Akademiska nästa...

Det är väl bara att resa sig upp och åka rent ut sagt. Ska vara där 06:45 om jag minns rätt. Jag vill inte, men det finns inget som kan göra så jag slipper "operationen", eftersom jag inte lyckats bli sjuk innan idag. Visst visst, halsen gör ont, men det är inte att vara sjuk.
Magen min knorrar och är hungrig, så jag skulle mer än gärna gå ned och käka några av mina frallor till frukost med typ paprika, ost, och gurka på... Åh så gött. Men det får jag inte... Och det suger, speciellt då jag är hungrig redan nu och inte kommer få mat på jävla många timmar.

Sedan känns det väldigt "jah, awesome.....!" då jag måste vara kvar där fyra timmar efter den stunden jag vaknat upp igen efter "operationen"... Jätte kul. Vad fan ska jag göra då i fyra timmars tid? Det lär ju inte precis vara så att jag får ta med mig kamerorna och fotografera (finns nog för den delen inget jag vill fotografera där, kanske ifall dem har en frukskål med massa frukt i att jag kan komma på något, men annars är det inget). Sedan fick jag en snilleblixt igår kväll om vad jag skulle kunna göra under de fyra timmarna, spela eternal night som en snigel (jag vet att det tar lite mindre än två timmar att klara det om man hoppar över majoriteten av alla "filmsnuttar" och ifall man inte dör mer än tre gånger, så då om jag kör med alla "filmsnuttarna" borde det gå långsammare, för att inte tala om att man kan köra extra långsamt)... Men där skiter det sig totalt ifall dem inte har tv i rummet som jag måste ligga i.
Hade vart trevligt ifall jag hade fått låna en dator så jag kan sitta och rita... Då kommer jag lätt klara av att vara där i fyra timmar efter att jag vaknat...

Jag får väl ta detta som det kommer antar jag, nu måste jag stänga av datorn och fixa håret lite snabbt innan det är att bege sig iväg. Ses.


Det fanns inga ord, det fanns ingen ork.

Ursäktar så mycket att jag inte har bloggat något sedan i måndags, har inte haft ork... Man är helt slut efter en skoldag helt enkelt...
I tisdags fyllde mamma år (grattis i efterskott till henne, tyvärr fick hon inget inlägg i år), gick till fem över halv fem då och var helt död rent ut sagt då jag kom hem ifrån skolan vid 18:00 ungefär. Tror mamma nästan blev lite nöjd med sina presenter som jag köpte till henne (en skål och en gosedjurs hund ifrån ikea och två chokladkakor som hon gillar - minns inte vad chokladen heter, den har rosa förpackning i alla fall), blev förvånad att hon verkar gilla hunden trots att den var den lite oseriösare delen av presenterna.
Igår hade jag sovmorgon och slutade ungefär kvart i två, hade GK hela dagen. Det var tråkigt, så jag satt och ritade mer än att göra uppgiften, haha. Egentligen hade jag tänkt göra den bilden närmare jul då den kommer vara lite "jul" (om vi ska säga så).
Idag hade vi tryck hela dagen ifrån klockan 08:35 till ungefär halv fyra (vi fick sluta en timme tidigare). Det var trevligt, denna långa dag var inte ett dugg jobbig även fast jag somnade en liten stund då vi såg en film efter lunchen. Jag hade digitalt tryck på eftermiddagen i alla fall, det är kul. Men det känns som en jävla press på en eftersom vår lärare sa åt oss att vi skulle "hjälpa" honom med en beställning dem fått av ett företag (det känns som att jag kommer vara den som sabbar det). När jag sedan kom hem så käkade jag innan pappa släpade med mig in till Uppsala igen där vi först tankade bilen sedan åkte till ikeas enorma parkering där jag fick övningsköra och träna på att parkera.

