Sjukdommen slår till... ):

Första offret har nu gett upp i kampen emot den hemska sjukdomen som drabbat dem i fredags.

R.I.P. Ena Minstingen I Gänget
*2009-**-** - † 2009-08-31

Vila i frid min älskling, och förlåt att jag inte duger till något... ;____;

Det dröjer nog inte länge fören nästa minsting i gänget dör också... ;_____;

Tack så jävla mycket för att ni inte ville lyssna eller tro på mig i fredags när dom insjuknade...!! ;________; Det är fan erat fel att dom dör för att jag inte fick köpa medicinen till dem tidigare... ;_______;

Tidlös tystnad...


Så mycket man vill, men så lite pengar...

Jag är glá att kursen jag ska på imorron inte kostar något eftersom jag har min bästa vän. (a)
Men ack... Jag har insett att min lista på svin-dyra-saker-jag-vill-köpa är allt för lång...
Varför måste allt vara så jävla dyrt?
För liksom, det är följande saker jag sparar till:

El-gitarr
Gitarr
Mini-laptop
Ett Macro
En telezoom
Lakan, överkast, kuddar, matta (and so on) för att inreda mitt rum (jippi, Jysk har rea opå mina saker jag ska köpa nu! :D då behöver jag inte vara lika rik längre för att ha råd med allt)
Ritbräda
Photoshop CS4
After Effects CS4
Illustrator CS4
InDesign CS4
En Mac (ja, jag har blivit typ kär i Mac datorer nu, eftersom de är de enda datorerna man använder på GUC, och dom är fett mycket bättre än en vanlig PC - som jag sitter vid nu)

Oj oj oj oj.. Min lista är säkert längre än den här, men det är bara det att jag har total minnes förlust isf. Men sånt är livet. Det är iaf dessa saker jag vill ha som inte är såå värst billiga... Billigast är nog en El-gitarr eller en ritbräda. Och det är alla Adobes program som blir dyrast för mig, över 25 tusen om jag har kollat rätt (nej, jag räknar inte på student-pris, för den makafjongen verkade så kompliserad)...

En helt off-inlägg-sak. (: I onsdags på tryck tekniken lärde jag mig hur man redigerar foton. (: För jag och Ellen satt och försökte komma på hur man kunde få mitt foto på Tjabo ljusare, och då hittade jag tillslut det, och hon hjälpte till att säga hur mycket jag skulle ändra bildens ljus. (: Dock var det i CS3 och jag hittar inte den saken jag ändrade på ljuset med i mitt CS... D:

Sorry folket...

Har inte skrivit något här på bloggen på sistonde pga. att internet har varit trasigt var enda jävla dá den här veckan.
Det är bara idá som internet inte har varit trasigt än.
Men det skulle inte förvåna mig att det går sönder igen snart.
Jag hatar combort. -___-' Dom är alltid nere och säger när man ringer och säger att dom är det "Det är inget fel"
Men vad fan? Något fel måste det ju vara när internet är trasigt hela jävla tiden. -__-

Grattis mamma! (':


Foto; Jag - Plats: Gredelbyhagar

Ett fyrfalldigt leve för min mamma! (:
HippHipp, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!! ;D
Grattis på 41 års dagen lilla mamma! (:

Dina ögon säger mer än tusen ord...Seriöst, jag har kommit fram till att jag gillar, eller snarare älskar, att fotografera katter ute i naturen... (:
Speciellt bilden ovan älskar jag. Den kanske inte ser så mycket ut när jag förminskar den, så jag flikade in full-skala på ögat i hörnet som ni ser.
Det är framför allt den lilla kattens öga som gör att jag älskar bilden, tycker den blev jätte nice helt enkelt. (: Man ser skogen spegla sig i kattens öga, plus min bror som stod och pratade med katten när jag fotograferade den här bilden.

Man kan lugnt säga att jag inte är den som redigerar mina fotografier så värst mycket... Dels eftersom jag suger på det. Men ärligt, jag hatar att redigera bilder. Det ska vara den äkta varan för min del. (;

By the way, troligtvist ny design på G... (:

Att börja på ny skola...

