Söta änglar ♥


Måste först och främst säga att jag tycker bilden blev otroligt söt på henne där när hon försökte klättrra på "skylten" framför sjöhästen. (:

Hur jag älskar amanoräkor nu! :'D Haha, blev förälskad i de små varelserna så fort. (';
Har köpt två till nu idag eftersom Yumiz's vän dog... )': Men nu är hon kompis med de två nya, Yuiz och Yazmine. (: Ni skulle se dem! :'D Så sjukt söta dem är ihop < 3
Sen har jag döpt mina Endlers guppy's också, honan fick heta Tea, hanarna fick heta följande; Jounicho (aka; Joey), Tristan, Seto och Yugi (ofc är alla döpta efter personer ifrån YGO).

Men ja, nu kan jag inte babbla.
Ska upp tidigt imorgon eftersom jag åker en dags-tripp till Åland då (och mina förhoppningar om morgondagen sabbades idag.... Så kortfattat, jag ser inte lika mkt fram emot det som jag gjorde när vi bokade det), men lägger upp lite bilder på eftermiddagen eftersom jag är hemma då (har lagt in bilderna jag har fotograferat den senaste veckan på datorn nu! Sjukt bra många av dem blev, speciellt många av de på trollsländan som jag fotograferade på en bro idag). (;

En sommarvind av ord i mängder...


Bara för att jag inte pallade redigera någon bild just nu får ni se hur kort jag har kommit på den senaste bilden jag påbörjat att rita på datorn för flera dár sedan (x
Jag vet, skit ful, och inte ett dugg lik Bijou o:

Iaf, har startat upp akvariumet jag köpte ifrån blocket nu. (:
Sen har jag kollat upp vad fiskarna och räkorna (dock är hanen död nu )'': Så honan - Yumiz - är väldigt ledsen eftersom dom två var kära), fiskarna var Endlers Guppys och räkorna var Amanoräkor.
Så nu har jag kollat på sködselråd och så om dem på zoopet, zoonen, och zookoll, och det verkar vara ett jävla jobb att få räkbebisarna att överleva, liksom, dom ska ju vara i saltvatten när dom är små... O: Fer sure, jag brukar ha i salt i mina akvarium (rekomenderar det till alla akvarister som läser detta, eftersom saltet gör så att fiskarna håller sig friska bättre, börja med kanske en halv näve, och sedan ca. en näve beroende på hur stort akvarium du har varje gång du slamsuger i det), men det är nog inte lagom mycket.
Iaf, imorgon bär det av in till Uppsala igen, då ska jag köpa några till honor (fick bara en med, sedan fyra hanar, honan kommer ju dö så som dom håller på med henne) och så ska jag försöka få en liten ny hane till Yumiz, och kanske en till hona (men då måste jag komma på ett bra namn, för jag vill att räkorna isf ska heta liknande saker, Yumiz har jag ju döpt henne som ligger och sover i mossan just nu till, hade tänkt att döpa hanen till Yuiz, men hann inte med det ju, och ja, då får nästa hane heta det, men om jag tar en tredje också, då vill jag ha ett namn som passar ihop med Yuiz och Yumiz, förslag?).

Jao, sen har jag ju valt färg också till väggarna, 1070 - Bergen heter färgen och är ifrån Uppsala Färg. (: Kommer nog passa skit bra ihop med mina möbler och med mina tapeter (:
Ska iaf städa imorgon nu när jag har fått igång akvariumet så jag kan få i ordning mitt rum nån gg innan sommaren tar slut.

