När tiden tycks ha stannat...


Foto; Jag - Plats; Vet inte vad vägen heter, men det är en bit ut på landet i alla fall..


Jag är egentligen inte ett dugg förtjust i hästar... Men ja... Den stod så fint och kollade på mig när jag kom cyklande på hemvägen av min morgon cyckel tur som jag gick upp 05:48 igår morrse för att göra, så jag tänkte, att ett foto inte kunde vara svårt att se ifall det kan få mig att ändra mig med mitt tycke om hästar... Visst, jag tyckte bilden blir helt ok, men jag tycker fortfarande att hästar bara är fina på bilder när det är proffs fotografer som har fotat dom..

Fan så skönt det var att vara ute och cykla tidigt på morgonen! :) Liksom, det var nästan helt dött ute, bara jag och djuren i hagarna... :) Och enstaka bilar då... Men inte så många som jag hade trott att det skulle vara..
Det var som om att tiden hade stannat, men ändå inte...

Älska låten... ♥Alltså, många tycker att Curly Sue är Takida's bästa låt, men själv tycker jag att The Dread och Reason To Cry är de bästa låtarna med dom, sure, alla deras låtar äger, men ändå, man måste ju ha favorit låtar hos ett av sina favorit band :)

Layouten är klar!


Är äntligen klar med layouten här på bloggen. Blev riktigt nöjd den här gången. (:
Har suttit typ hela dán idá och sen nog flera timmar mer än så. Började vid typ nio imorrse, och sedan med kanske totalt 1 timme och 10 minuter lång rast totalt, så det blir väll några timmar eftersom jag blev klar nyss.

Men hörrni, visst är det mycket skilnad!? O; Gick ifrån det härliga mörka till många gråa nyanser som jag gillar... Det är skillnad, kan man nog lugnt säga.

Och ja, jag vet, många av länkarna på kategorierna funkar inte, men anledningen till det är ju att det inte finns inlägg i alla än. Det kommer så småning om, I promise.

Ser man på..

Ser man på, trotts att jag har haft skit mycket att göra idá, så har jag hunnit med allt förutom en sak (att handla saker till mina fiskar).
Först satt jag ute med Tjabo och solade i si sådär 50 minuter ungefär, sedan gick jag in och började göra rent åt fiskarna (det blev typ en storrengörning jag gjorde, gjorde rent de båda pumparna, växterna, stenarna, stockarna, och slamsög botten & utrotade så mycket äckliga sniglar som jag kunde), vilket tyog ca. 7 timmar totalt. Efter att jag hade gjort rent till fiskarna la jag på ett till lager på deras bakgrund, efter det fick jag hjälp av pappa att bära ut möbeln så jag kunde sandpappra den och sedan lacka andra lagret, medans det torkade planterade jag om kryddorna i större krukor (sedan käkade jag middag), och efter middagen gick jag ut och fick hjälp av pappa att vända min möbel upp- och ned så jag kunde lacka första lagret på de ställena jag inte kom åt tidigare, medans det torkade visade pappa mig hur man gör för att "silikona" akvariumet - blev inte på insidan som det var tänkt, han la silikon på utsidan av ramen istället, men kommer troligtvist lägga lite nytt silikon på insidan också, men efter en stund gick jag ut och sandpapprade möbeln på de ställena jag just lackat som torkat, och sedan la jag på det sista lagret, när jag kom in var pappa klar med silikonen och hade gått ut på baksidan för att börja röja och att plantera gräs, så då gick jag och hjälpte honom med det. Och ja, när det var klart fick jag hjälp av mamma att bära in möbeln igen, och nu står den nere i vardagsrummet. Otroligt att hemmagjorda akvarium möbler kan bli så jävla raka och stabila som min är! Men den är inte klar än... o; Ända problemet som jag och pappa upptäckte när vi satte upp mitt 105 L akvarium på möbeln vad att ramen på akvariumet är sne, så hela akvariumet vinglar... Så frågan är när vi kommer testa och fylla upp det med vatten är; Läcker det? Jag hoppas som in i helvetet att den inte gör det eftersom jag har lagt ned så jävla mycket tid på att bygga möbel och bakgrund till den... :(
Sure, akvariumet är jävligt repigt eftersom de som ägde det innan mig tydligen inte var så värst bra akvarister och inte visste att det fastnar små sten imellan algmagneten och glaset, så det är 100 repor efter dom... Men aja.. Kan inte hjälpas, för jag ska ju köpa större när jag flyttar hemifrån - när det blir dags att göra det vill säga.

