I, I was dreaming. I, I was wishing. With now sense of time. Days and nights all disappeared. Memories from long ago. Wishes that fell down. Tears that whispers his name. Carless thoughts that had become dry...


(Rubriken = första versen i min låt som jag kallar "Careless wishes")

Tryckteknik hela dagen. Kul. Dock inte lika kul att allt vi fick göra var att lyssna, och att jag insåg rätt snabbt att alla andra tjejerna i min kommande nya klass redan är uppdelad i sina små "kompis-kretsar" och att jag är den enda som kom ensam tjej ifrån min nuvarande klass. Kul... Jag känner inte precis för att bara tränga mig på ett gäng som redan känner varran (jag har redan gjort det misstaget en gång och jag tänker inte göra det igen).
Och sedan blev jag typ lite små ledsen för att min favorit lärare av de fyra trycklärarna på min skola inte var där (hon var sjuk)... Men hon skulle förhoppningsvist vara tillbaka nästa onsdag, så, jag får väl vara glad för det. Ett som är helt säkert, jag är glad att jag inte hamnade i samma klass som personerna som är "Åh, jag är störst snyggast och bäst, kolla in mig, jag följer vart enda mode ut i minsta detalj och färgar mitt hår grå-likt så jag ser ut som en kärring i hårfärgen" mest, visst fanns vissa som verkade gilla mode och så i min nya klass, men fortfarande...

För övrigt, har jag fortsatt mitt beroende att kolla på gamla disney filmer (och jag fortsatte med mitt spår "kolla på dem du bara sett en gång eller ingen gång alls" idag)  när jag kom hem ifrån skolan (fast jag bakade kladdkaka innan dess). Jag har även kommit fram till att centralsatationen i Uppsala är värre än Stockholms nu (och med värre menar jag att man går vilse och snubblar över byggarbetare runt varje hörn) - detta är då det en person med jävligt dåligt lokalsinne i städer tycker. Jag är trött nu, jag drömde ju en skit härlig dröm imorrse precis då jag skulle gå upp, så jag fick inte drömma klart den, och ifall jag måste gå upp mitt i en dröm så blir jag alltid skit trött.
Men jag kan egentligen inte gå och sova, har värsta spanska läxan tills imorgon (läsa igenom och översätta mer än hälften av en Lola Lago bok)... Men jag tänker göra det ändå så jag får någon sömn överhuvudaget inatt då jag har skit ont i min tand (ondare än vanligt dvs) som tandläkarna påstår är "lagad".

Så, vi ses. Enjoy tha pic and be well.
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day