Nu sitter jag här och är helt ärligt på vippen att gå och lägga mig, är helt död. Lyssnar på bra musik och gör i stort sätt inget annat än att sitta inne på cyberphoto's hemsida där jag kollar på kameraväskor (är som sagt i behov av en ny, dock finner jag ingen som når upp till de kraven jag har på en, vill nämligen ha plats för två kamerahus och minst 6 objektiv på det, övriga små tillbehör till kamerorna, men jag vill även ha ett fack där jag kan ha skolsaker så jag slipper släpa på två väskor måndag och tisdag varje vecka, men har inte hittat någon som har så, därav fick jag snilleblixten om att sy en egen som når upp till mina krav, men det kommer att bli svindyrt och skit svårt för mig, jag har noll tanke om hur jag vill att den ska se ut i färger eller något).
Jag hoppas på att det inte regnar imorgon, för vi ska vara ute på idrotten och jag funderar på att ta med kamerorna samt filmrullen jag fotoat klart och bege mig till fuji efter skolan för att ta ett litet snack med dem (vill nämligen bara ha bilderna på en CD och negativen till dem, och än så länge har jag inte hittat någon som går med på att man bara köper det så)... Samt kanske vara kvar ett tag och fotografera lite stadsbilder (det vill säga ifall vädret tillåter)... Sedan tyckte pappa att vi skulle övningsköra igen på ikeas parkering imorgon.

Ursäkta så mycket för ett långt tråkigt inlägg utan bilder. Kan försöka slänga upp en liten bild på det (rättare sagt, Cour och Rayu) jag håller på att rita i skolan imorgonbitti på webdesignen, vi får se ifall jag hinner göra det, borde göra det ifall han tänker gå igenom och säga åt oss att göra något som jag redan kan - vilket blir nästan allt.


There's one for every season.


Säg hej till Elin, hon är söt, men för sprallig för att vara modell. Ja, jag vet, blixt, sorry för det, dåligt ljus i hennes terrarium...

Hade ingen webdesign idag, min lärare var sjuk, så jag slutade efter samhällskunskapen. Awesome det. (: Foto var tråkigt att ha på morgonen (anledningar: 1. jag gillar inte läraren 2. vi satt bara och snackade, tråk 3. det funkade knappt för mig att logga in och ut då vi började med den där uppgiften "berätta om dig själv" 4. min lärare kände igen mig och minns vem jag är, fan 5. det var kul att göra min lärare besviken när han frågade oss som har systemkameror hemma ifall vi kör på sk. "programinställningar" (dvs auto) och jag inte räckte upp handen, han hade typ väntat sig att jag skulle räcka upp handen...). Svenskan kände man sig latmask på pga att vi bara körde namnlekar, möblerade om i klassrummet och fick läxa. Mediekommunikationen var okey, vår lärare var rolig, men stolarna i klassrummet är äckligt obekväma (men ändå lyckades jag halvsova, haha). Samhällskunskapen var så jävla tråkig att det inte finns ord för, den slog foto med längder faktiskt (anledningar: 1. vår lärare är som en inspelad cd då han snackar 2. man somnar för att det är så drygt 3. lektionen är för lång 4. jag hatar samhällskunskap och har alltid hatat det).

Jag har även fått ett "jag-vill-ha"-begär igen, haha. :c Hade det förr då det gällde Renate's böcker, men nu slår denna alla som jag ville ha av hennes tidigare böcker. Så fin, och så kul det skulle vara att ha den och sitta och rita i då jag har tråkigt. Och skriva dikter i... Tycker att pappret ser jätte fint ut och jätte trevligt ut att skriva/rita på om man ska gå efter bilderna... Kärlek vid första ögonkastet kan tyckas.

Den du aldrig sett, den du aldrig vetat vem det var. Det var jag.

Det är väl på tiden att ni får se mig för den jag är. Jag ser varken ut som en sjuttonåring eller fotograf, jag ser inte heller ut som jag hade önskat, men man får så lov att acceptera det man har och att det är jag. Det finns många med samma kläder som mig, men få har dem som mig. Ni ville veta hur jag såg ut och jag tolkade att ni ville se mig som jag är och inte något tillgjort som jag bara gjorde till för att verka normal.

