Bakom ratten, rena mardrömmen eller rena underverket?

"Imorgon åker vi och övningskör på Alsike IP!" - lät det på ett ungefär igår i munnen på en överdrivet peppad pappa.
Vid ungefär klockan två satt jag i bilen och ville sjunka igenom sätet när vi begav oss emot Alsike IP. Ville sjunka igenom sätet ännu mer när vi stannat på den sk. "grusplanen" och pappa började förklara det ena och andra för mig. Då han sa "Dags för oss att byta plats!" ville jag springa iväg. När jag väl satt mig i förar sätet sa han åt mig hur jag skulle göra när han stod i dörren och förklarade (för att inte tala om att han verkade vara ännu mer peppad än tidigare). Så satte han sig bredvid och sa åt mig att starta bilen. Panik spred sig då och jag blev livrädd.
Efter bara ett par minuter hade bilen börjat rulla och jag gasade lite lätt och så körde vi omkring på "grusplanen". Då helt plötsligt var det inte läskigt längre. Så sa pappa åt mig att växla upp till tvåan istället... Då var det först obehagligt, men sedan tyckte jag det inte var så läskigt längre... Självklart så var pappa tvungen att ringa mamma och säga att jag körde runt i åttor.
Vi var där på "grusplanen" i ungefär en timma innan vi åkte hem igen och pappa har snackat om att vi ska åka in till uppsala senare idag eller sent imorgon så jag får köra på någon stor parkering istället för en fotbollsplan...

Det lär dröja många dagar till innan jag inte tycker det är läskigt... Ett som är säkert, när man väl hade börjat rulla och körde var det inte lika läskigt längre.
Vaiho~

Det är ju skitkul! :'D

Men jag kan inte växla :c haha, suger på det xD

2010-08-21, 20:59:22 /
Name;
Remember me?
Mail/e-post; (it wont be publicized)

Website;

Message;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day