still, you do not answer.


Ibland går dagarna i ett - alla är likadana. Ibland går de på rad och väntar på det som kommer här näst - det är dagarna som är olika. Jag har fått för mycket fritid och är därav ständigt uttråkad för att jag inte behöver sätta någon deadline på något. Att jag inte behöver känna någon press på mig själv att bli klar har fått mig att tappa intresset till att göra något alls. För att inte ens nämna att jag är ständigt trött, nästan i alla fall.
   I skrivandets stund är vädret fint, det är grått och regnar - vilket gör att det är svalt och skönt här hemma. Det enda som saknas är åskan, det skulle vara som pricken på ett i.

Jag väntar på svar ifrån både folk som jag har mailat och ifrån min vän som jag måste se asap så vi kan sätta oss och boka biljetter, plus att jag funderar på att improvisera ganska rejält genom att baka en lite specialare av en sockerkaka... Och där mitt emellan velar jag fram och tillbaka om jag ska låta datorn vara stället som jag målar på eller om mina akvarell färger ska vara mina offer denna gång... Jag har levt vid symaskinen till och från samt att jag har varit bosatt utomhus för inte så länge sedan. Många rader och ord har skrivits under dagarnas gång, men till min stora sorg är det ingen text som är klar än.
   Mitt hår har börjat färgas vitt på grund av att jag fick vit målarfärg i luggen (som lustigt nog inte går bort hur mycket man än tvättar det) och jag väntar på en peruk som ska komma hem till mig snart. Jag har strosat bland hyllorna i en second hand affär i jakten på två passande burkar, ett par passande skor och en hög hatt, men jag hittade fina knappar och en underbart härlig kista istället. Dock var det bara knapparna som fick följa med mig hem pga att jag inte hade med mig 520 kr så jag kunde köpa kistan.

På grund av vädret som varierat och att jag har gjort mycket annat än att vara ute och gå, så har det inte blivit av att jag har fotograferat så mycket den här månaden. Vilket känns synd... Eftersom jag har missat många av växterna som bara är fina i juni månad på grund av det. Kanske nästa år...

Nu ska jag och Emily gå ned till köket och äta lunch och efter det har jag precis bestämt mig att jag ska göra de sista sakerna på två böcker som jag har gjort (så jag äntligen kan säga "jag är klar med dem"). 

Drocell, L & Undertaker

Egenfärgat papper med te och sedan målat med akvarell. Drocell & Undertaker @ Kuroshitsuji/Black butler tillhör Yana Toboso och L @ Death Note tillhör Tsugumi Ohba & Takeshi Obata.


Uppcon XII / 12

Det sista Uppcon någonsin har varit slut i tre dagar nu, och jag har inte fått in alla bilderna på datorn förens nu idag. Bättre dagar i mitt liv har jag inte haft sedan jag höll D60 i min hand för första gången för tre år sedan. Inget slår de totalt fyra dagarna av mitt liv. Så mycket fint folk som jag har träffat den här helgen kan jag varken räkna på mina fingrar eller minnas att jag någonsin har träffat tidigare.