Jag hatar det helt enkelt. Sitta själv tills man får träffa de man ska gå i samma klass som. Fy fan alltså.
Idá körde mamma in mig till GUC vid typ 09:00 på morronen, vi var inne typ kvart över, jag satt i bilen och väntade till ungefär halv, då mamma var tvungen att åka.
Och så när jag kom in, satt jag och väntade i evigheter - eller ja, snarare en halvtimme - tills jag fick "checka in", och då fick jag veta vilken klass jag skulle gå i, att jag skulle gå upp till andra våningen i C byggnaden för att bli fotograferad och att jag kunde hämta mitt buss-kort i reseptionen.
 I alla fall, när jag hade hämtat mitt buss-kort och fotograferat mig satte jag mig själv vid en ledig bänk och läste igenom alla papper.
När jag väl hade läst klart allt var klockan typ 10:50 ungefär, så då satte jag mig och lyssnade på musik och ritade på ena pappret - tur att jag lånade med mig en ikea-penna ifrån bilen - när jag tröttnat på att rita sms:ade jag lite med Pernilla, och sedan spelade jag Guitar Hero III samtidigt som jag lyssnade på Linkin Park (hade självklart inte ljudet igång på guitar hero).
Sen när matsalen öppnade, sket jag i att äta, pallade inte sitta själv.
Så satt jag där jag satt tills klockan var 11:52, då gick jag till klassrummet där klassen skulle träffas, och så fick jag ju självklart stå och vänta ett tag eftersom det var 12:00 som man skulle träffa klassen.

Väl inne i klassrummet satt jag mitt i mellan en tjej som hette Malin och en som hette Linnea. Och ja, vår mentor gick igenom häftet vi hade fått, sedan fick vi scheman för den här veckan och nästa vecka. När det var klart körde vi att man skulle säga sitt namn, vart man bodde/var ifrån, intressen och vad man inte gillar. Så ja, det var ju kul att veta att klassen jag hamnade i är typ en musik-och-idrotts-klass och inte fjortis-vs-emo-eller-hårdrockare-klass. (:
Men blev nästan liite besviken när jag fick reda på att jag och en ifrån min förra klass hamnade exakt i samma klass. Fer sure, jag har inget emot att hon också valde GUC, men att dom skulle plasera oss i samma klass.. Njee...
I alla fall, efter presentationerna gick vi ut på en rund vandring på skolan - och vår mentor verkade lite vimsig, han hittade typ inte till alla platser o___o - och när det var klart fick vi gå.

Men ja, jag stod och väntade i evigheter på att mamma skulle komma och hämta mig. Men då stod jag och snackade med en annan tjej i klassen (och jag är så jävla dålig på namn att jag har glömt bort var hon heter ;___; Plus typ alla andras namn också, kommer bara ihåg vem som var Ellen, vem som var ena Linnea, vem som var Mailn, och vem som var Olivia... eh.. typ inga fler.. O__O och det där var inte ens hälften) tills hon och hennes kill-kompis skulle ta bussen till centrum.

Och det framför allt för jävligaste av allt. När vi gick emot Coop Forums ingång, så visade jag mamma buss-kortet, och då ser hon att det står 1993-01-03 istället för 1993-01-06 på't. -___-' Och på GUC's hemsida ska man ju kunna skriva sitt person-nr för att få upp schemat, och liksom, mamma testade det och fick inte upp något, så jag börjar misstänka att dom har fått för sig att jag är född 1993-01-03 istället för 1993-01-06 -___-' Så jävla drygt.
Så jag är inte ens säker på om han/hon som kör bussen kommer låta mig följa med bussen in imorron när det står fel... O___O Men vad fan, det är ju inte mitt fel att dom skriver fel person nr på mig... -____-'

