... För att vi försvann.

Det var ett år sedan, mer än ett år sedan, som jag senaste gången satte mig ned och skrev något här. Varför, det kan man undra... Svara, tänker jag inte göra... För det finns nog inget svar att ge och om det fanns något svar hade det nog varit ett löjligt sådant som ni ändå inte skulle vilja höra.
 
 
När jag nu tittar tillbaka på minnen från förr och inser att jag bara behöver gå tre mappar tillbaka på datorn, till mapp 137 närmare bestämt, innan man är tillbaka på någon solig dag som existerade för ungefär ett år sedan... Så inser jag hur mycket jag har låtit gå förlorat. Vad hände med oss, min vän? Det där "vi två mot världen" försvann tydligen trots allt... Var det för att det där "vi" blev fler än planerat...? Delvis... Dock ska vi nog placera all skuld på mig, som inte tog alla chanser som fanns och alla stunder som skulle ha bevarats... Varför...?
 
Förlåt mig, snälla. Jag älskar dig, jag älskar er alla. Ge mig en chans till, låt oss skapa igen. Låt allt bli som förr... Precis så som jag minns det... Precis så som jag älskade att ha det.
 
Jag vill se världen, med er och ingen annan.
  ©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day