Jag hoppas att det inte är en allt för stor chock för er som inte sett mig tidigare ifall jag inte är vad ni hade förväntat er... För den delen ifall ni hade väntat er helt awesome bilder också och att dem inte når upp till era förväntningar (första gången jag faktiskt försökte mig på att fotografera porträtt)...

Gissa om folk glodde då jag gick iväg till Gredelbyhagar vid ungefär kl. 11:00 imorrse. Det är uppenbarligen sällan folk här omkring ser personer gå iväg med fyra kameror, ett stativ, en reflexskärm, och en kameraväska... Sedan var jag inte hemma förens ungefär tre timmar senare och då var jag bara in och vände innan vi far iväg till Uppsala.

När jag viskar ditt namn, far jag iväg till en plats bortom tid och rum.Har försökt att komma på vilken ordning jag ska göra allt som behövs göras nu idag. Vädret ser i alla fall helt awesome ut är ett som är säkert. Fiskarna ska få rent (bort med lite alger ifrån rutorna, bakgrunden, växterna och lite nytt vatten), rummet ska väl städas lite (även fast det egentligen inte är allt för stökigt, men jag vill inte låta det gå såpass långt att det tar mig tusen år att städa), är jävligt sugen på att baka blåbärsmuffins, chokladmuffins, kladdkaka och blåbärspaj (åtminstonde en av sakerna vill jag hinna med att baka), sedan har ni beställt självporträtt (plus att jag i så fall tänker ta två flugor i en smäll då jag fixar det och göra en annan sak samtidigt, ifall jag får låna pappas kamera dvs) och sedan har vi en viss person som fyller år på tisdag som jag måste hinna med att köpa present åt, så jag måste snacka med pappa när han har tid att köra in mig till boländerna så jag kan köpa det (helst idag säger jag, eftersom jag kommer vara helt död imorgon efter skolan och somna på soffan då jag kommer hem). Nu har jag kanske missat något, men jag får väl ta allt som det kommer och börja denna dag med att gå ned och käka frukost.

See you later! (:

Uppsala - Part Two

Detta har egentligen inte ett skit med bilderna att göra, men det skedde samtidigt som bilderna togs. En viss person (du-vet-vem-du-är), tyckte att jag skulle fotografera självporträtt på mig själv då jag var i Uppsala igår. Detta kom ifrån en person som redan vet hur jag ser ut (oväntat, hah). Det är max fyra personer som läser min blogg som vet hur jag ser ut (visst, ni som läste min blogg förr kanske fick en hum om hur jag ser ut då jag fortfarande hade profilbild här på bloggen), och jag vet att i alla fall en av dem som vill vara anonym (du-borde-veta-vem-du-är) kommenterade för ett tag sedan och tyckte jag skulle visa bilder på mig själv. Är egentligen inte den som gillar att vara framför kameran och aldrig haft tanken att "det här ska vara min ego-blogg som jag spammar ned med massa [knäppa] bilder på mig själv"... Men ja, kort sagt, det känns som att jag borde försöka att orka fixa bilder på mig själv som jag kan visa (och då menar jag inte bilder tagna med min cam som är sönder redigerad - haha, det påminner mig om den enda bild som faktiskt finns här på min blogg någonstans, den som är helt sönder redigerad pga att jag var tvungen att redigera sönder den på multimedian i vintras då vi höll på med photoshop).
Blir ni allt för ledsna ifall jag försöker fixa bilder imorgon (ifall vädret tillåter att jag är ute och gör det dvs) och kanske visar ett par stycken...?

Bakom ratten, rena mardrömmen eller rena underverket?