Oneshot - Bortom tidens rumStillheten, tystnaden, mörkret, ensamheten. Varför är jag här? De bultande slagen i min bröstkorg ifrån mitt tomma hjärta ekar likt trummor inom mig. Det är tystnaden som förstår, stillheten som inte bryr sig och mörkret som är ens vän. Kylan kryper sakta upp längst mina redan skakande och frysna ben, in under jeansens tyg, inpå min bara kropp. Dess mål är mitt huvud. Dess mål är att frysa ned mig. Mina tänder skakar, händerna darrar då jag ginder dem för att hålla värmen. Vart är jag? Är detta en dröm? Det går kalla rysningar längst med min ryggrad. Jag drar min jacka tätare om mig i hopp om att få lite mer skydd.
Mörkret omkring mig är påträngande. Mörkret är helt utan ljus. Inte en enda stjärna glimmar uppe på den svarta himmlen. Månen kikar inte ned på mig för att se efter mig. Eller är det ens himmlen ovanför mitt huvud? Jag vet inte.
Den kalla snön känns som kalla nålar då jag drar mina händer längst med marken. Men jag ser inte de vita små kristallerna. Min lugg faller ned i mitt ansikte, eftersom den är för lång, då jag drar upp benen intill mig och lägger huvudet på dem.
Kylan kryper ännu längre in i min kropp, fryser ned allt i sin väg. Jag huttrar och trycker armarna emot min kropp, i ett sista hopp av värme innan min lilla låga av liv slocknar ut.
Tidlös tystnad. Tidlös stillhet. Tidlöst mörker. Tidlös tomhet.
Är detta min själ?

Akvariumet, akvariumet, står intill en vägg...

Väntar, väntar, på att få startas upp helt...

Håller på att starta upp mitt 105 L nu. (: Började igår eftermiddag med att klippa till filtervadd, grovt filter och fint filter material till den (: Och sen bara för att min bror fick filtervadd av mig, fick jag kol av honom. Mycket bra. (:
Ska till att börja nu med att plocka upp växterna ur 54 L och börja tvätta dem. Snigel jävlarna ska fan inte till 105 L!! >.<'

Och vet ni en sak? (: Som är riktigt rolig. (:
Jag har ju köpt för x antal månader sedan, en halv-vuxen snigel ätande snigel - som inte är i mitt 54 L, för den är med min brors fyra andra - och vet ni? Jag har börjat hitta små små snigel ätande snigel ungar i mitt 54 L (: Vet inte hur många de är, har flyttat över en av dem till mitt 16 L eftersom det är sånna där äckliga sniglar som kan para sig med sig själv om dom inte hittar någon att para sig med, men har sett iaf en till i 54 L, kanske två eller tre om jag har tur, för liksom, i ena stunden kan den/de jag ser vara på ett ställe, och tio sekunder senare när jag har tittat bort en stund, är den flera centimeter (mer än 20 ofc) ifrån där jag såg den senast... Men ja, jag är nästan glá att jag har fått ungar, för det är ju så att snigel ätande sniglar är väldigt dyra för sin storlek (35 kr/st - dvs i samma prisklass som mina pansarmalar).
Men ja, nu ska jag inte blabbla mer, nu ska jag börja arbeta... (:

Bye så länge... (:

Du & jag emot världen...Bara för att jag var lite kerativ och pallade redigera den här bilden aningen mer än vad jag brukar redigera mina bilder och för att jag anser att jag har varit på tok för oaktiv här på bloggen nu under sommar-slutet så lägger jag upp den nu på en gång medans internet fortfarande fungerar...

Älskade skor...Älskade skor...
Så sköna...
Så fina...
Men ack, så dyra...

MEN DESSA ÄR MINA! :D

Förlåt mig, Lillen... )':


Foto; Jag - Plats; Mitt gammla rum - Kamera; FinePix S304 (mammas kamera) - Datum; 2007-11-14 - Modell; Lillen (som då var ca. 1 år gammal)
Jag vet att bilden inte är så vacker, men detta är den vackraste bilden på honom som jag har... Och den som får en att minnas vem han var som liten...

