We're the breakdown, I will break ground, on original sin.

Det enda som funnits här på vad vi kallar "blogg", har varit en tystnad, kanske ett eko på sin höjd. Jag har varit uppslukad i tankar och i den finaste, för att inte tala om bästa, fanfiction som jag någonsin läst (och jag har läst mycket fanfiction i mitt förflutna). Mitt liv har helt enkelt haft ett enda syfte sedan i söndags eftermiddag, att läsa.
Under de senaste veckorna har jag blivit den som tröttnat på allt som heter "skola", kanske för att jag bara har missat en dag av skolan än så länge. Men jag lutar snarare åt att anledningen till att jag tröttnat på den orsakas av alla läxor och prov som lärare älskar att slänga på en. Jag är mest troligt inte ensam om att ha tröttnat på skolan, så gott som ingen i min klass gör läxorna längre, jag antar att vi alla har insett att tiden inte räcker till och att det därav inte ens är värt att försöka uppnå resultat.
   Men ändå kan jag inte tycka illa om skolan så mycket som jag egentligen vill, för det är en av de få platserna här på vår Jord som jag faktiskt trivs på.

Första advent är förbi, men jag har ännu inte fått upp min stjärna i fönstret som står mörkt i novembers sista mörker. Jag längtar efter att få sitta och slå in julklappar på alla de sätt min hjärna kan komma på att prova. Mitt behov för second hand saker har ökat efter att jag nu gått i skorna jag fick av min mormor i en vecka och en dag. Nu sitter jag dränkt i tankar om nutet, härnäst och morgondagen - jag måste skärpa mig och sluta tänka så mycket.
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day