"Imorgon åker vi och övningskör på Alsike IP!" - lät det på ett ungefär igår i munnen på en överdrivet peppad pappa.
Vid ungefär klockan två satt jag i bilen och ville sjunka igenom sätet när vi begav oss emot Alsike IP. Ville sjunka igenom sätet ännu mer när vi stannat på den sk. "grusplanen" och pappa började förklara det ena och andra för mig. Då han sa "Dags för oss att byta plats!" ville jag springa iväg. När jag väl satt mig i förar sätet sa han åt mig hur jag skulle göra när han stod i dörren och förklarade (för att inte tala om att han verkade vara ännu mer peppad än tidigare). Så satte han sig bredvid och sa åt mig att starta bilen. Panik spred sig då och jag blev livrädd.
Efter bara ett par minuter hade bilen börjat rulla och jag gasade lite lätt och så körde vi omkring på "grusplanen". Då helt plötsligt var det inte läskigt längre. Så sa pappa åt mig att växla upp till tvåan istället... Då var det först obehagligt, men sedan tyckte jag det inte var så läskigt längre... Självklart så var pappa tvungen att ringa mamma och säga att jag körde runt i åttor.
Vi var där på "grusplanen" i ungefär en timma innan vi åkte hem igen och pappa har snackat om att vi ska åka in till uppsala senare idag eller sent imorgon så jag får köra på någon stor parkering istället för en fotbollsplan...

Det lär dröja många dagar till innan jag inte tycker det är läskigt... Ett som är säkert, när man väl hade börjat rulla och körde var det inte lika läskigt längre.

Uppsala - Part One
Vi var aldrig skapade för att vara normala.Denna dag har väl varit helt okey, åkte iväg tidigare och gick omkring inne i Uppsala. Först gick jag bara omkring och tyckte det kändes konstigt att det var så lite folk där inne. Sedan gick jag till bussen och åkte till skolan för att ha "idrott".
På idrotten gjorde vi inte så mycket, vår lärare gick igenom vad man måste vara med på, vad vi ska göra den här terminen och på slutet körde vi någon form av namn-lek med bollar och någon "gå så fort ni kan i två led runt koner, den längst bak är den enda som får titta och är den som säger till när ni ska svänga".
Tillbaka till centrum efter det. Människan som körde bussen vägrade att släppa av mig på Trädgårdsgatan även fast jag tryckte på knappen man ska trycka på för att bussen ska stanna minst tio gånger när vi stod stilla och han släppte på folk som ville gå på (ja, jag tryckte då vi åkte fortfarande också, jag är inte så idiotisk att jag inte vet att man ska det), så jag fick inte komma av den jävla bussen förens tre hållplatser efter den.
Sedan blev det väldigt mycket gå omkring mellan slottet och domkyrkan och på Trädgårdsgatan. Var väldigt mycket folk på gatorna då och jag antar att folk tog mig för att vara en av turisterna med två kameraväskor över vänster axeln, en kamera på höger axeln och en i handen. Vilket inte gjorde mig något, först kände jag mig konstig som sprang runt och fotograferade och såg hur folk stirrade på mig och jag kan nästan ge en femma på att dem tänkte något i stil med "Vad är det för mening att fotografera det där för?", så då gick jag upp på slottet och det var då jag insåg hur mycket turister det faktiskt är som besöker Sverige. Seriöst, det var turister vart man än såg och en enstaka svenskar här och var. Så då fick jag en snilleblixt då jag såg många av dem springa runt med systemkameror, och den tanken löd "Åh... Jag kan låssas att jag är en turist precis som dem! Snacka engelska ifall någon frågar mig något konstigt och påstå att jag är ifrån Ungern!", så gick jag iväg och fotograferade som om jag var en turist och aldrig satt min fot i Sverige tidigare. (:
På väg till tåget stannade jag till och köpte en ny gul tråd innan jag skyndade vidare till tåget.

Och nu känner jag mig dålig... Tror jag har blivit sjuk eller något, började frysa som in i helvetet då jag låg i soffan och kollade på det okända... Jätte lyckat, två dagar har passerat av det nya läsåret, och jag är redan sjuk... Bra där Caius, bra där...

Tillbaka i verkligheten.

Klicka för större bild
Första dagen i skolan, första dagen med nya klassen (som jag redan visste vilka det var innan sommarlovet då jag hade tryck med dem redan då), första dagen då jag skulle ha slutat 16:30 avklarad. Jag känner mig faktiskt inte ledsen över att lovet är slut, det känns skönt att vara tillbaka i verkligheten igen.
Mycket nytt, många nya ämnen, majoriteten av alla lärarna är helt främmande för mig, hela klassen minus en person (som jag gick i samma klass som i ettan också) är också helt främmande. Trots detta var jag inte nervös då jag stod och väntade på bussen imorrse vid 07:55, det enda jag var osäker på var "Eget arbete" som står på schemat ovan på fredagar, vart alla nya klassrum ligger och vart jag ska välja att ha skåpet, men utöver det kändes det otroligt skönt att gå omkring i skolans korridorer igen.

