Novell/Dikt tävling i skolans bibliotek...

Min skolas bibliotek har tydligen en novell/dikt tävling... Jag är jävligt sugen på att vara med, och i alla fall två personer i min klass tycker att jag ska vara med.
Första priset är 1000 kr + diplom.
Inte för att jag tror att jag skulle vinna... Men det vore ju jävligt kul att vara med...
Vad jag såg så fanns det inget som sa någon gräns på hur lång storyn/dikten skulle vara (vilket jag älskar då jag inte är i kapabel till att skriva en story där det är ett max antal sidor man får skriva)... Men jag kanske ska fråga biblotikarien först ifall det är någon begränsning...
Höhöh, kul om jag kommer där och bara:
  "Yaaa, här är min story På Flykt, den är bara på 200 A4, så jag hoppas att ni orkar läsa den. ^^ Och här har ni Fasornas Lakejer, som är tvåan av På Flykt, som dock inte är klar än, men den är bara på 140 A4 nu och blir minst dubbelt så lång till innan den är klar och här har ni min dikt som jag skrev till Djävulen för några år sedan."
Om inte annat funderar jag på att skriva den där... ehum... Novellen som nog blir lite för lång för att kalla sig novell... Om killen som är med om en bussolycka och blabla-bla. ^^'
Får se hur jag gör. Inte för att jag kommer vinna, så jävla många bra människor det finns på min skola som skriver så grymt mycket bättre än mig... Men aja, vem säger att man är med för att vinna? Man kanske kan få lite feedback ifrån biblotikarien... Då är jag jävligt nöjd ifall jag får det. (:
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day