Pyssel sakerna...Ja, detta var pyssel sakerna jag köpte där för... Ja.. hur många dagar sedan det nu var, minns inte bara för det.
Svart och vit dekorationstyg (jag vet, inte det hållbaraste tyget och inte det mest pefekta att använda då man ska sy spindlar och spöken, men när det inte finns några andra enfärgade tyger här i världen så tar man det man hittar...), svarta och färg glada piprensare (äntligen hittade jag dem! har letat som in i helvete efter andra färger än svart och silver-glittriga), oranga och svarta små pärlor.

Men jag har kommit fram till att jag inte tänker köpa pärlor ifrån den affären där jag köpte detta, svin dyrt. Fick tips av mamma att det fanns massa ställen på internet som man kunde köpa pärlor ifrån, så jag ska nog kolla runt lite på det och beställa ifrån något ställe som jag tycker verkar vara vättigt...

Och jag letar fortfarande efter något ställe i Uppsala som säljer enfärgade tyger, men det verkar ju inte finnas någon jävla affär där som säljer det. -_-

Btw, välkomna in min nya kategori, Kreativt.
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day