad gick för fort... Men vad hade jag väntat mig? Förr i tiden kändes ett år som en hel livstid, jag trodde att de aldrig skulle ta slut, men de senaste två åren har tiden gått för fort, nu för tiden är ett år lika långt som fyra månader var för mig förr i tiden, om inte ännu kortare...

In the dark of the night... In the dark of the moon...


Gissa vilken nörd som tänker gå på bio nästa sommar? Jag har varit besatt av transformers sedan fler år än vad jag kan minnas då man satt och såg på serien när man fortfarande ägnade sig åt att titta på tv, nu minns jag inte vad serien handlade om för fem öre, det enda (snarare den enda) jag minns helt och hållet är Starscream och hur mycket jag diggade honom (han är min favorit, hehe), filmerna har tagit över för mig nu för tiden. Jag älskar första filmen, så fantastisk. Tvåan hade kunnat vara bättre, men den är fortfarande fantastisk den med. Så nu vill jag veta hur fantastisk trean blir, längtar så mycket. (: Fan att jag skulle få reda på det så pass långt innan den kommer ut på bio att det kommer en tredje film också, nu kommer jag bara gå och tänka "när kommer den? när kommer den? Jag vill se den nu!" tills den kommer... Synd att Sverige är ett sådant segt land på att börja visa nya filmer på bio... Jag skiter fullständigt i ifall det är svensk text eller inte, de översätter ändå bara allt de säger knäppt och hoppar över en jävla massa, så jag ser den hellre samtidigt som alla andra med bara talet på engelska utan någon text överhuvudtaget, det funkar så mycket bättre för mig då för då slipper jag sitta och tirritera mig över texten.

Twins of Darkness - In progress II

Har kommit lite längre än vad fotot visar (som för den delen är fotograferad med Canon EOS 60D + 18-55mm - nej, jag har inte köpt ny kamera, det kallas få testa en tillhörande min handledares arbetskamrat), men jag har inte orkat fotografera det. Snart halvvägs med den, in på datorn med den för färgläggning sedan. Kalas bra det.
Tidigare in progress-bild kan ni hitta här om ni är intresserad av att se det...

Jag tänker inte använda ord för att tala. Bilderna får tala, Yuna sjunga sina tusen ord och jag tiga.

Säg att jag drömmer fortfarande, snälla.

Jag trodde att jag hade vaknat ifrån mardrömmen. Jag trodde att jag var vaken nu och hade varit vaken sedan natten då jag hade den hemskaste mardrömmen på många år. Men nu önskar jag att jag sov fortfarande. Hur fan kunde jag låta det ske? Varför är jag så blind och klumpig? Jag vill inte vara med längre.
Jag är i alla fall lycklig att min bästa vän fortfarande lever, om det hade vart värre hade jag suttit och gråtit nu. Tack att jag hade såpass tjockt filter på honom... Men nu har jag inget som kan skydda honom längre. För linsskyddet tänker jag inte sätta på, det är fyllt av glasbitar och filtret kommer bara göra mer skada än nytta nu... Jag vill hem och gömma honom i min säng där han är trygg.

Well starting now, I'm learning fast.


Nikon D60 + 50mm

Jag känner mig lite små duktig... Fast det borde jag nog inte göra om man tänker efter lite... Jag har bara köpt halva pappas present och sedan har jag börjat köpa lite "material" som jag saknade till några av julklapparna... Så pappa får nog sin första halva av sin present imorgonbitti och så får han resten då jag kommer hem. Det känns som att jag inte längre har en aning om vad jag ska köpa till mamma... Till pappa har jag nämligen värsta idéerna på julklappar till. Men ja, till mamma är jag helt hjärndöd på idéer nu rent ut sagt... Jag vet inte längre vad jag ska köpa till henne... ): Att det ska vara lika jävla svårt varje år att veta vad man ska köpa till andra (för att inte tala om att det är lika jävla svårt varje år att veta vad man själv önskar sig)...

Creaking Van Iddli Fla Lu Va.Nikon D60 + 50mm

Jahapp... Det blev inte att åka iväg och handla julklappar och present för min del... Föräldrarna tillät det inte. Så då kommer jag alltså inte hem förens som tidigast klockan sju imorgon. Jätte kul (observera min irioni).

