Nebulosa skapad ur smärta och uttråkning.


Photoshop pillergöra, inget märkvärdigt.

Jag tror att det är sedan i tisdags som jag började leva på smärtstillande (lika med ipren/ibumentin/alvedon - det som låg närmast till hands kort och gott). Har fått så förjävligt mycket värre problem med mina tänder, förr var det bara min vänster hörntand som jag hade problem med. Nu är det bokstavligt hela vänstersidan av både över- och underkäken som jag har problem med. Var till tandläkaren för tusende gången med detta i torsdags, vilket som väntat inte ledde till något, de hjälpte inte mig ett skit (eller jo, han skulle tydligen försöka se till så jag fick åka in till någon tandläkare inne i Uppsala, men det lär ju ta något halvår innan jag får en tid där).
   Alla dessa problem har i alla fall för min del lett till att jag sover skit dåligt, har fått feber som verkar komma och gå som den behagar, och att jag inte klarar av att äta normalt. Jag har tappat orken till att göra något eftersom allt som finns i skallen bara är en bultande smärta som inte vill att man ska fortsätta leva normalt, man finner helt enkelt ingen ro. Det enda som hitills har lyckats leda bort mina tankar ifrån bultandet i käkarna har varit att se den ena filmen efter den andra (har snart gått igenom alla filmer för tjugotusende gången som familjen min har på dvd, sedan roade jag mig med i torsdags att göra mig själv beroende av fantomen på operan genom att se på den versionen av storyn ifrån 2004, första gången jag såg filmen faktiskt, har bara hört covern på låten som heter just "The Phantom of the Opera" av Nightwish). Filmer är ibland räddarna i nöden, det är fint att fly in i andra världar när ens egen är skit.

Nu håller min ipren på att gå ur känner jag, så jag tänker gå ned och ta en kopp varm obóy innan jag försöker gå och sova.
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day