På onsdag morgon bär det av till Åland för min del, wiho, och jag ska köpa ett par Converse ifall det finns rätt färg och rätt storlek till mig! (':

Men ja, vi hörs (:
Lovar, ska lägga upp före- och efterbilder här på bloggen av mitt rum så får ni se vilken skillnad det blir (;

Blocket är din vän. (:

Åter igen, sorry för att det var ett tag sedan jag uppdaterade, försökte uppdatera bloggen igår kväll, men då funkade inte blogg.se för mig D:
Men ja, nu har jag mycket att berätta, så lyssna (ehh, eller läs) nu noga om du vill veta lite (;

1. Jag har inte lagt in några av mina bilder ifrån varken mobilen eller min kamera på länge D: (ska göra det, typ snart)

2. Jag ska gå och städa mitt rum när jag har skrivit detta - på tiden (x

3. Jag har köpt ett nytt akvarium till mina Platysar (: Ett 16 L akvarium ifrån blocket som en gång ägdes av en tjej vid namn Pamela (och ofta, hon hette samma sak som mig i efternamn! O: Fett nice att handla akvarium ifrån en som har såå vacker efternamn som mig (: ), blått kanske inte passar in i mitt rum, men, skit samma, det var ett akvarium, som inte var så gammalt för den delen heller. Fick med Guppys (som hon kallade dem, men jag tror nog snarare att det var någon annan sorts fisk, har sett dem tidigare, så jag ska kolla på djur-hobby nästa gång jag är där vad dom heter) och två söta räkor (en tjej och en kille, som hade fått ägg ihop! :'D Aww, få massa söta räk-bebisar på köpet - och "Guppy" yngel också (honan var med yngel i sin lilla mage (: ) - men vet inte hur man tar hand om räk-bebisar eftersom jag bara har skött om platy yngel tidigare), men jag vet inte vilken sorts räkor det var, men det var iaf några som jag har funderat på att köpa en längre tid, men nu behöver jag ju inte det. (: Ska lägga in bilder på dem här sedan så ni får se dom och kanske tom. hjälpa mig med vilken sorts fisk & räkor det är (om inte annat ska jag joina zoonen eller zoopet och fråga där - var medlem på zoonen förr, men var oaktiv där så min sida togs bort). o;

4. Bakgrunden till min 105 L akvarium är klar! :D

5. Möbeln är så gott som klar, bara en bit till på baksidan som ska dit och sedan två delar till framstycket + att jag ska sätta dit ljusgrå silikon i botten delen av den och bygga klart hyllan som ska vara i möbeln! :D

6. Ska troligtvist börja måla om och tapetsera om här i mitt rum imorgon om jag har städat klart fram till dess och hittar färg imorgon när vi ska och handla det! :DD

7. Efter att jag har fått det målat där jag ska ha akvariumen så ska jag ofc sätta upp dem! (:

8. Ska göra allt för att sitta så lite som möjligt vid datorn fram över och försöka finna ett liv med att fotografera mina fiskar, Tjabo, naturen och andra djur. o; Kommer inte gå så bra, men jag ska försöka så gott jag kan... o': Fer sure, kommer självklart att fortsätta blogga, men jag lovar, att jag då ska ägna mer tid åt bloggen än vad jag ägnar mig åt annat här och lägga in kanske 4 inlägg varje dá när jag är ledig och kanske 3 när det är skola... (:

Hum.. ja... Det var nog allt för stunden (;

Ses senare ikväll troligtvist då jag kommer lägga in en dikt som jag skrev vid halloween förra året - dvs. den är tillägnad Djävulen (:


Svaren ifrån frågestunden.

Till att börja med tänker jag säga sorry att jag har varit dålig på att uppdatera här på sistonde.

Gillar du mig? :) (Layla)
- Ofc (:

Hur många haru strulat med?
- Nada

Har du några husdjur?
- Yepp (: Familjen har en gemensam skäggagam, Tjabo, och sedan har jag igång ett 54 L akvarium där det bor 6 Kardinaltetror, 4 Sebradanios, 1 Khuliål, och 4 Pansarmalar för stunden, och sedan har jag ett 11 L akvarium som jag har 6 Platysar i. (:

Vad brukar du oftast klä dig i?
- Ojj... Ja... Det är lite olika. (x Ibland är det bara jeans och någon t-shirt, ibland tunika och leggins, ibland mina pirat byxor och linne, ibland kjol och leggins och antingen t-shirt eller linne till det. o; Men förr hade jag också alltid två armband till det, men dom gick sönder ena efter den andra, så jag måste skaffa nya. /: Och efter senaste marknaden köpte jag ett fint halsband också som jag använder i stort sätt hela tiden sen dess. (:

