my anime list

Det är något med mig och att se många saker samtidigt. Jag varvar med fina filmer och när jag sett klart någon serie måste jag ersätta den med någon ny. Igår kväll såg jag klart de sista delarna av femte säsongen av TMNT och där tar TMNT stopp för mig (de andra som kommer efter det är skit rent ut sagt, totalt förstört allt som TMNT en gång var), så idag när jag väl var hemma ifrån skolan igen fick jag tråkigt och orkade inte göra något.
   Eftersom jag redan fattat tycke för några låtar som spelas i bakgrunden av Bleach kom jag fram till att det kanske var dags att se den... Alla tjatar så mycket om den och hur bra den är (för att inte tala om att folk grälar om vilken som är bäst av Naruto och Bleach). De elva första delarna är sedda, och jag kan inte säga emot, den serien var inte helt fel - jag gillar övernaturliga saker och man smälter av den fina bakgrundsmusiken.


Dessa ser jag just nu, dock väldigt sällan på nummer ett och fyra, men jag ska väl se klart dem är det tänkt så de kan strykas ifrån den delen av min lista.
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day