AloneDet finns egentligen mycket som jag bör göra innan morgondagen gryr, men ändå sitter jag här och tänker, planerar och lyssnar istället. Man kanske skulle kunna säga att jag laddar för att köra igång och börja leva igen, jag känner mig redo för det. Efter att jag ritade klart bilden på Cora igår kväll var det något som vaknade inom mig och jag har insett hur förbannat lat och oduglig jag har varit de senaste veckorna.
   Jag har en massa bilder i kameran som jag inte laddat över till datorn än, drygt en halv film och nästan en hel till film kvar att fotografera klart innan december (som det är tänkt). Det känns som om det är på tiden att börja bli lite mer fäst vid att fotografera igen och inte bara otroligt fäst vid att rita (helt ärligt så tror jag att mitt intresse för att rita har växt om mitt intresse för att fotografera, vilket inte känns bra, jag vill ha de båda på delad första plats).

Nu är det dags att sluta drunkna i tankar och ta sig upp på fötterna för att börja leva, tiden stannar inte även fast kroppen och sinnet gör det.
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day