BouncyDet är kul att se videor som folk filmar medan de ritar. Visst, många gånger kanske man känner sig förbannat dålig då man ser sådana videor... Jag gör det ibland, i alla fall när det kommer till drakar. Men nu känner jag mig inte dålig, även fast personen som gjort videon ovan är så förbannat duktig på att rita. Nu känner jag mig bara väldigt inspirerad till att rita, vilket gillas mycket. Jag har länge velat testa att göra fjäll på Cour och Rayu (jag har fortfarande inte lyckas med det även fast jag har försökt x antal gånger), jag kanske kan testa att göra så där små fjäll som personen gjorde på Cynder och Spyro... Trots allt, jag är Spyro-nörd och vet att ingen av drakarna i spelen har överdrivet tydliga fjäll, och jag tyckte personen lyckades fint med fjällen (dock störde jag mig på en person som hade kommenterat något i stil med "Det är för mycket fjäll och de är för små", den personen kan aldrig ha sett en ödla).

Förr hade jag jätte många kategorier, nu har jag så gott som inga kvar, så jag tänkte att det kunde vara fint med en inspirations-kategori. Det är väldigt irriterande att blogg.se är halvdött också, störmoment till max kan tyckas.
Hanna

Svar:

- Åh haha! Oflyt med mobilen i tvättmaskinen.. ;) Förstår att du vill ha en, jag har funderingar på att ge mamma min iPhone och köpa en 4a (eller 5a beroende på hur mycket jag lyckas tjänta tills dess) för att hon väldigt gärna vill ha Instagram och jag gärna vill ha en bättre skärm. Får se hur det blir med det. :)

2011-07-29, 19:56:11 / http://aredhel.blogg.se/
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day