Hur har du blivit så bra på att fixa sidor?
- Jaa du... Jag vet faktiskt inte det. o: Det började 2005 när mamma lärde mig html, och sedan har jag bara letat runt på internet för att lära mig om css mesta dels, ärligt talat så vet jag inte så mycket om java, php o.s.v. Jag har typ alltid testat mig fram, till en början när jag bara höll på med html, så skrek jag på mamma så fort jag behövde hjälp eller när det hände något (x Nu frågar jag bara ibland ifall det är något jag inte hittar svaret på internet. o;

Vad var det som fick dig att börja fotografera?
- Jag vet faktiskt inte, jag har alltid varit en sån person som har älskat att skapa saker, så det kanske var av den anledningen att jag började att fotografera...

Varför kollar du på tecknade serier när du är 16 år, liksom det är ju för små barn?
 - Svaret på det är enkelt. I mina ögon kanske det är tecknat, men det är anime, och de flesta av de animes jag följer, är i grunden när de skapades i Japan ämnade för 14+ och jag kollar på det för att vissa av dom har en nice story.

Vilket är ditt favorit djur?
- Typ alla förutom hästar.

Varför gillar du drakar, det är ju liksom mer... killaktigt?
- Varför jag gillar drakar? Enkelt. Jag är ett fantasy-freak, och drakar är en mytologisk varelse i den kategorien. Jag älskar allt med dem, deras utseende, deras karaktärer, ja, allt med dem. Det enda jag inte gillar med drakar är att i de flesta storys för barn så är det alltid en drake som är den onda. Drakar är inte bara till för killar att gilla, jag känner många tjejer som gillar drakar minst lika mycket som jag gör.

Varför är det just fotograf du vill bli?
- Det har inte alltid varit fotograf jag ville bli, när jag var liten ägnade jag all min uppmärksamhet åt dinosaurier och försökte lära mig allt som böckerna hade att lära ut, jag ville bli arkeolog och gräva fram dinosauriers kvarlevnader. Men med tiden lärde jag mig att när jag väl blev stor och hade utbildat mig färdigt, skulle det inte finnas några dinosaurier kvar åt mig att gräva fram. Så därför gick jag i flera år, utan något mål, men så när jag fick mobiler med kamera, så började jag fotografera, plus att jag lånade min mammas kamera väldigt mycket, och det var då jag kom på att det var naturfotograf jag skulle bli. Och nu är det den saken jag brinner för mest, visst brinner jag för att bli författare också, men fotograf tänker jag sattsa mest på.

Vilken insekt tycker du är äckligast (själv hatar jag verkligen pissmyror och myggor)?
- Skalbaggar, getingar, myggor och spindlar är de jag är mest rädd för, men sedan är det malar jag också är aningen skraj för, och ja, framför allt fästingar är jag livrädd för efter att jag trampade på en på vardagsrums golvet när jag var liten och kände hur det rörde sig under foten. Men ja, jag är som sagt bara rädd för dom, men skalbaggar och fästingar räknas nog som de jag tycker är äckligast. för de andra kan jag se på utan att äcklas.

Hur tänker du fixa nästa design här på bloggen?
- Jag planerar inte såndanna saker förens jag har tröttnat på hur min blogg ser ut.

Säljer du bilder som du har fotograferat?
- Jag lär väll göra det i framtiden, Men om det blir mycket efterfrågningar på mina bilder redan nu, får jag väll lov att fråga om tips och råd av andra fotografer vad lämpliga priser är (vet ju inget om sådant ännu).

