Lite kvälls kreaktivitet...

Hade egentligen tänkt att tillägna ett inlägg här igår till min bror som fyllde 15 då, men jao, han var inte så trevlig emot mig då, så nu fick han inte det - jag vet, jag är jätte snäll. (:Jag vet att det redan är skit mycket folk som har gjort en sådan här vid. av Takida's braiga låt Jaded, men detta är mitt sätt att lära mig texterna på låtar jag ska använda i kommande amv:s. (;
Och anledningen till att jag laddade upp denna var att jag tyckte den blev helt ok emot vad de jag gör brukar bli. o; Tajmade ju texten med musiken rätt bra.
Och jag är totalt "kär" i fonten! (:
LoL, jag satt och var besatt av att hitta en font jag har på mitt konto på skolans datorer (Bank Gothic), men den kostade pengar att köpa, så då hittade jag den här inne på dafont  och tyckte den var nästan rätt lik. :3 Dens fina namn är Gotham Nights. Jag brukar inte vara den som gillar raka fula fonter - som t.ex. hatar jag arial XD - men dessa gillar jag... (:

Aja, ses, ska till skolan imorron, och ska ducha på morgonen pga. att jag var dum nog att linda mitt knä när jag var på väg att gå in i duchen, och jag ville att det skulle sluta göra ont i det, så jag ville inte ta av bandaget... /:
 
Edit September 2012; Borttaget sedan nog ett och ett halvt år tillbaka i tiden, blev nedspammad med både kommentarer, meddelanden, osv. Dels pga att det var stavfel i låttexten och jag hade inte sparat rätt fil så jag kunde rätta till detta och dels pga att den av någon anledning fick över 10000 visningar jävligt fort... Så jag orkade inte med den.
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day