Dock tycker jag otroligt synd om lärarna och övrig personal som har varit tvungna att sluta pga. att vi är betydligt mycket färre elever på skolan i år, för att inte tala om att dem tydligen har dragit ned på ytan vi kommer ha klassrum på, i höst kommer hela tredje våningen i C huset inte användas och två av dubbelklassrummen på andra våningen i C huset...

Jag överlevde den här dagen, och kommer överleva morgondagen också (har bara idrott då, och den lektionen kommer vi tydligen bara sitta och snacka på). Denna dag gick förmiddagen åt att sitta och gå igenom en hel drös med papper och utdelning av busskort. Sedan sket jag och Jocke i lunchen (det såg kort sagt förbannat äckligt ut, för att inte tala om att vi inte var hungriga efter glassen och bullarna vi fick av tryck lärarna), så vi ägnade vår lunchrast åt att gå in till centrum och sedan till studenternas där vi skulle spela minigolf med klassen på eftermiddagen. Sedan istället för att sluta vid ordinarie tid så slutade vi exakt 13:46, och jag skyndade mig på för att försöka hinna med 14:13 tåget, sedan då jag hann med det visade det sig efter 25 minuter att tåget var inställt då vi suttit på det under den tiden och väntat på att det skulle gå, så det var bara att springa som fan till spår åtta för att hinna med 14:43 tåget...
Men då det gäller nästa vecka vet jag inte hur länge jag kommer att överleva... Jätte härliga dagar. Det enda trevliga är att jag inte behöver gå på "Eget arbete" ifall inte någon lärare i något av ämnena säger att man har missat något och måste göra det då... Så man kan väl säga kort och gott att jag älskar mina fredagar då jag inte behöver gå på "Eget arbete". (:

Klicka på schemat för att se det i full skala.


Ska jag, eller ska jag inte...?Det är tydligen en fototävling igen, samma sort som jag var med i tidigare i år (men då var temat husdjur, nu är temat sommarbilder)... Om jag förstod det rätt så är det inte närbilder dem är ute efter, det är tydligen landskapsbilder... Jätte lyckat det... Har inte fotograferat så värst många landskapsbilder nu under sommaren... Det har mest vart närbilder för min del...
Så jag vet inte om jag ska vara med eller inte... Vad säger ni? Ska jag vara med igen eller ska jag inte?
Skulle alltid kunna skicka med den lilla mängden landskapsbilder jag tog nu under sommaren och någon av mina favorit närbilder jag tog för bara ett par veckor sedan (är max fem bilder per person precis som förra gången)...

Är egentligen väldigt frustrerad just nu (vilket kanske inte märks), min gula tråd är totalt försvunnen, den finns ingen stanns och jag hade tänkt sitta och sy ett tag... Lär väl behöva köpa en ny tråd igen bara för att den andra slutat att existera (nej, jag har inte tagit slut på den)... Kul. Tänker försöka liva upp mig själv med att röra ihop chokladpudding och sy ihop kroppen på min sak som jag gjorde tidigare idag eller göra mönstret till Sparx för att lugna ned mig själv då det gäller den gula tråden.

Return of darkness IIDet är egentligen inte allt för mycket skillnad... Förr eller senare märker ni nog vad jag har ägnat de senaste tre timmarna åt (nej, det var inte designen i sig, den gjorde jag igår kväll och innan lunch). Bakgrunden kan jag tillägga var ett helvete att komma på hur jag ville ha den, haha.

Enjoy folks, jag trivs med den är ett som är säkert.


