Drakar av skogens element.Detta är vad jag gör då jag har över två timmars håltimme; GK läxan som jag gav mig själv då vi började med ABC-boken. Enkel och bra liten första grund till bokstaven E (e som i earth i detta fall, enkelt och tråkigt namn, men det funkar). Det var bara otroligt sämst att jag hade glömt min penvässare hemma så jag inte kunde vässa mina graphitint pennor lite grann innan jag färgade dem... Ännu sämre att jag tänkte "äh, jag behöver inte mina konturspennor med mig" och struntade i att ta med dem, så jag fick roa mig med att försöka fylla i konturerna som jag hade målat över med färgerna.

På bildlektionen fortsatte vi för den delen med våra "kommande skulpturer"... Jag ligger så jävla långt efter alla andra... Jag är helt enkelt för petig och hatar hönsnät (för att inte tala om att jag suger på att använda hönsnät). Det börjar likna Cour's kropp åtminstone, även fast den varken har huvud, vingar eller "man" än. Det enda jag hoppas på är att jag får ta med den hem när den är klar, för det sista jag vill är att den ska vara kvar i skolan, om hon säger att den måste det tänker jag seriöst slänga den i backen så den går i tusen bitar... Om inte jag får Cour ska ingen annan ha honom heller, oavsett hur mycket jag failar med den. (; Han är min gullplutt!
Blir för den delen fett pepp på att göra ett gosedjur av honom när jag håller på med den... Haha. Lyckat där, har ju inte gjort klart Spyro än för att jag inte hinner med och när jag väl orkar får man höra "stäng av symaskinen!! jag ska sova!!".

Plus att jag undrar om min bildlärare läser mina tankar ibland... /;
Hny.

Fin blogg :)

Kolla gärna in på min och

följ mig via bloglovin om du gillar den.

Kram

2011-02-01, 23:55:51 / http://hnny.blogg.se/
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day