Men på sätt och vis är det väl bra då att jag inte åker iväg idag. För då kan jag städa inne i klädkammaren också och städa bort allt hundhår så jag slipper sitta här och nysa och snörvla som *djävulen vet vad*. Skulle även behöva gräva fram symaskinen rätt rejält där inne i klädkammaren och sy upp mina gardiner lite snabbt och sy klart det där förbannade överdraget till sänggaveln lite snabbt så jag kan känna att mitt sovrum nästan är färdigt (haha, den där renoveringen som pågått av mitt rum sedan förra sommaren har pågått i mer än ett år nu bara för att jag inte har råd att köpa allt på en gång, undrar om jag ens har kvar före bilderna som jag skulle visa samtidigt som jag skulle visa bilder på hur det är nu).

Men jag skulle även behöva sätta mig och göra en massa original, fast då måste jag be mamma om att få låna CS3 versionerna av Adobes program så jag kan installera alla program jag behöver för att göra dem... Vilket kommer ta en jävla tid eftersom jag är lite av en perfektionist med det jag gör och inte sitter och tar bilder jag söker fram på google för att använda, jag ritar hellre och fotograferar de bilderna jag ska använda till mina original än att ta andras bilder. Jag vet egentligen inte om jag är duktig som gör egna bilder för att använda, det tar ju så jävla lång tid då eftersom jag i slutändan lägger ned över tjugo timmar på saker jag gör och därav inte hinner med att göra allt på lektionerna utan måste ta med mig arbetet hem och arbeta hemma också...

Istället för att babbla är det dags att börja arbeta nu. Så vi får höras vid senare idag kanske. Funderar på att fixa upp min hemsida någon gång under nästa vecka (satt och skissade om hur jag ska fixa den då jag käkade lunch för någon timma sedan, det kanske inte är så mycket jag behöver ändra, men det är en del ändå, och jag måste fortfarande lära mig php för att få det precis som jag vill ha det).

Stjärna, stjärna i fönstret där, säg mig vad min framtid är.


Nikon D60 + 18-55mm

Jag är inte förtjust i att ha gäster... Jag är väl egentligen idiotisk som inte vågar bete mig som... Mig själv och som jag är... Pga att vi har gäster... Tack och lov är det väl att ingen av mina ägodelar har förstörst - än... Men det förvånar mig inte ett skit ifall något går sönder imorgon. Tänkte nämligen gå upp tidigt och jobba så fort som möjligt, sedan bara hem och vända innan jag tar tåget in till Uppsala för att leta efter först och främst present åt pappa. Men jag tänker även försöka skaffa julklappar på samma gång... Det enda jag inte vet är hur affärerna har öppet på söndagar, vissa har som sagt inte öppet alls medan vissa har öppet... Framför allt är det nog de affärerna som ligger vid stationen och där omkring som jag är otroligt osäker på ifall de har öppet... För de i boländerna vet jag ungefär öppet-tiderna på... Och jag hoppas att mina biljetter till stadsbussarna gäller på helgerna också så de inte bara gäller på vardagarna - jag är nämligen inte så pepp på att gå ifrån stationen till boländerna även fast jag kanske kan behöva en sådan promenad.

Det känns för den delen ytterst hemskt att jag bara har en vecka kvar av min APU nu... ): Jag vill inte tillbaks till skolan, för det första jag kommer att få veta är att jag fick IG på mediekommunikations provet och svenska provet som vi hade innan vi gick ut på APUn... Sedan har jag mina överdrivet många läxor tills dess som jag måste hinna med att göra samtidigt som jag ska hinna med att köpa och göra julklappar... Som jag längtar tills det är dags att börja slå in julklapparna, det är fan det bästa jag vet... (:

Men nu är det nog dags för mig att bege mig till sängen om jag ska orka med något av allt jag vill hinna med innan helgen är slut - igen.

Ljus i mörkret, lys upp min väg, lys upp mitt liv.
Maniacs, you're killing our world.
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day