Vi hade det bra, tills du kom och sa hur det va.Har egentligen inget vettigt att säga... Har mycket att göra imorgon inför första skoldagen (torsdag)... Fyfan vad alla lov ska gå fort då man inte vill att dem ska gå fort och sega sig värre än mina snigelätande sniglar då man vill att det ska gå fort... För den delen, objektivet till EOS 700 kom hem nu idag. (: Fett trevligt att köra med manuell fokus, dock lite läskigt fortfarande.
Och jag är inte stolt över mig själv som gör allt i sista minuten, t.ex. dagen precis innan det är för sent...

Ber för den delen om att uppmärksamma er om att bloggen kommer vara låst någon gång under förmiddagen imorgon (kan tyvärr inte säga exakt när, men ni märker väl när det går att komma in på här och inte går att komma in här).

Mardrömmen för den som har behov av att illustrera.

Den värsta mardrömmen då man har ett behov av att sitta och skissa, är att ta fram pennskrinet med sina pennor i, för att sedan upptäcka att ens favorit skisspenna är försvunnen. Man flyger upp ifrån stolen och springer runt som en yr höna i rummet och letar, men hittar den inte. Den är borta, det är som om den slutat existera.
Följden till att man inte hittar den är panik och man blir ledsen för att man inte hittar pennan. Man funderar vart man hade den senast, kollar där, men den finns inte. Man blir sedan frustrerad då man försöker sig på att skissa upp sin bild man vill göra med en av sina andra pennor, men det går inte - det är inte rätt penna. Åter igen flyger man upp ifrån stolen och springer runt i huset som ett fån och letar, men misslyckas åter igen med sina tappra försök om att finna den förlorade favorit skisspennan.
Sorgset sätter man sig ned vid skrivbordet och skriver om sin förlorade penna.

Tyvärr råkar jag vara den olycklige som råkat ut för det nu, har västa bilden i huvudet som jag vill skissa ned lite snabbt så jag inte glömmer bort den, och min favorit skisspenna är borta. Så nu ska jag gå skallgång i hela huset om så behövs och gräva ut allt ifrån alla skrymslen och från för att hitta den, jag vill inte behöva åka ned till centrum och köpa en ny...

Höll för den delen på med en sak hit till bloggen då jag kom ihåg bilden jag kom på igår kväll innan jag skulle somna och ville skissa ned nu idag... Om jag har en jävla tur (vilket är olikt mig), så kanske jag kan hinna klart med den saken och få upp den senare ikväll här på bloggen.

Så awesome, jag vill ha den.


Ja, jag vet, jag är seg på att märka saker, men jag märker det i alla fall förr eller senare - även fast det ibland kan ta mig år att märka saker. Och nu märkte jag detta bara för att jag kollade på musikvideos. (:
Vill haaaa! (:
Fast jag vill ha en massa andra album också... ): Svårt att veta vad man ska köpa först då jag har så jävla svårt att välja ifall jag gillar metal eller hårdrock mest, haha... ):

Origami ute i naturen.
Sedan strax efter klockan åtta har jag legat stendöd (i stort sätt) på vardagsrums golvet med mammas vetekudde på ryggen och gamla fototidningar ifrån 2000 framför mig. Har haft ont i ryggen sedan jag gick upp... Men då jag tände åt fiskarna imorrse tänkte jag "Äh, det går över om några timmar, jag har nog bara sovit konstigt igen", men nej, det har blivit värre och gör skit ont nu. Har försökt att inte bry mig om det och försökt leva som vanligt och inte tänka överdrivet mycket "Fan vad det gör ont". Följde med in till Uppsala och handlade med familjen ändå, och några minuter efter att vi kom hem frågade bror om jag ville följa med ut och fotografera då han letade efter pinnar, så då gick vi ut. Sedan följde jag bara med honom in för att jag hade glömt ena mitt filter till kameran inne och gick ut igen. Två av mina origami tranor följde med ut hela tiden också (kan tilläggas att bror min var två centimeter ungefär ifrån att trampa "ihjäl" båda två), dem är kanske inte de vackraste, en av dem är den första jag någonsin gjorde och den andra är den näst senaste (min senaste råkade jag döda själv. ): Tappade ritblocket på den så den gick sönder), men tycker dem är fina för att vara skapta av mig - jag suger på att vika rakt nämligen. Känner mig väldigt påhittig som gjorde dem med en gammal tidning om vad det ska vara på TV, det var betydligt mycket lättare att vika med än vanligt papper till skrivaren - speciellt för mig som inte kan vika rakt. Kom på att jag inte har nämnt här på bloggen (tror jag) att jag testade att vika origami för rätt många veckor sedan... Men aja, nu vet ni det.