Ja, jag har varit hos farmor och farfar idá... Jag har fotograferat mycket, solat och badat... Käkat god mat (fotade dock inte mer än med mobilen på maten och den har jag glömt i bilen nu).
Mamma och pappa är fortfarande kvar där borta med resten av folket och har nog vid det här laget precis käkat klart kräftorna och ska börja på pajerna. Ärligt, jag bryr mig inte. Får ångest av att käka kräftor när jag ser in i deras sorgsna små ögon (ja, jag känner skuld när dom ligger där på min tallrik, jag är ju fan djurälskare.. och kräftor är ett djur). Och jag orkar för den delen inte mer efter allt bröd och lamm biffar/spett(?) som jag har käkat nu under kvällen..

Men när klockan var ca. 20:35 så började jag få tanken att jag skulle gå hem, jag skulle ändå hinna hem före alla andra trotts att det är mer än 1 mil till farmor och farfar. Jag sms:ade lite med Pernilla, men ja, inte så lång stund p.g.a .att hon var upptagen med att leta efter något inne på msn.. Och då fick jag tanken ännu mer att jag skulle gå hem, att jag lika gärna kunde leta efter rådjur på vägen hem (klockan var då närmare 20:55). Jag gick in, började packa ihop min kamera. Gick ut och gick förbi mamma och sa att jag gick hem. Då verkade det som att hon fick panik, så hon skjussade mig och min bror hem (åh, juste, på tal om min bror, han ville hällsa till er som läser min blogg att det är han som posar med havre(?) själken på ena bilden i inlägget innan detta). På väg hem, såg min bror iaf två skit fina älgar (yes, it's ture), ute på en åker, mamma stannade, jag sprang ut och sprang ca. 5 meter ut på fältet och försökte zooma in dem, det gick, men jag fick dock inga bra bilder på dem ;__; Antingen så körde kameran med blixten, då blev det bara svart, några läbbiga vita saker i nedre kanten av bilden, eller när jag körde utan blixt så blev bilderna skit suddiga trotts att jag hade VR igång och höll kameran stilla...Plus att mitt tele objektiv hade för kort räckvidd, måste köpa ett som når längre än 200 m.. Så ja, det blev inte så lyckat... Men det var kul att se älgar i det fria igen, det är inte ofta jag gör det. Btw, det var en hona och hane (haha, ja, jag använder mitt tele som en kikare rätt ofta, fukar bra som det när man kollar på långt håll ifall det finns något intressant att kolla närmare på där).

Men ja, till saken, till rubriken. Det är så, mitt akvarium är över 2 år gammalt nu (2 år , 2 månader och 4 dár gammalt för att vara exakt), och jag har faktiskt kvar fiskar som levde i mitt akvarium då det var nytt... Eller nu har jag bara en kvar av mina första fiskar, Big.. Det är så, Lillen har varit hängig i två dárs tid nu...  Jag visste att han var nära att dö, jag ville vara med honom när han tog sitt sista andetag.. Men... Eftersom vi åkte bort idá till farmor och farfar, så tvingades jag att lämna hans sida.. )': Han levde imorrse, han levde innan vi åkte (kring klockan 13:00 alltså), och nu är hans kropp borta, jag har letat överallt. Men den finns inte, han finns inte. Nu har jag sån jävla ångest att jag lämnade honom, att jag lämnade akvariumen hemma ensamma, utan uppsikt, utan kyla, utan nått. ;__; När jag kom hem för ca. 40 minuter sedan, var det nämligen 31 ½ grader i både 54 L, 16 L, och 11 L.... Det är ett mirakel att dom fortfarande lever, för de flesta av mina fiskar klarar inte så hög tempratur.. Detta har helt enkelt fått mig att inse, snart är det Big's tur att lämmna mig. Snart är det honom jag förlorar. Och det får mig att inse, att om jag lämmnar hans sida när han blir så dålig som Lillen blev nu på slutet, så ska jag inte ha några djur längre.

