Vi var aldrig skapade för att vara normala.Denna dag har väl varit helt okey, åkte iväg tidigare och gick omkring inne i Uppsala. Först gick jag bara omkring och tyckte det kändes konstigt att det var så lite folk där inne. Sedan gick jag till bussen och åkte till skolan för att ha "idrott".
På idrotten gjorde vi inte så mycket, vår lärare gick igenom vad man måste vara med på, vad vi ska göra den här terminen och på slutet körde vi någon form av namn-lek med bollar och någon "gå så fort ni kan i två led runt koner, den längst bak är den enda som får titta och är den som säger till när ni ska svänga".
Tillbaka till centrum efter det. Människan som körde bussen vägrade att släppa av mig på Trädgårdsgatan även fast jag tryckte på knappen man ska trycka på för att bussen ska stanna minst tio gånger när vi stod stilla och han släppte på folk som ville gå på (ja, jag tryckte då vi åkte fortfarande också, jag är inte så idiotisk att jag inte vet att man ska det), så jag fick inte komma av den jävla bussen förens tre hållplatser efter den.
Sedan blev det väldigt mycket gå omkring mellan slottet och domkyrkan och på Trädgårdsgatan. Var väldigt mycket folk på gatorna då och jag antar att folk tog mig för att vara en av turisterna med två kameraväskor över vänster axeln, en kamera på höger axeln och en i handen. Vilket inte gjorde mig något, först kände jag mig konstig som sprang runt och fotograferade och såg hur folk stirrade på mig och jag kan nästan ge en femma på att dem tänkte något i stil med "Vad är det för mening att fotografera det där för?", så då gick jag upp på slottet och det var då jag insåg hur mycket turister det faktiskt är som besöker Sverige. Seriöst, det var turister vart man än såg och en enstaka svenskar här och var. Så då fick jag en snilleblixt då jag såg många av dem springa runt med systemkameror, och den tanken löd "Åh... Jag kan låssas att jag är en turist precis som dem! Snacka engelska ifall någon frågar mig något konstigt och påstå att jag är ifrån Ungern!", så gick jag iväg och fotograferade som om jag var en turist och aldrig satt min fot i Sverige tidigare. (:
På väg till tåget stannade jag till och köpte en ny gul tråd innan jag skyndade vidare till tåget.

Och nu känner jag mig dålig... Tror jag har blivit sjuk eller något, började frysa som in i helvetet då jag låg i soffan och kollade på det okända... Jätte lyckat, två dagar har passerat av det nya läsåret, och jag är redan sjuk... Bra där Caius, bra där...
Vaiho~

Nice bild! (:

Varför just ungern om jag får fråga? xD Varför inte bulgarien? :c

2010-08-21, 20:58:02 / http://weron.blogg.se/
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day