Det känns väldigt förjävligt för den delen också att jag har haft så äckligt ont i ryggen att jag inte vågade gå ut och springa idag (har varit duktig och tagit en kvällsrunda de senaste två kvällarna, fan att den fina vanan ska gå i spillror)... ): Hoppas att jag inte har ont i den imorgon så jag klarar av att gå ut och springa...

Känns nästan som att jag borde gå och lägga mig redan nu pga. ryggen, men jag är varken trött eller pepp på att gå och lägga mig igen... Så jag lär väl vara vaken ett tag till, känner mig i alla fall duktig som har lyckats vända på dygnet lagom till nästa vecka då skolan börjar igen, den nittonde.

Dagens första vettiga sak.


Har suttit nu på morgonen och fixat till denna... Kanske inte det bästa, men vafan, den duger för mig. (: Gillar för den delen orginalfotot (heheh, det var i och med det som jag valde att göra mina visitkort med den som bakgrund i skolan), därav har det typ blivit att jag har hållt fast vid det fotot så pass mycket som jag gjort... Den kanske inte är prossfig eller kan klassas vacker på något sätt egentligen, men det är något med den som jag föll för (kanske för att den är tagen i solnedgången ute i Gredelbyhagar, men det är inte säkert)...

Borde för den delen lära mig att bruka den här kategorin oftare, dock har det vart svårt att bruka den till det jag egentligen hade tänkt ha den till under det senaste året (mitt movie maker har vart dött sedan dess, det har funkat att starta och hålla på i, men när man ska spara det man gjort så det kan publiceras på t.ex. youtube så funkar det inte, allt som sparas är en tom fil utan något innehåll... Men förhoppningsvist är det slut på det nu, testade att starta det i förr går och gjorde något löjligt med en låt och två texter bara för att testa ifall det funkade, och ja, det lyckades, så tills vidare är det bara att tuta och köra med movie maker nu medan den funkar).

Nu ska jag gå och vara till nytta hade jag tänkt och lägga in min militärmönstrade matta i klädkammaren och städa i rummet (som jag inte har orkat göra än - ja, jag är lat och hatar verkligen att städa, måste lära mig att städa oftare så det inte blir så jävla mycket att städa hela tiden, för att inte tala om att jag måste sluta ha storstädning varje gång jag städar).

We wanted to fly away with the sun.

Denna dag slutade väl helt okey den med, gladast blev jag väl då jag fick veta att farbror min har kvar sin EOS 700 också (i och för sig blev jag väl lite "Vafan! Varför använder du den inte för!?" då han sa att han inte använder den)... Vet inte om jag missuppfattade honom eller något sådant, men jag tolkade det i alla fall som att jag kunde få låna/få köpa/få den av honom. (: Tänkte maila och fråga honom imorgon (känns ovärt att göra det nu ikväll då han följde med in till akademiska för att en som jag inte vet exakt vem det var fick en glasbit i foten) lite närmare så jag får ett klart besked om hur han menade. Det vore fett awesome så jag slipper gå och låna föräldrarnas hela tiden (den har nästan bosatt sig här inne i mitt rum, men ändå)! (; Det vore för den delen jävligt nice att få testa att fotografera med tele på en analog (han har det till sin utöver kitobjektivet), har aldrig gjort det förr. (:
Då vi ändå är inne på EOS 700 så vann mamma en auktion inne på tradera tidigare idag på ett objektiv till den. (: 353 kr, och det enda man såg på bilderna som var tecken på att den var använd var en liten liten repa som om h*n som äger den råkat gå emot något, men vad fan, en repa hit eller dit, om den inte påverkar objektivet till det sämre så stör jag i alla fall mig inte på en repa på utsidan av objektivet. Om den hade vart på linsen hade det vart en annan femma. Känns för den delen som att jag borde betala mamma för allt hon köpt till EOS 700 för att jag ska kunna fotografera med den... Visst, hon tänker köpa en digital Canon i framtiden, så allt lär passa till den kommande kameran... Men ändå, nu är det liksom jag som använder allt... Hon har bara fotograferat en bild med den sedan vi började återuppliva den (och bror fotograferade ungefär tre-fem bilder med den idag efter att jag hade haft en snabblektion med honom om hur den funkar, och hans kommentar var på ett ungefär "Jag gillar den här kameran, den skulle ju jag kunna ta så jag slipper köpa en egen" - i alla fall tolkade jag det så, det var inte exakt så han sa det).