Förlåt mig, Lillen, jag bröt mitt löfte som jag gav till dig igår... Förlåt... )': Jag vet att du inte ser detta, men jag hoppas att du hör min gråt och förstår att jag är så jävla ledsen över att jag svek dig. Allt är mitt fel, precis som vanligt, jag måste lära mig att säga nej... Jag trodde jag kunde det, men detta bevisar att jag inte kan.
När det är min tur att dö, så hoppas jag att vad det än är som bestämmer ens öde, att vi får träffas igen, så jag kan säga förlåt, innan jag blir förvisad till helvetet eller att viljelöst vandra på jorden i eviga tid tills den inte finns mer...

Du finns för evigt i mitt hjärta, mitt minne, och i mina tankar. Förlåt!

R.I.P. Lillen *Okänd - †2009-08-08 - ca. 2 ½ år gammal.

OBS! Detta inlägget skulle ha funnits på bloggen redan igår kväll vid 22:37, men internet slutade funka för mig, så jag lyckades inte posta detta!

Pictures I Like...Eftersom det inte har blivit så mycket fotografier här på sistonde, så får ni roa er med att se på dessa tills vidare. (;
Idag så börjar renoveringen av mitt rum, i alla fall efter att loftsängen har tagits ut ur klädkammaren så jag kan ställa in lite saker där så det blir mer plats här i mitt lilla rum. Kommer troligtvist fotografera före och efter bilder som jag kommer lägga upp här på bloggen så ni får se vilken skillnad det blir. (;

Håller i alla fall på att gör skuggningen på en liten manga-tjej som jag har hållt på med att skissa upp i förrgår, färglägga igår och påbörjade skuggningen av ansiktet samt färga hennes ärm lite blodröd där hon har såret. Så det är just det jag ska fortsätta med nu (;
Men jag förstod mig inte på hur man får till skuggningen i Paint.NET, så jag fick köra skuggningen i mitt Ps istället...

Enjoy (: Har fler att lägga in på datorn, speciellt på fjärilar och trollsländor ♥

Vad ska jag rita?


Ritad av; Mig - Program; Adobe Illustrator CS4 (skiss), Adobe Photoshop Elements (Färgläggning av vargen), Adobe Photoshop CS (Bakgrund) - Datum; 2009-08-04 kl. 14:47-16:03

Alltså, jag har en test-version av Adobe Illustrator CS4 just nu, och den är bara tillgänglig i 26 dagar till, och ja, jag har fantasibrist.. Vad ska jag rita i den?
Jag vill använda den så mycket som möjligt tills det inte går att använda den längre... Och ja, jag har sån jävlig fantasibrist att jag inte kommer på något att rita...

Bilden här ovan, gjorde jag bara på måfå för att jag ville se ifall det var svårare att rita en varg på datorn än att rita en med kol, och det blev kol som det var svårast att göra den i. For sure, den där vargen är väl inte så värst naturtrogen heller, det är ju bara silluetten av en...

Men seriöst, hjälp mig... Säg något du tycker jag ska rita och jag försöker - är ju inte säkert att jag lyckas, men jag försöker ju så gott jag kan att lära mig rita på datorn...

Converse + Cheap Monady = Nice som fan

Har vart i uppsala idá och gjort av med 1099 kr på två efterlängtade saker. (:

Ett par mörk blåa Cheap Monday för 400 kr (:

Och ett par svarta Converse för 699 kr (:

Fer sure, jag avskyr priset jag köpte mina converse för... o__o Liksom, dom har ju kostat 599 typ hur länge som helst, så varför kan dom inte ha kvar de priset? Fan vad jag önskar att jag hade gått till affären på båten tidigare och köpt dem där för 495 kr... ;_; Men aja, jag har iaf mina efterlängtade converse nu <3 Har väntat i över 1 år på att få köpa sånna, och nu står dom och gör sig fint nere på skolhyllan tills jag ska använda dem (': <3
Dock blev det inte ett par ljus gråa (som jag egentligen ville ha). Det fick bli svarta istället (:

Lägger upp bilder när jag har lagt in dem på datorn (:
Nu väntar jag bara på att mina nybakta amerikanska choklad muffins ska slavna så jag kan käka upp dem ('x <3 Så sjukt góa dom är! O: Haha, ska fan lägga upp receptet här åt er så ni också kan baka dem (;©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day