Vart får du insperation till dina designer?
- Ärligt, jag har inte en aning, jag väljer bara färger, väljer ut några bilder att använda och sedan låter jag det bli som det blir. (; Jag tänker inte när jag gör dom, kan man lugnt säga (:

Vilken låt bröt Beatels under 3-minuters-låtar och blev längre än 3 minuter?
- Haha, jag har inte en aning, lyssnar inte på dom (x Men min mamma gjorde/gör, så fråga henne, hon kanske vet (a)

Varför är din blogg så cool!?
- Det visste jag inte ens att folk tyckte, så jag kan tyvärr inte svara på den frågan (x

Riyu Kosaka ♥

 
Danzai no Hana <3


M.o.n.s.t.e.r. <3 (den här låten passar så bra in på mig och mitt liv att det är läbbigt)

Hon äger <3 Plus att jag diggar hennes stil (:

Nu har jag vart snäll (:

Klicka för att besöka Layla's blogg (:
Klicka på bilden för att komma till Layla's blogg (:

Nu har jag vart snäll (:
Fixat Laylas design lite grann (; Från början var den vit, och nu är den så som på bilden ovan (:

Men ska göra om den lite till åt henne imorron (;

Erkänn, jag måste vara inne i någon snällis-period just nu? (x

Och btw, fortfarande frågestund i det förgående inlägget (:

Frågestund - Bara för att jag är en härmapa (x


Foto; Jag - Plats; Hemma hos farmor och farfar, ena deras ros.

Haha, bara för att jag inte har någon fantasi just nu av vad jag ska skriva så tänkte jag att en första frågestund inte vore så tokigt? (x
Så fråga vad ni vill och hur många frågor ni vill (;

Har bara inte bestämt hur länge den kommer vara, det får vi se ^^

Jag ♥ FjärilarJag bara älskar fjärilar så sjukt mycket! (': Visst, jag vet inte ett skit om arterna eller vilken fjäril som är vilken art. Jag bara älskar deras fina färger, deras sätt att flyga, ja, allt med dem... (':

Ja, det är samma bild som jag har i headern.

Hamster på datorn.

Man kan lugnt säga att jag har haft hur tråkigt som helst de senaste tre timmarna.
Först satt jag och drygade med att kolla på de tre första delarna av den där animen som man kollade på hela jävla tiden när man var liten (och jag snackar alltså om Hamtaro - Små hamstrar stora äventyr).
De är så söta på ett barnsligt sätt. (: Haha, det var Hamtaro som fick mig att vilja skaffa hamster när jag var liten, minnen. (:
Men fan vad mysko det var att kolla på den med engelskt tal när man bara har sett med svenskt tal hela tiden när man var liten, först hörde man inte vad dem sa för att dem pratade så konstigt... Men sedan så vande sig öronen...

Aja, sedan så satt jag i si så där 50 minuter i paint och ritade Hamtaro. Ja, jag vet, jag har nog feber eller något, fick bara lust att testa igen...
Ja, och här är resultatet;Inte vackert, inte likt, men inte heller helt fel. Speciellt eftersom det är jag som har ritat den och jag suger verkligen på att rita på datorn. Nej, jag använde inte ritplatta, äger bara datormus.
Ja, jag vet, hans vänstra öga är större än det högra (och nu säger jag det ifrån hans perspektiv), men dem brukar vara det när man ritar honom i den vinkeln.
Hade gärna färgat den, men jag hade bara sabbat den då...

By the way, det kändes mysko att rita honom på datorn, när jag var liten satt jag bara och ritade honom och alla andra hamstrarna för hand i timtal, och av nån anledning så mindes väl jag hur man gjorde trots att det kanske var 5 år eller något sådant sedan jag ritade dem sist.

Aja, ska nog krypa i säng nu, har så jävla ont i knät efter att jag råkade ramla med cykeln när jag var ute och fotograferade med mamma (jo, jag vet, ramla, jag brukar inte göra det, det här var nog första ggn på kanske 6-7 år som jag gjorde det. Men man sjönk ned där jag cyklade)... Hade ont innan, men nu har jag värsta skrapsåret - som nog är infekterat vid det här laget p.g.a. att jag inte har tvättat såret - plus lite blåmärken, sen fick jag ett sår på insidan av tummen (typ emot pekfingrets håll) när jag tog emot mig med händerna för att inte mosa D60... Inte så passande med tanke på att man håller i datormusen precis emot där jag har såret... Och sedan vill jag börja vända på dygnet igen. Men vi hörs. (:

Darkness with gold.


Well, folks. Nya layouten är äntligen klar. Så vad tycks? Själv är jag som sagt sjukt nöjd med den.

