Förlåt för dålig uppdatering - igen...

I ena stunden är det ett rent paradis att gå på medieprogrammet... Men ibland hatar man det verkligen.
Jag har haft projektvecka hela denna vecka, och den avslutas imorgon. Mitt uppdrag är att rita en bild till oktober (halvklar) och en till maj (inte ens påbörjad). Allt ska vara klart kl. 11:00 imorgonbitti. Så jag är inte lite stressad med att få klart bilderna..
Det har tagit mig hitils fyra timmar och femton minuter (ungefär) att rita oktobers bild, och då är jag inte ens halv-färdig. Men jag tänkte att jag inte kör majs bild så värst detaljrik (som jag gjort nu med oktober), tänkte att jag kör den i svart-vit (även fast maj är färgernas månad), och att jag kör hjärt-solen i någon frän färg...
Så det är pga. detta jag inte har haft tid att blogga. Dels är man helt jävla slut efter en skoldag, dels för att man tänker på det man ska göra tjugofyra timmar per dygn.

Jag har inte ens hunnit skriva novellerna till svenskan eller göra matte... Jag har matteprov nästa vecka, och jag ligger efter. Och svenskan är ett fördjupningsarbete... Så jag måste ägna helgen åt det. Dock kommer det inte funka så bra då jag ska på mässa på lördag eftersom jag fått fribiljett till det (och den mässan har med en linje jag troligtvist ska gå på i trean).

Men ja, nu vet ni varför jag inte har bloggat på sistonde, så nu ska jag fortsätta. På med Nickelback och sedan är det bara att köra på i hundranittio kilometer i timmen med penseln...

©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day