Trasig gitarr + fin ljusstake + hemmagjort hjärta = något annatNikon D60 + 50mm - räkna detta som sena alla hjärtans dag bilder eftersom ni fick se tidiga och aldrig någon bokstavlig på alla hjärtans dag

Jag är förundrar över mig själv kan man nog lugnt säga... Det är väl kort och gott ingen nyhet om att jag suger på engelska då det gäller att skriva det själv och att tala det själv (däremot förstår jag det som flytande svenska då jag läser och hör engelska). Så en sak jag roar mig med för att träna på engelska är att vara inne på DC's forum och skriva där, men sedan skriver jag även beskrivningar till mina drakar som jag ger dem där... Men idag började jag på något helt annat, en novell, vilket kanske inte låter så ovanligt egentligen, men denna var inte vanlig. Jag velade ett tag med vad jag skulle kalla den, men det slutade med att jag döpte den till "The last hope of Delau". Som ni kanske redan har gissat nu utifrån titeln så är den på engelska (eller det är vad det ska föreställa). För att vara ärlig så vet jag inte vad jag fick allt ifrån, jag bara skrev som om det inte var jag som talade. Jag har i och för sig alltid vetat att jag ser så mycket mer än vad jag ritar då det gäller Cour och Rayu (räknar både med de lite mer seriösa sakerna som jag faktiskt visar andra och de lite "hej tråkig lektion, jag ritar istället"-bilderna som jag inte visar någon till detta)... Men tjohej, jag trodde det inte var mycket mer jag såg.

Så ja, man kan väl säga att min nyaste novell blev till en novell om Cour och Rayu framförallt, men jag antar att Ryonadri också kommer att vara med en hel del också. Inte för att man kan säga att jag är klar än, kan inte ens påstå att jag har börjat... Introt till den blev i stort sätt ett halvt A4... Och jag har bara börjat.
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day