Och jo, jag vet, vissa av länkarna i kategori-spalten funkar inte, och andledningen till det är att jag inte har skrivit några inlägg i den kategorin (trots allt, den här bloggen är fortfarande rätt ny).

Snart klar...

Kan meddela att jag kommer bli klar med den nya layouten imorron.
Och jag måste erkänna, jag är sjukt nöjd med den (:
Det är bara lite fin justeringar kvar att göra.
Men ack, jag är för trött för att göra den klart /:
Har ju slitit idá ute i rabatten (jag och min bror har skottat iväg jord och luckrat upp jorden - som nog mest var också av sten och sand.. Stackars växter att behöva leva i det. </3 ). Men ja, nu är det tomt i rabatten och allt är redo för ombyggnad...
Skönt.
Och wiho! snart kan jag få börja designa om här i mitt fula rum! :D Och det betyder att mina fiskar snart får flytta in i sitt 105 L akvarium! ;D

Men, ja, godnatt bro's, ses imorron när den nya layouten är på plats (: Och då ska jag lägga in bilder på lite fina moln som är ifrån min promenad hemma hos farmor och farfar... (:

Viktigt meddelande...


Foto; Jag - Plats; Vardagsrummet - Modell; Världens bästa Tjabo-ponke <3 Redigering; Ingen annan än förminskning, lite beskäring + mitt namn (ibland är det nice att ha för lång lugg) - skulle kanske ha kunnat gjort hans ansikte ljusare, men som sagt, jag suger på att redigera bilder utan att sabba allt.

Det är så... Den nya designen som jag har hållit på med i si sådär dryg 24 timmar totalt, skiter jag fullständigt i nu.
Den blev inte ett dugg bra, så jag pallar inte ens göra klart den. Såå, under kanske 2 timmar, hade jag total brist på kreativitet och kom inte på ett skit, så jag gick in på webdesigns skolans hemsida och läste deras PS-guid. Det var då jag fick insperation till att testa saker jag aldrig har testat tidigare. Och nu använder jag mina första försöks-objekt till den nya layouten (ja, tidigare var det bara ny design, men nu tänker jag testa nya saker eftersom jag typ förstår mig på java script lite grann, så jag tänker göra om layouten lite grann).
Hoppas på att hinna klart ikväll, om inte, tänker jag fan sitta uppe så jävla länge i natt som det tar för mig att bli klar med det.

Men ja, jag ska inte babbla mer nu, jag har jobb att sköta.

I'll be back. 
Och under tiden ni väntar kan ni bländas av söta Tjabo's skönhet. (:
 

OMD! 8D

OMD! 8D Charmander har blivit ancient (ja, jag vet att det betyder gammal/forntida/forn, men ancient låter finare) nu! 8'D
Aww < 3 (':
Charmander

Så fin han blev nu (:
Önskar jag kunde rita drakar så som dom som äger DA kan, och så som folk inne på DC kan... o;


Och ja, jag är ett stort drak-freak som bara älskar drakar så sjukt mycket, det är därför jag har joinat DC och DA för flera månader sedan (visst, DC joinade jag för lite mindre än 1 år sedan). (:

Well...

Well, well... Har inte mycket kvar att göra av den nya designen nu (;
Blir förhoppningsvist klar imorron med den (:
Men den kommer inte bli lika fin som den här, så jag vet inte om jag ska börja om igen... o:
Men tänker byta, så får ni säga vad ni tycker om den, så utgår jag ifrån det ni tycker... Om ni tycker den duger, så behåller jag den, om inte, så gör jag en ny.
Ska iaf gå och sova nu. Så, vi ses (:

Nu har jag varit duktig (:

Har lagt upp väldigt många bilder på galleriet och sen har jag påbörjat att göra den nya designen hit till bloggen (;
Eller ja, har i alla fall på börjat headern... Och denna gång blir det två olika görna nyanser och svart. (:
Sure, jag har väll inte riktigt tröttnat på den här designen, men det känns som att det är dags för en ny (OMD! Jag kom på, jag har inte tröttnat på den! Otroligt, jag brukar ju alltid tröttna på alla layouter jag gör efter minst 1 dá, men den här har jag ju haft i typ mer än 1 vecka! Åh fy fan, det är ju rekord) (;

