En sommarvind av ord i mängder...


Bara för att jag inte pallade redigera någon bild just nu får ni se hur kort jag har kommit på den senaste bilden jag påbörjat att rita på datorn för flera dár sedan (x
Jag vet, skit ful, och inte ett dugg lik Bijou o:

Iaf, har startat upp akvariumet jag köpte ifrån blocket nu. (:
Sen har jag kollat upp vad fiskarna och räkorna (dock är hanen död nu )'': Så honan - Yumiz - är väldigt ledsen eftersom dom två var kära), fiskarna var Endlers Guppys och räkorna var Amanoräkor.
Så nu har jag kollat på sködselråd och så om dem på zoopet, zoonen, och zookoll, och det verkar vara ett jävla jobb att få räkbebisarna att överleva, liksom, dom ska ju vara i saltvatten när dom är små... O: Fer sure, jag brukar ha i salt i mina akvarium (rekomenderar det till alla akvarister som läser detta, eftersom saltet gör så att fiskarna håller sig friska bättre, börja med kanske en halv näve, och sedan ca. en näve beroende på hur stort akvarium du har varje gång du slamsuger i det), men det är nog inte lagom mycket.
Iaf, imorgon bär det av in till Uppsala igen, då ska jag köpa några till honor (fick bara en med, sedan fyra hanar, honan kommer ju dö så som dom håller på med henne) och så ska jag försöka få en liten ny hane till Yumiz, och kanske en till hona (men då måste jag komma på ett bra namn, för jag vill att räkorna isf ska heta liknande saker, Yumiz har jag ju döpt henne som ligger och sover i mossan just nu till, hade tänkt att döpa hanen till Yuiz, men hann inte med det ju, och ja, då får nästa hane heta det, men om jag tar en tredje också, då vill jag ha ett namn som passar ihop med Yuiz och Yumiz, förslag?).

Jao, sen har jag ju valt färg också till väggarna, 1070 - Bergen heter färgen och är ifrån Uppsala Färg. (: Kommer nog passa skit bra ihop med mina möbler och med mina tapeter (:
Ska iaf städa imorgon nu när jag har fått igång akvariumet så jag kan få i ordning mitt rum nån gg innan sommaren tar slut.

På onsdag morgon bär det av till Åland för min del, wiho, och jag ska köpa ett par Converse ifall det finns rätt färg och rätt storlek till mig! (':

Men ja, vi hörs (:
Lovar, ska lägga upp före- och efterbilder här på bloggen av mitt rum så får ni se vilken skillnad det blir (;
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day