Stockholm imorgon...

Well, äntligen är det ett efterlängtat höst lov under en veckas tid nu. Härligt, härligt. (: Det ska bli så skönt.
Men jag kommer ändå ha mycket att göra hela veckan känns det som... Rita bilder hit och dit år folk, rita det jag själv vill (både på datorn och för hand), fotografera, pyssla, lyssna på musik, sköta om Tjabo, sköta om fiskarna, städa rummet, åka till Stockholm för att träffa folk (bl.a. Sofia), skriva storys och dikter, webdesign och mycket, mycket mer. Seriöst, hur ska man hinna med allt? Visst, en vecka, lång tid, men det går så fort.

Jag kan erkänna, så nervös som jag är inför att åka till Stockholm och träffa folk som jag lärt känna via internet har jag aldrig varit, och ändå har jag träffat många av de som kommer... Men jag har fått för mig att jag är så nervös som jag är pga. att jag ska ge en bild jag har ritat till Sofia då, och ja, är väll lite nervös för vad hon ska tycka om den... XD Men haha, det kommer i alla fall bli kul, hoppas jag på, att träffa folk som det var länge sedan man träffade sist, och träffa nytt folk som man aldrig träffat förr. (:
Dock kommer nog mitt besök till Stockholm inte vara så länge... Bror min ska med också, fast han ska handla kläder... Och när han är klar vägrar han vänta, så då vill han dra hem igen. Och ja, då blir det att jag nog bara kan vara där inne i bara någon timme eller två... Så kasst... ): Vill vara där längre och umgås med folket ju...

Och min kära kamera kommer troligtvist följa med, hoppas det inte regnar bara... Då blir jag ledsen om jag inte kan få någon bild på Stockholm.. Mobilen måste med, så jag kan hålla sms-kontakt med Emma och Anna så jag hittar rätt - nej, jag hittar inte inne i Stockholm trotts att jag har varit där mer än vad jag någonsin har varit där de senaste 2 åren.

Men ja, håller på för fullt att rita bakgrunds bilden till halloween-layouten som jag fixade rätt mycket av under multimedian idag. (:
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day