(håll musen över bilden = texter)
Jack Sparrow
Folk @ Uppcon dag 1
Sushi
Cosplay tävlingens invigning
Jack Sparrow & Eruka
Sharon & Xerxes Break & folk i bakgrunden
Shühei Hisagi
Eruka & Death the Kid
Före SCREW's konsert
Jag har varit på konsert, varit på intressanta föreläsningar, kramat fler människor än vad jag minns hur många det faktiskt var (det är bara fyra som jag kan nämna på rak arm och det är Kakashi, Ciel, Undertaker och Break) och tittat på fina saker på marknaden (plus att jag kom hem med en hel del. En hatt, en ring, en bok, fem mobilsmycken och två affischer). Och det bästa av allt; Jag har känt mig hemma på riktigt och inte som det utstirrade fånet som få (läs; max 10 personer) i Knivsta accepterar.
Ichigo Kurosaki & Rukia Kuchiki - Cosplay tävlingen
                                               Itachi Uchiha & Deidara - Cosplay tävlingen
Det blev även nu under Uppcon som jag cosplayade på riktigt för första gången (jag har ju egentligen bara försökt efterlikna Jaden @ Yu-Gi-Oh GX tidigare med saker jag har hemma), och det var bland det roligaste jag någonsin har gjort. Så det är något som jag tänker fortsätta göra, så enkelt är det. Ja, det kan tyckas vara sent att komma på det nu, men så går det när man inte lyckats få gå på konvent förens nu. Bilder på den ska jag väl försöka fixa asap, kan inte lova något om exakt när det sker. Men någon gång innan sommaren är slut vore ju något.
   Just nu är jag så gott som 80% säker på att jag bokar biljett och beger mig till Linköping i slutet av Juli och går på Närcon också. Ungefär som att jag har min semester där eftersom jag ändå inte kommer åka någonstans i år heller - om jag inte fixar något själv. Och om det inte blir Närcon så blir det Kawaiicon, så enkelt är det. Och sedan i höst Kultcon. Ja, jag tänker nog försöka gå på så mycket som möjligt. Jag är så kort att det inte märks att jag är så gammal + att jag känner att det är värt att åka till ställen där man får känna sig välkommen och accepterad.
   En anledning till att jag mest sitter inne när jag är i Knivsta är helt enkelt för att slippa alla som stör sig på och inte accepterar mig av anledningar som för mig är okända. Så då betalar jag hellre små resor och åker till platser där jag kan gå ut utan att vilja vända på klacken och gå in igen.

Och jag vet redan vem jag ska cosplaya om jag åker till Närcon eller Kawaiicon, hehehe. Det känns fint. Tre dagar efter Uppcon och jag har redan börjad småfixa en ny kostym. (:

... För att klä mig i handskar och hög hatt.

Paint tool SAI+1 timmes skiss. Takumi tillhör mig.

Någon ville att jag skulle blogga igen, jag bloggar inte när jag inte har något vettigt att säga eller att visa - så enkelt är det. Jag har inget att säga om min dag då jag tog studenten, för alla andra har redan sagt alla ord som går att säga om den dagen. Jag har inget att säga om presenterna som jag fick som "grattis till studenten", för de var alla fina även om det bara är två som jag kommer använda riktigt mycket (min mobil som jag fick av min bror och min polaroid som jag fick av min morbror).

Personen på bilden i det här inlägget, är en person som jag har känt länge, under en förjävla massa år rent ut sagt (nej, jag har noll koll på hur länge det är, länge är det i alla fall). Första gången vi sågs var i en mardröm där han fick mig att bli så rädd att jag började gråta och skrika så mycket att jag vaknade av mig själv. Andra gången var i början av Maj nu i år, då var drömmen helt enkelt bara så fin att det inte är sant, visst, obehaglig var fortfarande ett förnamn till den, men läskig var den inte.
   Egentligen hade jag inte tänkt visa någon bild på någon av karaktärerna som ingår i något av de tre projekten som jag har sysslat med under allt ifrån cirka 2 år tillbaka i tiden tills bara någon månad (om du inte förstår vad jag menar, så nej, du har inte missat något. Jag helt enkelt inte har sagt något om detta förens nu), men Thåström tvingade mig till att få en bild i huvudet på Takumi, så det blev helt enkelt att jag var tvungen att rita den lite snabbt igår kväll... Och sedan fick jag för mig att visa den.

Det är Uppcon i helgen, imorgon ska jag på något möte vid ett. Så jag hör nog inte av mig igen förens på måndag som tidigast. Godnatt.


Everyone will eventually be judged and everyone will eventually rot away.


Färga papper, måla, sy, planera vad som ska göras här näst och lyssna på låtar där två av mina nyaste favoriter sjunger (videon ovan avslöjar en av dem, hehe).
   Imorgon har jag mycket att göra, bland annat att fortsätta måla, köpa någon form av "avskedspresent" till mina lärare, laga sushi, städa, och hitta de sista sakerna som behövs inför tisdag... Jag går ut skolan snart, dags för panik inom en snar framtid. Jag har säkert glömt något som jag ska göra imrogon också, men det får jag väl komma ihåg längst med dagens resa.
   Godnatt, och ja, planen är att TFW ska vara klar senast på söndag.
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day