Det är sådana som du som behövs.

 
Nikon D60 + 55-200mm

Snart var även denna vecka slut och sommarlovet rusar än närmare. Det är två dagar och tre veckor kvar innan det är slut på det "roliga". Jag velar fram och tillbaka på vad jag ska ta vägen vad gäller mitt repotage som jag ska göra som slutprojekt på fotolektionerna (för att inte tala om att jag måste försöka kolla upp vilka uppgifter det är jag inte har hunnit göra, den enda jag har stenkoll på att jag inte har gjort är yrkesproträttet)... Kanske Gredelbyhagar är det enda vettiga trots allt? Jag velar även fram och tillbaka vad gäller sista uppgiften på bilden, vi får välja själva vad vi vill arbeta med och vad det ska vara på bilden (plus att jag fortfarande måste göra klart människo-uppgiften och göra klart det sista på senaste uppgiften). Men jag överväger om att kanske köra på Cyber end dragon med oljefärger... Eller något liknande, kanske akvarell.
   Det kommer vara ett helvete helt enkelt vad gäller alla uppgifter och prov i skolan... Vettefan hur jag ska orka med allt eftersom jag inte är överdrivet kry pga. allt pollen (och även fast jag inte egentligen vill erkänna det så har jag nog gått med feber de senaste dagarna också). Det är knappt att jag orkar sitta och titta på anime då jag kommer hem ifrån skolan.

Imorgon är det en lång dag för mig... Detta är nog första gången sedan jag började i skolan det här läsåret som jag inte längtar efter en torsdag... Lär nog inte vara hemma förens efter 21:00... Vilket blir skit kul (observera min ironi).
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day