Enda saken jag inte har hunnit med är att fixa bloggens design... o__o Men aja, ska ju inte gå och lägga mig än, så jag kommer fixa lite med den nu.

Späckat schema för dagen...

Shit vad det känns som jag har mycket att göra idá... Vette fan hur jag ska hinna med allt... Nu sitter jag vid datorn och har gjort det sen typ strax efter sju (kunde inte sova, tandjäveln gjorde ont igen - och den här gången började den göra ont strax efter tre, och ibumentin funkade inte den här gången, så den gör fortfarande ont). Men aja, det kan inte hjälpas att den gör ont, för inget ska hindra mig ifrån att försöka hinna med så många som möjligt av följande saker nu under dán;

 

1. Göra rent åt fiskarna
2. Lägga på troligtvist det sista lagret på framsidan av deras bakgrund till 105 L akvariumet.
3. Sandpappra möbeln jag byggt med fint sandpapper.
4. Lacka möbeln med sista lagret.
5. Hjälpa pappa gräva på framsidan (vi ska börja göra om där nu)
6. Skrapa bort den gamla silikonen ifrån 105 L akvariumet och sätta dit ny så jag är säker på att den inte läcker.
7. Om vi ska in till Uppsala för att handla, be om att följa med så jag kan fråga Erling om jag får köpa täck glas till akvariumet, sen också köpa allt annat jag behöver (d.v.s. mat till fiskarna, kolsten, roda sand, aqutan, vattenpest - en växt och lysrör).
8. Plantera om lite kryddor och sallad & sånt som jag har planterat och försöka plantera lite nya i mitt mini växthus.
9. Fixa klart designen här på bloggen.


Well, det var de sakerna jag ska hinna med idá är det tänkt... x) Och ja.. Det är väll bara att börja nu, för jag tror att jag har vaknat lagom mycket för att börja nu, och ordningen ovan är det som är viktigast överst och det som är minde viktigt nederst - men allt är viktigt. Ska gå och käka frukost nu, ta medicinen och klä på mig, sen börjar jag. Btw, om jag hinner ikväll, kommer jag att fixa med designen (det är så drygt, hade gjort värsta snygga headern som jag gjort på länge, och precis när jag skulle spara den, så kraschade mitt PS så den inte blev sparad, och nu får jag inte till den lika snyggt :( ), men framför allt ska jag väll lägga in bilder ifrån igår när jag och familjen var hos min farmor och farfar - jag badade som fan i deras pool då, trotts att jag har fobi för stora mängder vatten som man ska simma i, men på med snorkelglasögonen och då är jag mer under vattenytan än över.. x)

 

Aja, ses Bro's! :D


I kameraväskorna finns bland annat...Kameror:
Nikon D60, Canon EOS 700, Olympus Trip 35, Olympus OM-2
Sedan har jag även tillgång till en Canon EOS 1000FN i viss mån, min bror fick nämligen en sådan i julklapp av mig 2010.

Objektiven till D60:
18-55mm f/3.5-5.6 - ur funktion pga. tågolycka i december 2010.
55-200mm f/4-5,6
50mm f/1.8
60mm f/2.8

Objektiven till EOS 700 (och EOS 1000FN):
35-80mm f/4-5.6 (power zoom) - ur funktion pga. att kamerhuset + objektivet blev nedsparkat i golvet för dryga 10 år sedan.
35-80mm f/4-5.6 - två stycken, en första version och en nyare version av den.
70-300mm f/4-5.6

Objektiven till OM-2:
50mm f/1.8
100-200mm f/4

Söker även efter ett vidvinkel objektiv till OM-systemet. Hör gärna av dig om du har ett som du inte är i behov av längre; invisiblespirit [a] live.se


Nästa inköp; Nytt stativ, ny kameraväska, Silver/vit reflexskärm, Nikon D800.

Senaste uppdateringen gjord fjortonde mars 2012


Börjar om med en ny blogg...

Börjar om med en ny blogg.
Hejdå till caius.blogg.se och hej till den här bloggen. (:
Undrar ni varför jag bytte? Jo, enkelt, mamma kom på att om jag i framtiden ska bli egen företagare inom fotografins värld, måste man ha ett företags namn. Och ja, hon kom fram till att Casowa passade bra, eftersom det består av de två första bokstäverna i mitt förnamn, mellannamn och efternamn. För kul att göra ett företag som heter typ Fotograf Caroline, då tycker jag bättre om Casowa efter Caroline Sophie W. (;©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day