Det känns för den delen som att jag är i ett jävla stort behov av en större kameraväska nu, hehe... Det är jävligt trångt i min lilla väska till D60 med tre objektiv plus kamerahuset själv och övriga tillbehör. Visst går det, men det är fan precis att jag får ner allt... Fan så jobbigt det kommer bli då skolan börjar och D60 ska följa med mig till skolan alla dagar förutom torsdag... Sedan lär väl EOS 700 följa med också... Ännu värre, släpa på två kameraväskor och skolväska...

I'm on my way.Har jobbat med hemsidan idag på morgonen (dvs förutom att jag har vart ut med reklamen också) - därav blev det att jag inte ville avbryta för att blogga lite sådär på morgonkvisten som jag gjort de senaste dagarna)... Dock gjorde jag bara klart startsidan lite si och så. Ska försöka göra klart resten så snart som möjligt, försöka mig på att göra ett eget galleri (alltså, ifrån grunden själv) och att se till att få in lite php vid bilderna till höger på sidan så dem byts ut varje gång man uppdaterar sidan...

Plus att jag tänker försöka fixa något som troligtvist bör kunna hjälpa mig personligen och som ingen annan kommer ha tillgång till... För då jag börjar ha webdesign i skolan slår jag vad om att man antagligen kommer behöva ha foton någon gång... Fast egentligen känner jag att det nästan är onödigt för mig att gå webdesign a i skolan, då jag redan kan html och css, det är php, java och javascript som jag inte kan (och som jag vill kunna)...

Hade egentligen inte tänkt att länka till min hemsida här, men det blev tydligen så ändå, hehe.

Det var som om allt stannade upp.Jag känner mig både duktig och jävligt dålig då det gäller denna dagen... Har fixat klart inne i klädkammaren och har det sorterat och fint där inne nu. Har vart ute på promenad och fotograferat lite (dock insperations brist utomhus nu, så det kanske är lite positivt att man åker bort imorgon eftermiddag), direkt efter att jag kom in med kamerorna gick jag bara upp och drog på mig shorts och t-shirt, slet åt mig astma medicinen och gick ut för att springa ett var runt löparbanan. Tog mig ca. 20 minuter att ta mig igenom den långa löparbanan nu ikväll.
Den dåliga biten är att jag typ fått någon kallelse (vettefan om man kallar det så) om att jag ska åka in till akademiska sjukhuset den tretioförsta augusti skit tidigt på morgonen (vilket är en tisdag och min längsta skoldag så jag kommer att missa skit mycket då jag tydligen inte kommer få gå i skolan någon gång under dagen), och jag vill inte det, för jag vill inte ha någon nål i armen eller vad det stod att jag skulle ha och allt annat dem tydligen kommer göra... Kommer inte ha ett skit att göra där... Äger ju varken bärbar dator som jag kan ha med och att fotografera lär jag inte heller få göra... För senaste gången jag var inne på akademiska sjukhuset blev jag där ifrån någon gång på eftermiddagen till ungefär klockan åtta på kvällen, majoriteten av tiden jag var där bestod av att vänta och inte ha något att göra.

Så man kan väl säga kort och gott att denna fredag den trettonde var både en normal dag för mig, men en normal dag kantad med otur...©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day