Flitig som få.


Canon EOS 700 + 35-80mm

Min tanke var "Städa rummet", men den tanken utvecklades till "Rensa sakerna och släng skiten som inte används", så jag har snart gått igenom allt på skrivbordet nu, fan vad med saker jag har rensat. Har slängt massa skit löjliga noveller ifrån många år tillbaka i tiden som suger, men valde att spara en av dem då den är max två år gammal som var helt okey, en massa jävla dikter ifrån många år tillbaka i tiden som jag inte ens minns att jag har skrivit är kvar som ska gås igenom. Har satt in mina låt texter och noter till egna låtar och andra låtar i en mapp nu, har hittat lite skrap saker som jag faktiskt vill skaffa nytt av då det är så fantastiskt kul att hålla på med den. Har hittat ett helt oanvänt block som jag inte kommer att använda. Ja, jag kan babbla på. Det börjar kort och gott faktiskt se normalt ut här på mitt skrivbord... Har visserligen tre lådor till att gå igenom och alla mina CD-skivor också... Men sedan kommer jag faktiskt anse att jag kan ge fan i att rensa här på mitt skrivbord de kommande året och bara städa det.

Någon som är pepp på att läsa noveller jag skrivit? (: Längden på dem varierar enormt mycket, en är lite mer än en A4 lång, två stycken blir en A4 tillsammans och en är nästan tre A4, och sedan minns jag inte längden på den sista... Jag har nämligen en hel del noveller som jag faktiskt aldrig har publicerat förr som ligger och väntar på sitt ögonblick att få synas... Anledningen till att jag inte publicerat dem är att majoriteten av dem ingår i mitt fördjupningsarbete som jag gjorde i svenska A i ettan... Men det var över ett halvår sedan jag gjorde klart det, så jag tycker att jag borde ha rätt att publicera dem nu eftersom jag redan fått betyget på mitt arbete (som jag fortfarande har svårt att greppa, haha, även fast min dåvarande svenskalärare redan satt betyget på det)...

Nu ska jag väl göra det sista här på skrivbordet lite snabbt. (:
Lisa - Smilinggirls!ッ

Gillar bilden :)

2010-11-22, 14:21:28 / http://smilinggirls.blogg.se/
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day