Sen har jag inte vart så duktig idá när det gäller att städa klädkammaren och sortera det jäkla harry potter legot så jag kan sälja det nån gång i år... .__.' Har bara sorterat 1 del, och ja, upptäckte att jag måste ha sålt med fel bok till en gammal sak som jag sålde för typ 1 år sedan, för det var fel "innehåll" i den blå boken till "Affärer i Diagongränden" - det ska ju vara en blå bit med lite stjärnor på, men det var en sån som det ska ligga i den röda boken istället och det fanns inte någon annan... Blää... Vad jag är sämst. på att hålla koll på mina prylar... ): Måste fan resna ännu mer än vad jag gör så jag bara har pytte lite saker att hålla koll på, då kanske jag grejjar att hålla koll på allt...

Aja, fortsätter med designen imorron + att jag kommer lägga upp fler bilder på galleriet då. (: Humm... Sen måste jag göra rent till fiskarna och försöka utrota sniglarna igen - dom är tillbaks )': -  men då måste jag röja här i sovrummet först... Gaah vad jag har mycket att göra känns det som, jag har ju inte fotat en enda blomma ens på typ en vecka, har bara fotat det jag ska sälja ju! D':

Även baksidan kan dölja en skönhet som ni sällan ser...


Så mycket att göra, så lite tid...

Och här sitter nu tjejen som skulle fixa ny design här på bloggen och lägga in bilder på bild galleriet...
Hum... Ja... Man kan nog lugnt säga att jag har mycket att göra.
Som t.ex. att försöka välja ut en eller flera bilder till att ha på min utställning nere på bibblan (det var ojämnt antal som jag hade skrivit ut, så sjukt misslyckat). Och sen ska jag lägga upp bilder på mitt galleri så jag inte har så pluttigt med bilder som jag har nu.. Men aja, det lär bli mycket bilder där när jag väl fått upp de bästa bilderna av de jag fotograferat hitills (: Så man får ta och ha lite tålamod.

Internet har vart trasigt idá, så det var av den anledningen som jag började städa & rensa i klädkammaren - woho, andra ggn i år som jag slänger ut skit där ifrån x) - och sen glömde jag bort bloggen... Typ...

Jao, och när jag höll på att städa där så fann jag mitt gammla harry potter lego som jag inte rört på typ 2 år x) Så allt det ska säljas. Så jag har börjat göra rent allt, kolla så att allt är komplett (hitils är det en del som saknas ifrån Hagrids pumpaland, men jag gissar på att den kan ha hamnat ibland min brors lego, för han hade jävligt många såndana bitar när jag hjälpte honom och bygga hans äldsta lego för några veckor sedan). Se hittade jag en vulkan med massa små dinosaurier till som jag har haft i många herrans år - känns det som - en sak som jag önskade mig i typ 3 år, men som jag aldrig fick och tog tag i saken med egna händer och köpte den själv. x) Sen så fotade jag mina gammla playmobil saker som jag också har hittat - det är ju folk som sammlar på sånna, så varför slänga när någon kanske vill köpa dom? - och ja, imorron ska jag fortsätta städa i klädkammaren, kolla ifall legot är komplett, fota det jag ska sälja, och försöka komma på ett vättigt pris jag kan sälja sakerna för, så jag tänkte kolla i gammla lego-tidningar vad allt lego jag har kostade när det var sprillans nytt och sen komma fram till ett vättigt pris på dom.

Och OMD, jag tror knappt det är sant! O: Det är en som vill köpa ett foto av mig! O: Alltså, är det ett skämt eller? O: Mig? Ofta... Kan inte tro att det är sant, sure, det är nog den bästa bilden jag har fotat ever som hon är intresserad av, så det är väll förstårligt när det är så - säger vi... (: Lovar, lägger upp den imorron bitti - eller ja, det lär bli vid 11-snåret. ;3

Bara för att jag känner mig [o]seriös...


