Regnbågs spindeln klättrar upp för trån'...


Sorry för det wierda ljuset, och jag kom på när jag hade lagt in bilderna på datorn att jag skulle ha haft typ ett svart papper under honom...

Jag är så sjukt nöjd med honom! (: Han är ärligt min bästa spindel ever! Vem har för den delen sagt att man bara får sy spindlar på halloween? (; För er som inte vet det, det finns andra skapelser också... (; Jag blir bara bättre och bättre på det här (; Ja, jag valde att sy med svart tråd frivilligt - plus att jag var lite lat också och orkade inte gå ned för att hämta vit - för att man skulle se att han var sydd.
Guess who I had in mind when I made him?
Ni behöver inte svara, för ni ska få veta svaret ändå. Hans namn börjar på T, och slutar på im, och det blir såklart Tim. Världens bästa människa med andra ord. (: Jag försökte komma på hur han tänker när han skapar sina otroliga filmer, och yeah, kanske inte blev exakt som han hade valt att göra det, för jag blandade ju hans style med min. (; Men seriöst, ni skulle se min lilla skönhet till regnbågs spindel live, han är såå mycket sötare IRL än på bilden där uppe! (:

Kan tillägga att jag bara valde att han skulle ha oranga ögon och två oranga ben, det var Hanna som valde att han skulle ha blåa, gröna och gula ben också. (:
©opyright Casowa Photography 2009-2012
2009
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December

Bildbloggar Fotobloggar bloggar Fotobloggar Fotobloggar


   


I was created to create, it’s as simple as that. I create in more ways than one and now it’s time for you to see the world through my eyes – or rather, through the lens of my camera.
Welcome to my blog that I shall fill with my memories from each day that passes by.

   


Follow on Bloglovin


         Digital exposures
     Analog exposures
     Time to see      Amanda Berglund
     Melody pearl
     Nevnarien
     Emma (Hagelstorm) Eriksson
     Inside reflection
     Lina Foto
     Linda Sundell
     Nicolinaslillaskrivbok
     Kreativlink
     Implode
     6x6 life
     Behind the water heater
     I was a whirlwind
     Devils 6th day