Ännu en print screen ifrån när jag spelade POTC idag, vackert, inte sant? (:Ett hjärta som föll,
En själ som inte höll,
Tårar som forsar,
Tårar som bildar små åar,
Ett hjärta som brast,
Uti all hast,
Ett leende som du tog,
Ett leende som dog,
En sorg som föddes,
Samma dag som vi möttes...


Haha, det var bara en liten dikt jag skrev på typ 5 minuter för att bevisa för en att det inte är så jävla svårt att skriva en dikt som rimmar. (:
Kan skriva bättre - tror jag...
Som sagt, bara en helt obetydlig dikt som är totalt oseriös och kass. (x

Jag har spelat Pirates Of The Caribbean x)


Print screen; Jag - Spel; Pirates Of The Caribbean

Haha, fick testa spela något dator spel med POTC i förrgår x)
Visserligen suger jag på det och kan inget, men det var kul att vara ute och segla på de öppna havet :) Men när jag tog den där print screen bilden började det precis att regna och vinden försvann o: Så alla fina vågor som jag åkte och guppade i försvann också :/ LoL, jag skulle bli sjösjuk om jag var på en sån båt som jag körde när det guppade så mycket som det gjorde typ 1 minut innan jag tog den här bilden x'D

Iaf, förutom att ha fått test köra båtar, så har jag skrivit sjukt mycket av min story På Flykt :) Har typ bara två och ett halvt kap. kvar att skriva nu :)

Har gjort mycket...


Foto; Jag - Plats; På framsidan av min familjs radhus - i rabatten.

Well... Det är så här, har inte skrivit något här i bloggen förens nu eftersom jag har gjort annat idá. Som t.ex. har jag mått skit illa ("råkade" ta en överdos av ibumentin under natten p.g.a. att min tand jävel gjorde så jävla ont att det inte hjälpte med 1... så det blev 3 st jag var tvungen att ta innan det gick över), sen har jag kollat på anime - ofc x] -, laddat hem lite anime (ska fortsätta det imorron), laddat hem en test version av Adobe After Effects CS4 (som tydligen ska vara bra så mycket bättre än Movie Maker), skrivit typ 3 sidor av På Flykt... (Woho, är snart klar med den 8D Har bara typ det kapitlet jag håller på att skriva + 5 kapitel till att skriva klart :] ), sen har jag vart i Uppsala och handlat panelgardiner (skit fina :D Två st hel svarta och två st med japanska tecken på), och så var vi på Djur-Hobby och då hällsade jag på mina små kompisar (en vuxen skäggagams hona - honan som Tjabo "vinkade" till när han fortfarande bodde där, fyra skäggagams bebisar - sååå söta :'D -, en liten vattenleguan som är jätte söt, och sen 5 land sköldpaddor, också otroligt söta :) ).
Så ja, fullt upp. Sen har jag börjat välja ut låtar som jag ska använda när jag gör nästa amv - som jag tänker göra i Adobe After Effects CS4 ofc - hitills har jag bara valt ut en, Danzai no Hana av Riyu Kosaka (om ni minns amv;n jag la in här tidigare som Hind har gjort, så är det låten på slutet där som är den korta versionen av den låten, det är den långa jag tänker göra en amv på). :) Den låten äger fan <3 Jag kanske inte är den bästa på japanska, men lite kan jag ju trotts allt eftersom jag kollar på många animes med japansk tal :)
Man fattar mer och mer när man läser all text på japanska och försöker sjunga med så gott man kan först x antal gånger, och sedan leta reda på någon vänlig själ som har sett till och gjort en text på engelska med låten så man kan läsa den sedan så man fattar vad det är man försöker sjunga, så man börjar ju koppla då vad som betyder vad. :) Men fan så långa ord det finns på japanska xD

Aja, nu är det dags för mig att gå. Vill gå och lägga mig nu ifall min tand ska göra ont i natt med - om den gör det måste jag till tandläkaren innan den 25 augusti, man blir ju fan helt död av att ha tandverk... Man är som en zombie blandat med en ghul på dán om man har det för att man får sova så lite. Och fan nu blev jag sugen på att rita en demon bara för det x) Får göra det imorron :)©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day